Μετά από πολύ καιρό που έχω να μπώ και να γράψω, για δίαφορους λόγους, αλλά όλα καλά τώτα, σας χαιρετώ όλους και σας εύχομαι καλό χειμώνα να έχουμε..!!!!
Rapunjel μου, όπως πάντα ΤΕΛΕΙΕΣ οι φωτογραφίες σου..!!!!!!
Πλέον όταν κάποιος με ρωτάει οτιδήποτε για αποκατάσταση και πληροφορίες σχετικά με τις ΒΙΒΙ ΒΟ, τους παραπέμπω κατευθείαν σε σένα χωρίς δεύτερη κουβέντα..!Και βλεπω ότι άρχισες να στήνεις και σκηνικά πίσω από τις ΒΙΒΙ Βο που ποστάρεις και είναι πολύ όμορφο σαν ιδέα..!!!
Mynityworld καλωςήρθες στην παρέα μας..!!! Έχω κι εγώ μια τέτοια ΒΙΒΙ ΒΟ και είναι από τις πολύ όμορφες..! Εγώ τέτοιο φόρεμα το είχα βρει μέσα στην ντουλάπα της ΒΙΒΙ ΒΟ..!!! Κι εσυ το ίδιο η σε κουτί???
Ιδιαίτερο καλωσόρισμα θα μου επιτρέψετε να στείλω στην
Φραουλίτσα την οποία και γνωρίζω και νομίζω ότι πρέπει όλοι να της δώσουμε συγχαρητήρια για την απόφασή της να κάνει επένδυση πάνω στις ΒΙΒΙ ΒΟ..!!! Έχει φτιάξει πλέον μια απίστευτη συλλογή με πάνω από 20 ΒΙΒΙ ΒΟ και δεν ξέρω κι εγώ πόσα παιδιά..!!! Νομίζω ότι το επίδομα πολυτέκνων το έχεις σίγουρο..! Άσε που πρέπει τώρα αναγκαστικά να πάρεις κι άλλους ΤΖΟΝ ΤΖΟΝ γιατι τι να φτουρήσουν οι 2 που έχεις..!!!! Καταλαβαίνεις πως θα έχουμε πρόβλημα υπογεννητικότηατας..!
χεχε
Περιμένουμε να μας παρουσιάσεις όλη την συλλογη σου...
Βεβαια επειδή ξέρω ότι κάποες από αυτές που έχεις, έχουν αδαμιαία περιβολή, καλό θα ήταν δανειστούν κανα φορεματάκι από τις ξυλάγκουρες τις barbie..!!
χεχεχε (αναγκαίο κακό μιας και EL GRECO φορεματάκια δεν υπάρχουν πια..)
Αναστασία μου, καλό χειμώνα αν και τα είπαμε prive εμεις..!!!! Ευχομαι αυτός ο χειμώνας να σου χαρίσει απλόχερα μια ΒΙΒΙ ΒΟ και μια PΕDIGREE..!!!! Για την πρώτη περίπτωση όταν θέλεις, ξέρεις εσυ..!!!! Δεν είναι αργά ακόμη..!!
Για την Αναστασία να πω ότι με ξάφνιασε η γνώση της για ένα θέμα με τους ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ όπου και χάρη στις πληροφορίες της ανακάλυψα ένα παιχνίδι που έψαχνα πολλαααααάαα χρόνια..!!!!!!! THANKS γι αυτό..!!
Μην ξεχάσω να πώ ότι και η φίλη
Ιωάννα, με λίγη βοήθεια, βρήκε και πάλι κάποια από τα παιχνίδια που έψαχνε..!!!!!!! Χάρηκα πολύ γι αυτο και γενικά θα χαρώ να βοηθήσουμε όλοι από εδώ μέσα άτομα που ψάχνουν τέτοια παιχνίδια της γενιάς μας,χωρίς εμπορικούς σκοπούς ..!!! Πιστεύω ότι στην περίπτωση της Ιωάννας πήγαν στα πιο κατάλληλα χέρια..!!! Λίγο με τα κουτιά είχαμα ένα προβληματάκι, ενα ψιλοεγκεφαλικό, ένα καρδιακό, αλλά ενταξει επέζησα..!!!
χεχεχεχεχ
Τέλος να ευχαριστήσω τον φίλο
WALLY αν και έκανα πατάτα και στην προσπάθειά μου να φτιάξω τα αλμπουμ μου, χάλασα πολλά ποστ, είδα ότι βρήκε λύση και τα έφτιαξε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο..!! Σ ευχαριστώ που δεν με αφόρισες..!!!!
χεχεχε