Mytinyworld, όντως σοκαριστικό το θέαμα αλλα προσωπικά έχω και με μεγαλύτερη αναπηρία, όπως κομμένη μέση,κεφάλι, πόδι κ.λ.π...!!! Οπότε καταλαβαίνεις..!!!!
Νομίζω ότι, όχι απλά δικαιούσε την μία, αλλά πρέπει να πατήσεις και πόδι στην ξαδέρφη, γιατί τής έκανες πολύ δουλειά..!!! Μην σου πώ ότι απλά θα της εξηγήσεις ότι η μία ΒΙΒΙ ΒΟ ήταν δωρητής οργάνων και χρειάστηκε να δωθούν τα μέλη της στις φίλες της, για την σωτηρία τους..!!!χαχαχαχαα
Fraoylitsa, είναι αλήθεια ότι αυτη η ΒΙΒΙ ΒΟ με το μαγιό είναι θεωρώ κατά την γνώμη μου η πιο εντυπωσιακή κούκλα που υπάρχει..!!! Είναι πολύ μπροστά από την εποχή της..!!! Να σκεφτείς ότι κάτι παρόμοιο πρέπει να είδα πέρισυ, εν έτη 2008, να φοράει η Αννούλα Φλωρινιώτη..!!!!! χεχεχεχχεχεχε Και πλάκα πλάκα με το μαλλί που είχε, μάλλον αντέγραφε την ΒΙΒΙ ΒΟ..!!! Ιδίως όταν δεν μιλάει κιόλας, ίδιες είναι..!!
Να βάλεις την φωτό με τα διδυμάκια στο κουτί που έχεις με τα σωσίβια να το θαυμάσουν όλοι..!!!
Rapunjel μου, στην Αναστασία της έχω προτείνει κάτι αλλά δεν θέλει μια οποιαδήποτε αλλά μια συγκεκριμένη..!!!!!! Νομίζω ότι θα πρέπει να της εξηγήσεις κι εσύ ένα χεράκι την αξία τους όποια ΒΙΒΙ ΒΟ κι αν είναι αυτή..!!!!!Έτσι μου έρχεται να της την στείλω στην Ιταλία με το ζόρι..!!!!!!!!!!
Aναστασία ΠΡΕΠΕΙ να αποκτήσεις κι εσύ μία μέσα στο 2009...!!!!!!Σου το επιβάλλουμε..!!!!!