Βρέθηκε ποια είναι η άγνωστη φούστα!!
bibi-bo είπε:
Θέλω πάρα πολύ να ευχαριστήσω τον bibi-bo γι'αυτή τη φωτογραφία, γιατί μου έλυσε ένα μυστήριο για μένα!!
Επιτέλους ταυτοποιήθηκε η άγνωστη φούστα που είχα βρει πριν μήνες σε ένα παλιατζίδικο!! Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω και την αγαπημένη μου φίλη ραπουνζέλ που μπήκε στον κόπο και με πολλή αγάπη μου διόρθωσε το λάστιχο που εγώ δεν μπορούσα να φτιάξω!!
Και επειδή η σειρά αυτή λέγεται φωτεινό όνειρο γιατί τα φορέματα φωσφορίζουν στο σκοτάδι, έκανα το τέστ: άφησα την φούστα λίγη ώρα κάτω από μια λάμπα και πραγματικά φωσφόριζε στο σκοτάδι!!!!
Ιδού η φουστίτσα, με άσχετο τοπ bibi-bo πρώτης περιόδου, καθότι η φούστα βρέθηκε μόνη της, χωρίς το δικό της τοπ
Rapunjel και bibi-bo σας ευχαριστώ και τους δύο!! :thanx2:
Σχετικά με τις πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες που παραθέτετε παραπάνω για την ιστορία της bibi-bo και τις αντιγραφές από την barbie, θα ήθελα να προσθέσω τα εξής: δεν νομίζω ότι η labamba ήταν επί hasbro. Εχω δύο bibi-bo labamba αγορασμένες στα κουτιά τους και πουθενά δεν αναγράφεται η επωνυμία της hasbro.. :xm:
Επίσης, θα ήθελα να προσθέσω ότι κάποια στιγμή στις αναζητήσεις μου στο ηλεκτρονικό εμπόριο είχα δει και barbie μπαλαρίνα, ακριβώς ίδια με την κλώνο που έχετε δείξει. Μου έκανε εντύπωση γιατί σκέφτηκα "να άλλη μια αντιγραφή από barbie". Δυστυχώς δεν έχω τον χρόνο να ψάξω να την βρω.... Νομίζω ότι λεγόταν show, αλλά δεν είμαι και σίγουρη... :xm: :xm: