Bibi-bo Μέρος 3ο

Κινητη εγκυκλοπαιδεια σε ευχαριστουμε..!!

Καλα φιλε μου, μας εχεις αφησει αναυδους..!!! Πιστευω και καποιος που δεν ασχιολειται καθολου με το θεμα της ΒΙΒΙ ΒΟ και μονο με ολα αυτα που μας δειχνεις καθε φορα , μα κανεις να περιμενουμε με αγωνια το επομενο σου ποσταρισμα..!!

Ενα τεραστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για ολες τις πληροφοριες και φωτογραφικο υλικο που συνεχιζεις να μας δινεις ακαταπαυστα..!!!

:bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :award: :award: :award: :award: :award: :award: :award: :award: :award: :award: :award:
 
νυφικο σε ροζ κουτι??

202.jpg


Ωχ, μια ερωτηση..!!!! Αυτο ειναι το γνωστο σε ολους νυφικο ετσι??? Μα το νυφικο δεν ηταν απο τα πρωτα, στα κιτρινα κουτια?Τι δουλεια εχει στο ροζ-μεταγενεστερο κουτι?? Μπερδευτικα τωρα..!!!
 
Τώρα τι να πω εγώ; Όσα ευχαριστώ και να πω είναι λίγα! Πάλι μου λύθηκαν όλες οι απορίες! Οπότε :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: Απίστευτες όπως πάντα οι πληροφορίες! Τις χρυσομαλλούσες Bibi-bo τις θυμάμαι καλά, είχα γεμίσει το σπίτι χρυσές τουφίτσες όταν ήμουν μικρή (εγώ τις θυμάμαι... η μαμά μου πάλι μάλλον να τις ξεχάσει θέλει!) :p :p:p:p Το φόρεμα αυτό που φοράει η χρυσομαλλούσα σου, σε χρυσό, ήταν το τελευταίο φόρεμα Bibi-bo Που πήρα, όταν πια οι bibi-bo δεν υπήρχαν στην αγορά... :( :( :(

Μακίσιμε, για πρόσεξε καλύτερα... Το νυφικό είναι το ίδιο... Το πέπλο όμως (είχες καμιά αμφιβολία ότι θα έπεφτε πουθενά αλλού το μάτι μου; ;) ;) ;) ); Προφανώς πρόκειται για επανέκδοση του πρώτου νυφικού με διαφορετικό πέπλο λοιπον... :xm:

Και... επειδή μου το είχες ζητήσει κάποια στιγμή, έκατσα και ξαναφωτογράφισα τη νοσοκόμα μου (η οποία από αύριο θα φοράει κάτι πιο σπανιο ;) ). Οπότε, επειδή ξέρω πόσο σ'αρέσει, οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι εξαιρετικά αφιερωμένες! :)

picture.php


picture.php


picture.php


Κι επειδή είχε γίνει ερώτηση στο παρελθόν από την Αναστασία, την οποία και δεν απάντησα τότε ( #) #) #) #) #) ), η στολή αποτελείται από το μπλε φόρεμα, την ποδιά, τη μπέρτα, το καπέλο, ένα καλσόν και παπουτσάκια (τα οποία δν έχω και αντικατέστησα με μπότες α λα... Κάντυ).

Αυτά!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Χαίρομαι που το τσάκωσε το μάτι σου makisime! :) Είσαι πολύ καλός! :[ Το ξέχασα πριν να το αναφέρω εντελώς! H Fraoulitsa έχει δίκιο. Είναι ακριβώς σαν το πρώτο νυφικό Α' περιόδου, αλλα με λιγότερη λεπτομέρεια. Υπάρχουν συνολικά 4 νυφικά στη ζωή της bibi-bo!

Θα προσπαθήσω σύντομα να τα φωτογραφίσω να τα δείτε!

Fraoulitsa Η νοσοκόμα είναι πανέμορφη! :)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Η νοσοκομα Φραουλιτσα εχω πει ειναι ολα τα λεφτα..!!!! Νομιζω ειναι απο τα πιο σημαντικα φορεματα στην ζωη και καριερα της ΒΙΒΙ ΒΟ μαζι με το νυφικο..!!

Σ ευχαριστω πολυ για την αφιερωση που μου εκανες..!! Αν ηθελα καποια αφιερωση, νομιζω οτι θα την ηθελα με αυτες τισ φωτο..!!

Τωρα που το σκεφτομαι σε ενα κουτι εχω τον ΤΖΟΝ ΤΖΟΝ γιατρο, μηπως να τον βγαλουμε απο το κουτι του και να τον ζευγαρωσω με την νοσοκομα?? Θα ειναι ενδιαφερον..!!!

30 χρονια μονος ο κακομοιρης, θελει γυναικα..!!

bibi-bo, ειδες πιανει το ματι μου..!! Εχω γινει εξπερ εδω μεσα τι να κανω..!!!

Τωρα με τα νυφικα που ειπες , αυτο κι αν ειναι ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ..!!! Να τα δουμε ολα μιας και αγνοουσα οτι υπηρχαν κι αλλα..!!! Νομιζα οτι αυτο το γνωστο υπηρξε, αλλα εσυ μιλας για....4 ?!!!!!?? Ποσο παρδαλη ηταν πια αυτη η ΒΙΒΙ ΒΟ?? Ολο γαμους εκανε, κι ολο ανυπαντρη εμενε..!! Καλα εκανα λοιπoν, και την ειχα βγαλει σε εκεινη την ιστοριουλα οτι ειχε γκομενους..! Κατι ηξερα..!!χεχεχ :D :D :D ;) ;)
 
Αχαχαχαχα λες να τους ζευγαρώσουμε? :p :p :p σε καλό σου, γέλασα πάλι! Κι εγώ αυτό το θεωρώ από τα πολύ καλά κομμάτια, είναι πολύ καλοφτιαγμένο! Χαίρομαι που σου άρεσαν και οι φωτογραφίες και η αφιέρωση! :)

Αλήθεια, υπήρχαν 4 νυφικά? Απανωτές νέες πληροφορίες σήμερα, θα αρχίσω να κρατάω σημειώσεις μου φαίνεται! :p Κι εγώ μονάχα το πρώτο πρώτο ήξερα, είχαμε δει κι αυτό που μας είχε ποστάρει η Mytinyworld, είδαμε τώρα κι αυτό στο κουτί... Το τέταρτο άραγε πώς να είναι; Είμαι πολύ περίεργη! :xm:

Α! Έχω κι άλλη απορία (σπάνιο!): Με τις κούκλες χωρίς κωδικό πίσω από το κεφάλι τους τι γίνεται; Πρόκειται απλά για εργοστασιακό λάθος ή συμβαίνει κάτι άλλο; Έχω δύο ξανθούλες κανονικές, μια καστανούλα και μια μπουλούκα που δεν έχουν κωδικό και αναρωτιέμαι...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
bibi-bo

Φίλε bibi-bo σε ευχαριστώ για τις πληροφοριές που μας δίνεις και τη γνώση σου που τη μοιράζεσαι μαζί μας.Το εκτιμώ αυτό και ακόμα περισσότερο το πόσο επισταμένα έχεις ασχοληθείς με την παιδική μας κούκλα που παίζαμε και λατρεύουμε! :thanx2:
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Παιδια σας διαβαζω με πολυ μεγαλο ενδιαφερον!!! Απιθανες οι φωτο με τα στοιχεια του bibi-bo και της Fraoulitsa!!! Φραουλιτσα οταν λες οτι δεν εχουν κωδικο εννοεις οτι το κεφαλακι τους ειναι τελειως αγραφο; Ποιος ξερει! Ισως επειδη τοτε τα παιχνιδια δεν φοβοντουσαν τις μαιμουδες οποτε και χωρις κωδικο να μην υπηρχε προβλημα στην αυθεντικοτητα τους. Αλλα φυσικα αυτο ειναι μια δικη μου υποθεση που κανω μιας και δεν εχω ιδεα περι του θεματος!!! #)
 
Αναστασία μου, σ'ευχαριστώ που απάντησες! :) Αυτό που εννοώ είναι το εξής: Όλες οι Bibi-bo λένε πίσω απο το κεφαλάκι τους El Greco και πάνω από αυτό έχουν έναν κωδικό: EG46/48 οι μπουλούκες και EG49 οι υπόλοιπες. Εγω έχω κάποιες, όπως είπα και πιο πάνω, οι οποίες δεν έχουν κανέναν κωδικό... Γιατί άραγε? 8)8)8)

Από εκεί και πέρα.... Τις προηγούμενες μέρες μας απασχόλησε αρκετά το θέμα της σειράς "Φωτεινό Όνειρο". Από σήμερα είμαι μία πανευτυχής κάτοχος ενός φορέματος της σειράς αυτής και δεν μπορείτε να φανταστείτε τη χαρά μου! Μιας και είναι μέρα ακόμα, δεν πειραματίστηκα να δω αν φωσφορίζει :p , αλλά θα το κάνω αργότερα κι αυτό. Προς το παρόν... ιδού το φόρεμα. Δεν ξέρω αν είναι φωτεινό (ακόμα), πάντως είναι όνειρο! :cool:

picture.php


picture.php
 
Οντως ειναι πολυ ομορφο..!!! Αν φωτιζε κιολας θα ηταν ακομη πιο...φωτεινο..!!!

Θα περιμενουμε με αγωνια ολοι να βραδιασει για να βγαλεις τις αναλογες φωτο..!!!!! :)

Θελουμε να δουμε την ΒΙΒΙ ΒΟ...μπιγολαμπιδα..!! :D
 
Δεν άντεξα και το τσέκαρα σε ένα σκοτεινό σημείο του σπιτιού, χεχεχε. Όντως, φωσφορίζει και φαίνεται πολύ όμορφο! #) Περισσότερες λεπτομέρειες... το βράδυ! :p :p :p Χαίρομαι που σ΄ αρέσει! :)
 
Bλεπω μπηκε κατευθειαν και avatar..!!!!!χαχαχααχ

Για το αλλο που λεγαμε πηγες???
 
Αμέ, αμέ, την έκανα κ avatar, έχω κατενθουσιαστεί! Ναι, πήγα και για το άλλο.. ;)
 
Η Bibi-bo στα γαλαζια ειναι ενας αγγελος!!! Καλε ελαμψε το μονιτορ!!! :) Υπεροχο ρουχο, υπεροχη κουκλα!!!!
 
Αναστασία μου, χαίρομαι που σου αρέσει! Κι εγώ το λάτρεψα αυτό το φόρεμα και για έναν ακόμη λόγο: Η μαμά μου μου είπε πως το είχαμε σε ροζ. Δεν ξέρω... Κάθε φορά που βρίσκω κάποια κούκλα έτσι χρησιμοποιημένη ή κάποιο ρούχο που είχα αισθάνομαι πως εν δυνάμει θα μπορούσε αυτό να είναι και το δικό μου (μιας και τα πιο πολλά από αυτά που χάρισα κατέληξαν σε παλαιοπωλεία όπως έμαθα), οπότε μετράνε αυτά τα πράγματα για μένα 100 φορές περισσότερο από τα καινούργια... #) #) #)

Τέλος πάντων, προσπάθησα να φωτογραφίσω το "Φωτεινό Όνειρο" καμιά 15αριά φορές και το αποτέλεσμα ήταν μάλλον απογοητευτικό... :( Ωστόσο, επειδή το είπα, παραθέτω τη λιγότερο χάλια φωτογραφία που έβγαλα... Ζητώ συγγνώμη για την ποιότητα, αλλά δεν κατάφερα να κάνω κάτι καλύτερο.. :(

picture.php


Νομίζω φαίνεται πως το φόρεμα φωσφορίζει, ε? :)
 
Καλα ε, τι να πει κανεις..!! Μπορει η φωτο να μην σου πετυχε, ομως δεν μπορω να πω, ειναι απιστευτο..φωτεινο φορεμα..!!!!!!!! Οταν σου χαλασει ο φακος Φραουλιτσα μου, παρε την ΒΙΒΙ ΒΟ παραμασχαλα και πηγαινε οπου θελησεις..!!! Αν εχεις και τον Τζον Τζον φωτεινο ονειρο, μπορεις να πας μεχρι και στο πιο σκοτεινο υπογειο..!!χεεχε

Περαν της πλακιτσας, νομιζω εκτος της νοσοκομας, νυφης κ.λ.π, κατεχεις ενα ακομη συλλεκτικο φορεματακι, επιβεβαιωμενο απ ολους αυτες τις τελευταιες μερες..!!

Επισης θελω να δηλωσω και να σου πω δημοσια ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που μου δωρισες την LILI LEI, και μαλιστα με το κουτι της..! Αυτο κι αν ηταν μια μεγαλη εκπληξη για μενα, να ακουω να μου λεει, "χτενισε μου τα μαλλια"....αλλα βεβαια ποτε δεν την ακουω οτι και να μου λεει-4 φρασεις ολες κι ολες-, την φιμωσα και την εβαλα στο κουτι της για να μην της κοπει ποτε η λαλια..!!!!!

Νομιζω οτι ειχα βγαλει φωτο στο παρελθον αλλα δεν θυμαμαι να σε ειχα ευχαριστησει, οποτε και το κανω τωρα, καλλιο αργα παρα ποτε..!!!

Για φωτο της ψαχνω αλλα δεν την εχω με το κουτι της, οποτε και επιφυλασσομαι,..!! ;)

Επισης επιφυλασσομαι να παρουσιασω την μια και μοναδικη πραγματικα ΜΟΝΑΔΙΚΗ ομως χειροποιητη κουκλα που μου εχει χαρισει η φιλη Αναστασια, η οποια ειναι και η μονη που πραγματικα εχει στολισει την βιβλιοθηκη μου , και εχει ζηλευτει κυριολεκτικα απο 2 φιλους μου που με το που την βλεπουν μου λενε"την θελω" και "αυτη ειναι γυναικα"!!!

Πραγματικα ειναι για στολισμα αντρικου γραφειου..!! Για αυτο και εχει πρωτη θεση στο δωματιο μου..!!!

Τελος απορω πως ακομη δεν εχω φωτογραφησει και τα καστρα και πολιορκητες που μου εκανε δωρο ο φιλος bibi-bo τον οποιο και χιλιοευχαριστω μιας και γνωριζετε ολοι τον καημο μου με το συγκεκριμενο παιχνιδι..!! Αυτο παλι ειναι χαρακτηριστικο παραδειγμα του ονειρου που γινεται πραγματικοτητα..! Αυτο κι αν ειναι..φωτεινο ονειρο..!! Οσα ευχαριστω και να συνεχιζω να λεω ειναι λιγα..!!

Ολα αυτα τα λεω για να καταληξω οτι γενικα μου αρεσει ολο αυτο το κλιμα που επικρατει στο ρετρο που ολοι στελνουν σε ολους χωρις να περιμενει κανεις το οτιδηποτε απο τον αλλον..!!!! Aυτο λεγεται ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ..!!! Και αυτο το βρισκεις μονο εδω μεσα..!!!! Πανω κατω ΟΛΟΙ μας εχουμε στειλει στους αλλους κι απο κατι, ετσι επειδη το γουσταραμε και το νιωθαμε, κι αυτο δεν νομιζω να το βρισκει κανεις σε κανενα αλλο φορουμ..!!
 
Οπότε στην επόμενη διακοπή ρεύματος θα αφήσω στην άκρη φακούς και κεριά και θα πιάσω τη Bibi-bo (και τους φωτεινούληδες μαζί μη σου πω, για έξτρα φωτισμό)! Αχαχαχαχα

Δε χρειάζεται να με ευχαριστείς για τη Λίλι Λέι, αφού την ήθελες τόσο θα είχα τύψεις να την κρατήσω, σου το είπα κιόλας.. #) Καλά έκανες και τη φίμωσες (μεταξύ μας) γιατί κι εγώ κάθε φορά που της τραβούσα το κορδονάκι φοβόμουν ότι θα μου χαλάσει.. :p Περιμένω και τη φωτο με το κουτί, ε? ;)

Όσο για τα Κάστρα... Αν και δεν άπτονται του ενδιαφέροντός μου... άντε, αντε, φωτογράφισέ τα να τα δούμε ντε! Τόσον καιρό που τα έψαχνες μας είχες κολλήσει κι εμάς! :p

Τέλος, για να μη γράψω κανένα σεντόνι... Με παιδικά παιχνίδια ασχολούμαστε... Λογικό είναι να μας ξυπνάνε και παιδικά αισθήματα... Κ το βασικότερο προτέρημα των παιδιών είναι αυτή η ανιδιοτέλεια και η διάθεση να μοιράζονται. :) Έτσι και κάποιο παιχνίδι θα δώσουμε... και θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε κάποιον να βρει αυτό που ψάχνει... Κ όταν ήμασταν παιδιά τα ίδια δεν κάναμε; :p
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Rapunjel μου, σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. :flower: Fraoulitsa, το φόρεμα είναι πολύ ωραίο, νομίζω πως τα κατάφερες και φωσφορίζει πιο πολύ στη τελευταία φωτογραφία! :) Η μητέρα σου έχει δίκιο, όλη η σειρά έβγαινε σε ρόζ και μπλε χρώμα. Ακόμα και αυτό το πανομοιότυπο φόρεμα Barbie της με τα αστεράκια. :D Σε ευχαριστώ προσωπικά γιατί για μένα επιβεβαίωσες ότι όντως υπήρχαν και σε μπλε χρώμα! #) Makisime φίλε μου το ξέρεις πως μου έφερε μεγάλη χαρά να σε βοηθήσω με κάτι που γνώριζα στο περίπου, αλλα και ταυτόχρονα κάτι που είχα εντοπίσει στο παρελθόν! ;) Να είσαι καλά!! Α ναι σήμερα, παρέλαβα και κάτι πασχαλινό.…. Χμμμ που να το ποστάρω???? ;)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Καλημέρα! bibi-bo, εγώ σε ευχαριστώ για όσες χρησιμότατες πληροφορίες μας έχεις δώσει τον τελευταίο καιρό! :) Περιμένουμε να δούμε και την.. πασχαλινή σου ανακάλυψη! :)

Σας δείχνω σήμερα ένα πολύ καλοκαιρινό σύνολο, βγάλμένο από την πρώτη ντουλάπα. Δράττομαι κόλας της ευκαιρίας για να ρωτήσω... Οι ντουλαπες είχαν συγκεκριμένα ρούχα μέσα ή διαφορετικά;Ρωτάω γιατί η ντουλάπα που μας είχε δείξει στην αρχή ο bibi-bo με τον πιερρότο μέσα είχε διαφορετικά ρούχα από αυτά που βρήκα εγώ... :xm: :xm:

picture.php


picture.php
 
Ελα ρεεε..!!! Πο πο κ αυτο ειναι τελειο..!!! Καλα η ΒΙΒΙ ΒΟ σου ειναι ΝΤΙΒΑ..!! Καθε μερα και ενα διαφορετικο φορεμα..!??? Καρνταρομπα ολοκληρη, σιγουρα μια ντουλαπα δεν θα ειναι αρκετη..!!!! Εδω θα πω οτι το κατι διαφιορετικο το εχει η τσαντουλα..! Ειναι απο την ελ γκρεκο η ειναι αλλη?
 
Πίσω
Μπλουζα