Bibi-bo Μέρος 2ο

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας rapunjel
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
@makisimos απο τωρα προσοχη. εχεις και φρεσκο χωρο στο αλμπουμ σου πλεον ;)

bibi-bo

Makisime τι κάνεις καλέ μου φίλε; Μου έλειψες! Σε ότι μπορώ να βοηθήσω για τις bibi-bo ευχαρίστως! Όποιος χρειάζεται κάτι με τις λίγες γνώσεις που έχω να κάνω ότι μπορώ!

Καλή μου fraoulitsa τέλεια η bibi-bo star που έβαλες!

Καλή μου mytinyworld πάνγλυκεια η bibi-bo σου!

Βάζω κι εγώ φωτογραφίες της bibi-bo λουλουδένιας βασίλισσας...

Καλό μεσημέρι (πια) και από μένα!

Fraoulitsa η κούκλα σου είναι πανέμορφη! Τι δεν θα 'δινα να χα κι εγώ μια star! Τα ρούχα της sindy είναι τέλεια για την bibi-bo και στο ebay βγάζουν κατά καιρούς κάτι lots από μεταχειρισμένα παλιά που όλο και κάτι καλό υπάρχει. Εγώ τα πλένω αμέσως με soflan, ράβω ότι χρειάζεται, έχω προμηθευτεί και δαντέλες, κουμπάκια, σούστες κλπ και τα επιδιορθώνω! ;)

Rapunjel οι κούκλες σου είναι πάντα ονειρεμένες, τα ρούχα τα ράβεις όλα εσύ? Ηθελα επίσης να σου πω ότι το σαββατοκύριακο μου έδωσε (για επιδιόρθωση) μια ξαδέρφη μου μετά από πολύ ψηστήρι, τη συλλογή της με 5 bibibo, οι οποίες δυστυχώς είχαν λιώσει! (εγώ πρώτη φορά το αντίκρυζα αυτό το πράγμα μιας και το σώμα της κούκλας το έχω πετάξει εδώ και χρόνια). Ακολούθησα λοιπόν τις συμβουλές σου και οι κούκλες (τί θαύμα!) απέκτησαν και πάλι κίνηση! Θα σας βάλω φωτογραφίες για του λόγου το αληθές! Το κακό είναι ότι δεν μπορώ να την ψήσω να μου χαρίσει καμία από αυτές.... :( :( :(

Αναστασία βρήκες τελικά την πολυπόθητη κούκλα??? :coolglasses:

bibi-bo

Καλή μου mytinyworld τα περισσότερα ρούχα είναι αυθεντικά bibi-bo. Κάποια είναι από ρούχα που πουλούνται σε συσκευασία, άλλα τα ράβω εγώ. Ακόμα και μπομπονιέρες τις κάνω φόρεμα.

Η ξαδέρφη σου σου χρωστάει μια bibi-bo αφού τις επιδιόρθωσες πέντε. Άλλη φορά να το διαπραγματεύεσαι από την αρχή. Όλοι και όλες μια μέρα θα έχουμε κεφάλια bibi-bo σε σώματα Sindy pedigree. Καλά έκανες και πήρες το απλό σώμα και όχι της Sindy μπαλαρίνας γιατί εγώ που έχω και Sindy μπαλαρίνα παθαίνει το σώμα της ότι και το σώμα της bibi-bo απλά σε πιο αργό ρυθμό γιατί ποιοτικά είναι καλύτερο πλαστικό και έχει ζήσει σε ψυχρότερο κλίμα από της Ελλάδας.

Makisime καλέ μου φίλε πρέπει να αγοράσουμε μια bibi-bo της Αναστασίας. Εγώ μπορεί να μη ζω στην Αθήνα αλλά προτίθεμαι να συμβάλω οικονομικά. Σε παρακαλώ εσύ που ακόμα βρίσκεις bibi-bo πάρε της μία να της τη δώσουμε και να στην πληρώσω. Σε ευχαριστώ!

Η bibi-bo είναι η πιο γλυκειά του κόσμου και αξίζει να την έχουμε και να μας δίνει χαρά.

Αφού έβαλα φωτογραφία τη bibi-bo λουλουδένια βασίλισσα, βάζω και τη bibi-bo ροζ λουλούδι...

Rapunjel μου, διαπραγματεύομαι μια bibi-bo rocker από την ξαδέρφη!! :) Νομίζω την αξίζω! Τα φορέματά σου κυρίως ποιας εποχής είναι? Το λέω γιατί δεν θυμάμαι κανένα από αυτά... :o Σχετικά με το σώμα sindy, έχω δύο μπαλαρίνες, μία την παιδική μου Made in Hong Kong (από το 1980 περίπου, μιας και πρώτα είχα sindy και μετά, περίπου το 1982-1983 πήρα και bibi-bo) και μία που πήρα φέτος από το ebay από αγγλία, made in England, πρέπει να είναι 1983-1984. Μου περισσεύει βέβαια και ένα κεφάλι, μιας και πήρα μία για το σώμα της μόνο, θυσία στην αγαπημένη μου bibi-bo! Καμία δεν μου έχει λιώσει ευτυχώς! Λοιπόν, είστε έτοιμοι για σοκαριστικές φωτογραφίες?Προβολή συνημμένου 2382Προβολή συνημμένου 2383Προβολή συνημμένου 2384Προβολή συνημμένου 2385Προβολή συνημμένου 2386

Ετσι έδειχναν οι καημενούλες όταν τις παρέλαβα! Προχωρημένη οστεοαρθρίτιδα!

Mytinyworld, όντως σοκαριστικό το θέαμα αλλα προσωπικά έχω και με μεγαλύτερη αναπηρία, όπως κομμένη μέση,κεφάλι, πόδι κ.λ.π...!!! Οπότε καταλαβαίνεις..!!!!

Νομίζω ότι, όχι απλά δικαιούσε την μία, αλλά πρέπει να πατήσεις και πόδι στην ξαδέρφη, γιατί τής έκανες πολύ δουλειά..!!! Μην σου πώ ότι απλά θα της εξηγήσεις ότι η μία ΒΙΒΙ ΒΟ ήταν δωρητής οργάνων και χρειάστηκε να δωθούν τα μέλη της στις φίλες της, για την σωτηρία τους..!!!χαχαχαχαα

Fraoylitsa, είναι αλήθεια ότι αυτη η ΒΙΒΙ ΒΟ με το μαγιό είναι θεωρώ κατά την γνώμη μου η πιο εντυπωσιακή κούκλα που υπάρχει..!!! Είναι πολύ μπροστά από την εποχή της..!!! Να σκεφτείς ότι κάτι παρόμοιο πρέπει να είδα πέρισυ, εν έτη 2008, να φοράει η Αννούλα Φλωρινιώτη..!!!!! χεχεχεχχεχεχε Και πλάκα πλάκα με το μαλλί που είχε, μάλλον αντέγραφε την ΒΙΒΙ ΒΟ..!!! Ιδίως όταν δεν μιλάει κιόλας, ίδιες είναι..!!

Να βάλεις την φωτό με τα διδυμάκια στο κουτί που έχεις με τα σωσίβια να το θαυμάσουν όλοι..!!!

Rapunjel μου, στην Αναστασία της έχω προτείνει κάτι αλλά δεν θέλει μια οποιαδήποτε αλλά μια συγκεκριμένη..!!!!!! Νομίζω ότι θα πρέπει να της εξηγήσεις κι εσύ ένα χεράκι την αξία τους όποια ΒΙΒΙ ΒΟ κι αν είναι αυτή..!!!!!Έτσι μου έρχεται να της την στείλω στην Ιταλία με το ζόρι..!!!!!!!!!! :)

Aναστασία ΠΡΕΠΕΙ να αποκτήσεις κι εσύ μία μέσα στο 2009...!!!!!!Σου το επιβάλλουμε..!!!!! :D

Να 'μαι κ εγώ! Mytinyworld μου, θα συμφωνήσω κι εγώ πως δικαιούσαι μία από τις κούκλες που διόρθωσες! :P Κι εγώ, όπως και ο Makisimos έχω κούκλες με πολύ μεγαλύτερα προβλήματα. Μία μάλιστα, τις έχουν φύγει τα πόδια, όλες οι βλεφαρίδες, το μακιγιάζ και είναι και κουρεμένη (δε μιλάω για λιωμένα πλαστικά...) . Έχετε χειρότερο; :( :( :( Ελπίζω να καταφέρω να τη φτιάξω. :xm:

Makisime αυτό για την Αννούλα Φλωρινιώτη ούτε που το είχα σκεφτει! :P :P:P:P Με έκανες και γέλασα πάντως! Και για να μη σου χαλάσω χατίρι, επισυνάπτω τα καλοκαιρινά διδυμάκια και το "Σπιτοβαλιτσάκι" της Χαρούμενης Οικογένειας, μαζί με την οικογένεια σε απαρτία (γιατί βάζω στοίχημα πως αυτά θα ζητούσες μετά! ;) )!

bibi-bo

Καλή μου mytinyworld τα φορέματα που έχω της bibi-bo είναι κυριώς μετά το 1985 τα κόκκινα κουτιά. Από τα κίτρινα κουτιά έχω λιγότερα. Αμά θες να στα βάλω φώτο με τα κουτιά από το ιντερνετ. Κάποιες από τις bibi-bo που έβαλες τις έχω. Σου παραθέτω με την ίδια σειρά που τις έβαλες τις δικές μου φτιαγμένες. Η πρώτη σου είναι η bibi-bo Sandra,η δεύτερη είναι μετα το 1985 και είναι η bibi-bo rocker, η τρίτη,αυτή να πάρεις,είναι του 1983-84 περίπου,το ίδιο και η πέμπτη, η τέταρτη είναι η bibi-bo Madonna, η μόνη χωρίς γυάλινα μάτια.

Στις βάζω φώτο με την ίδια σειρά ,εκτός τη bibi-bo rocker ,φώτο σου 3,που δεν την έχω, φτιαγμένες!

Καλέ μου Makisime ποια bibi-bo θέλει η Αναστασία; Σε παρακαλώ πάρε της μία και θα της την στείλουμε.

Αναστασία μου γλυκειά σε παρακαλώ ας σου πάρουμε μία, μα ζώντας μαζί της και φροντίζοντας την θα την αγαπήσεις πολύ!!!

Fraoylitsa αν και δε μου αρέσει η οικογένεια bo το βαλιτσάκι τους είναι εντυπωσιακό!

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Καλό μεσημέρι σε όλους! Τι κάνετε; Rapunzel μου χαίρομαι που σου αρέσει το βαλιτσάκι! Σε αντίθεση όμως με εσένα, εμένα μου αρέσει πολύ η οικογένεια και μάλιστα η Betty bo ήταν ο λόγος που άρχισα να ψάχνομαι πάλι με τις κούκλες αυτές, μιας και είναι η πρώτη που θυμάμαι και ήταν η αγαπημένη μου! #)

Βάζω μία φωτογραφία με την Bibi-bo και τον Τζον - Τζον μαζί με καθημερινό απλό ντύσιμο, μιας και είναι μεσημέρι ακόμα. Ελπίζω να σας αρέσουν! :)

bibi-bo

Καλή μου fraoulitsa δεν μου αρέσουν οι bibi-bo με το στόμα που έχει η betty bo. Αυτός είναι και ο λόγος που δε μου αρέσει.

Πάνγλυκοι η bibi-bo σου και ο Τζον Τζον. Έχω τη φόρμα του σε μπλέ και της bibi-bo σε ροζ. Τους στέλνω για μεσημεριανό ύπνο!!!

Aααααααααααα Rapunjel μου θα διαφωνήσω σφόδρα μαζί σου, και θα συμφωνήσω δυναμικά με την Φραουλίτσα...!!!!!!! Η οικογένεια ΒΟ νομίζω ήταν ότι πιο πρωτοποριακό υπήρξε για το 80 και η ΒΕΤΤΥ ΒΟ έμοιαζε πολύ στην ΒΙΒΙ ΒΟ σαν δίδυμη αδερφή..!! Πόυ σημαίνει ότι και οι δύο ήταν κουκλάρες..!! Άσε που η ΒΙΒΙ ΒΟ τελικά τι κατάλαβε..!!! Μια ζωή ανύπαντρη έμεινε, να γκομενίζει με τον ΤΖΟΝ ΤΖΟΝ..!! Ενώ η αδερφή της έκανε και οικογένεια..!! :D χαχαχαχαχαχαχα

ΓΙ αυτό είχε τόσα ρούχα η ΒΙΒΙ ΒΟ...!! Γιατί δεν είχε υπχρεώσεις και όλα τα λεφτά εκεί τα χάλαγε..!! Ενώ η κακομοίρα η αδερφή της μια ζωή εκείνο το δαντελωτό ροζ φουστάνι φοράει......!!!! ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧ

bibi-bo

Καλέ μου Makisime είτε παντρεμένη , είτε ανύπαντρη η betty bo και κάθε bibi-bo με αυτό το κλειστό λεπτό στόμα εμένα δε μου αρέσει. Ούτε η bibi-bo roller με το κλειστό λεπτό στόμα μου αρέσει που ξέρεις τι αδυναμία έχω στη bibi-bo roller . Φαίνονται πολύ μπουλούκες. Μία έχω με τέτοιο στόμα και την έχω στολισμένη πάνω σε ένα ράφι. Δεν είναι θέμα γάμου ή ανυπαντρης. Είναι θέμα στόματος.

Μια ακόμα αγαπημένη μου bibi-bo είναι αυτή με τα χρυσά μαλλιά. Ήταν μόδα περίπου το 1986-87.Σας βάζω φωτογραφίες της. Είχε κάνει μεγάλη τότε καμπάνια διαφήμισης για αυτή τη bibi-bo η el greco. Στόλιζε όλα τα κόκκινα κουτιά της στο οπισθόφυλλο!

Makisime μου φαίνεται έχεις κέφια αυτές τις μέρες! :P :P:P:P

Rapunjel μου κι εμένα μου αρέσουν αυτές με τα χρυσά μαλλιά πολύ! :coolglasses: Βάζω κι εγώ τη μία και μοναδική τέτοια που έχω. Ξέρεις τι θέλω να σε ρωτήσω; Στη συγκεκριμένη κούκλα δεν μπορώ να "κατεβάσω" με τίποτα τις αφέλειες. Τις είχε πίσω όταν μου την έδωσαν και όσο και να έχω προσπαθήσει δεν κατεβαίνουν με τίποτα. Στέκονται στη θέση τους άμα είναι βρεγμένες και μετα.. πάλι τα ίδια. Έχεις να μου προτείνεις καμία λύση; #)

Καλα βρε παιδια μια μερα ελειψα απο το φορουμ και γραψατε 10 σελιδες!!! Ειστε φοβεροι!!! Τελειες οπως παντα οι φωτογραφιες!!! Καλα τι λετε τωρα που θα μου στειλετε την Bibibo????? Για καθηστε φρονιμα, η Rapunjel κυριως!!! :) :)

Και μονο που το σκεφτηκατε αυτο με συγκινησατε!!!

Αλλα μην ανυσηχειτε και αν θελει η μοιρα θα καταληξω κι εγω με μια που θα παει!!!

Οπως ελεγε και ο Οσκαρ Ουαιλντ το χειροτερο πραγμα απο το να μην αποκτησεις αυτο που θελεις ειναι να το αποκτησεις!!! Γιατι εκεινη την στιγμη παυεις να το ονειρευσαι!

Εγω χαιρομαι που χαζευω τις φωτογραφιες των δικων σας κουκλων γιατι ξαναγινομαι παιδι και τις ονειρευομαι!!! Αυτος ειναι αλλωστε ο σκοπος του φορουμ! Κι εχω μαθει και ενα σωρο πραγματα απο σας για την ιστορια αυτης της υπεροχης κουκλας! :)

@fraoulitsa: μια ιδεα για τις αφελειες! Τυλιξε σε ενα κομμενο πλαστικο καλαμακι τις βρεγμενες αφελειες, αφου τους βαλεις και λιγο τζελ. Στερεωσε το καλαμακι με τα τυλιγμενα μαλλια στο κεφαλι της κουκλας με μια λεπτη καρφιτσα (η καρφιτσα θα διαπερασει το καλαμακι, τα μαλλια και θα μπηχτει στο κεφαλι της κουκλας, μην ανυσηχεις δεν θα αφησει σημαδι!!!)

Μετα θα βυθισεις το σημειο αυτο σε καυτο νερο για 10 δευτερολεπτα, (προσοχη στο μακιγιαζ!) μετα σε κρυο για αλλα 10, μετα παλι ζεστο, παλι κρυο, και αφου το κανεις μερικες φορες θα καταληξεις σε ζεστο. Αφηνεις τα μαλλια να στεγνωσουν μερικες μερες και ετοιμες η αφελειες! Ειναι λιγο μανουρα αλλα εχει αποτελεσμα!

bibi-bo

Καλή μου Αναστασία κάθομαι φρόνιμα. Ότι πεις. Εμείς φταίμε που σε νοιαζόμαστε τόσο πολύ;

Καλή μου fraoulitsa σε αυτή την πολύ όμορφη χρυσή bibi-bo θα τις κρατήσεις προς τα κάτω τις αφέλειες και θα τις ψικάσεις με λακ. Προσοχή να μην πάει η λακ στο πρόσωπο της κούκλας! Συνεχίζεις να τις κρατάς και αυτές θα κοκαλώσουν προς τα κάτω. Με το καιρό θα μαλακώσουν αλλά δεν θα ξανασηκωθούν. Εάν δε σου πετύχει αυτό τις βρέχεις και με πυκνό χτένι τις κρατάς προς τα κάτω και με το μπιστολάκι τις στεγνώνεις κρατημένες με το χτένι. Μπορείς μετά να τις ψικάσεις πάλι με λακ. Αποκλείεται να μην κατέβουν. Οι πρώτες bibi-bo είναι πιο όμορφες αλλά εγώ σε αυτές αυτής της περιόδου έχω λίγη παραπάνω αδυναμία. Ίσως γιατί βοηθούσα τη μαμά μου στη δουλεία της για να τις πάρω.

Καλή μου fraoulitsa αυτή η χρυσή μαζί με τη bibi-bo χρυσό μαγιό και αυτή με το σκυλάκι με το μακιγιάζ του ΄80 πιστεύω ότι είναι οι πιο ομορφές σου. Κάθε μία είναι ξεχωριστή και για μένα η κούκλα η όμορφη έχει τύπο. Αυτό κάνει τη διαφορά. Όμορφες πολλές, τυπούδες όμορφες όμως λίγες...

Αχ Rapunjel μου!!! Γιατι να μην σε ειχα νονα οταν ημουν μικρη!!! Η δικη μου ηταν πολυ στριμμενη και ποτε δεν μου εφερε δωρο εκτος απο τα βαφτιστικα!!! Α ρε μαμα που την βρηκες κι αυτην...

Fraoulitsa η ιδεα της Rapunjel για τις αφελειες μου φαινεται πιο καλη! Γλυτωνεις πολυ χρονο και περι Bibibo εκεινη ειναι η ειδικη!!! :) Η δικη μου ειναι λιγο αγαρμπη.

fraoulitsa είπε:
Makisime μου φαίνεται έχεις κέφια αυτές τις μέρες! :P :P:P:P
Rapunjel μου κι εμένα μου αρέσουν αυτές με τα χρυσά μαλλιά πολύ! :coolglasses: Βάζω κι εγώ τη μία και μοναδική τέτοια που έχω. Ξέρεις τι θέλω να σε ρωτήσω; Στη συγκεκριμένη κούκλα δεν μπορώ να "κατεβάσω" με τίποτα τις αφέλειες. Τις είχε πίσω όταν μου την έδωσαν και όσο και να έχω προσπαθήσει δεν κατεβαίνουν με τίποτα. Στέκονται στη θέση τους άμα είναι βρεγμένες και μετα.. πάλι τα ίδια. Έχεις να μου προτείνεις καμία λύση; #)
Ναι η αλήθεια είναι οτί έχω πολλά κέφια..!!!!!

Γι αυτό και πειράζω τις αδερφές ΒΟ...!!!!!!!! :D

bibi-bo

Μακάρι να ήμουν νονά σου Αναστασία μου. Κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα bibi-bo θα σου έπαιρνα. Ξέρεις τι γραφεία έχω σκουπίσει και σφουγγαρίσει με τη μαμά μου Σαββατοκύριακα στις 5 τα ξημερώματα για να πάρω τις bibi-bo;

Ήμασταν φτωχοί αλλά η μαμά μας για να μην μας λείψει τίποτα έκανε τρεις δουλειές και όπου μπορούσαμε βοηθούσαμε από μικρά. Την αδερφή μου την άφηναμε σπίτι να κάνει τις δουλειές εκεί. Πες μου μετά πως να μην τις προσέχω τις bibi-bo και να μην τις διατηρώ; Είναι παρμένες κυριολεκτικά με τον ιδρώτα μου.

Η νονά μου μία φορά μου έφερε ένα τηλεφωνάκι και ποτέ άλλοτε τίποτα!

Βάζω τη bibi-bo χρυσή με άλλα ρουχαλάκια μια και σήμερα ασχολούμε με αυτήν!

Rapunjel μηπως να με υιοθετησεις;;;; Καλα αμα σε ειχα νονα πιστευω θα ημουν το πιο κακομαθημενο βαφτιστηρι με τοσες κουκλες!!! Ενω εαν τις κουκλες τις εχεις αγορασει με τον ιδρωτα σου, και μαλιστα παιδικο, πιστευω πως αξιζουνε περισσοτερο και απο ολο το χρυσαφι του κοσμου!!!! Ειναι πλεον ενα σπαρταριστο κομματι της ψυχης μας.

Αυτες οι νονες μερικες φορες ητανε τρισαθλιες... Φτου να μου χαθουνε οι ξεφτιλισμενες. Αφου το ειχαν γραμμενο το βαφτιστηρι γιατι αναλαμβανανε τετοιο σημαντικο ρολο;

Τωρα που εμαθα την ιστορια των Bibi-bo της Rapunjel φανταζουνε στα ματια μου πιο ομορφες και πιο πολυτιμες απο την Μονα Λιζα του Λεοναρντο Ντα Βιντσι!!!! :)

Να'σαι καλά makisimos, έχω ρίξει πολύ γέλιο με τις ιδέες σου! :D Τελικά την έπεισα την ξαδέρφη και μου χάρισε αυτήν με τα πράσινα μαλλιά, τη sandra, όπως έμαθα από την καλή μου rapunjel. Ούτε κουβέντα να μου χάριζε κάποια από τις δύο ξανθούλες της rapungel μου. Βρε παιδιά, πότε κυκλοφορούσε αυτή η οικογένεια bo κι εγώ δεν τη θυμάμαι? Μάλλον είμαι ο... μαθουσάλας της παρέας, μιας και από το 1985 και μετά σταμάτησα να παίζω με την bibi bo. Πάντα όμως τις φρόντιζα τις κούκλες μου, στολισμένες στο δωμάτιο, αλλάζοντας ρούχα και.... κεφάλια, αφού μοιράζονταν το ίδιο σώμα για πολλά πολλά χρόνια! Είχα πάψει όμως να ασχολούμαι...

Rapunjel, θέλεις να μας λες κάθε φορά τι ρούχο φοράνε οι κούκλες σου? Δεν χρειάζεται να κουριάζεσαι ψάχνοντας τα κουτιά τους...

Σήμερα σας παρουσιάζω το αποτέλεσμα της εργασίας μου. Ο πρώτες τέσσερις είναι ντυμένες με ρούχα από την γκαρνταρόμπα της ξαδέρφης (την οποία έπλυνα, έραψα και σιδέρωσα παρακαλώ!) και η τελευταία, η sandra, που κέρδισα κι εγώ με τον ιδρώτα μου rapunjel τώρα στα.... γεράματα φοράει κολάν και φόρεμα repro της vintage barbie rocker, τα υπόλοιπα (σακάκι και ζώνη) βρίσκονταν για χρόνια στην ντουλάπα μου (προφανώς προϊον ανταλλαγής από την ξαδέρφη) και πάντα αναρωτιόμουν που τα είχα βρει. Μάλιστα αγόρασα τα δύο κομάτια της barbie rocker για να τα ολοκληρώσω το σύνολο. Ευτυχώς που βρήκα τη sandra να τα φορέσει, γιατί στην κουκλίτσα μου δεν νομίζω ότι θα ταίριαζαν! Rapunjel, έχεις ιδέα πότε κυκλοφόρησε η sandra? Ετσι για να ξέρω και λίγο την ιστορία της! ;) Προβολή συνημμένου 2405Προβολή συνημμένου 2406

Προβολή συνημμένου 2407Προβολή συνημμένου 2408

Πίσω
Μπλουζα