Koρίτσια σας ευχαριστώ όλες για τα καλά σας λόγια, veloudir γεια σου!
Η αλήθεια είναι ότι η Στέφι δεν είναι κάτι το τρομερό σαν κούκλα και είναι πολύ φτηνή πράγμα που σημαίνει μάλλον ότι είναι και κακής ποιότητας.
Veloudir βάλε κι εσύ μια φωτογραφία της κουκλίτσας σου να την καμαρώσουμε. Είμαι σίγουρη πως θα είναι καταπληκτική. Έμαθα πως έχεις μεγάλες ικανότητες στο πλέξιμο ρούχων αληθεύει? Περιμένω να θαυμάσω μια δημιουργία σου.
Rapunjel μου πολύ όμορφη και η δεύτερη Bibibo που έβαλες με τα παπούτσια της Barbie, τη βρίσκω πολύ μοδάτη. Όσο για τη Βουγιουκλάκη κι εγώ έχω τις περισσότερες ταινίες της να φανταστείς ότι βρήκα και την Αστέρω!
Μου λείπουν όμως και κάποιες που σπάνια δείχνει η τηλεόραση όπως το διακοπές στην Αίγινα, η μουσίτσα... Επίσης λατρεύω την Κάντυ Κάντυ όπως είμαι σίγουρη και όλοι μας. Έχετε δει τα επεισόδια της στο livemovies? Tα έχει όλα, όπως και του Νιλς Χόλγερσον και έχει μέχρι και Σπορτ Μπίλυ.
Το καλοκαίρι που θα είμαι Ελλάδα τον Αύγουστο δηλαδή σκοπεύω να ψάξω όλα τα παιχνιδοπωλεία της πόλης μου μπας και βρω κανα ρουχαλάκι Bibibo, ποτέ δεν ξέρεις.
Καλό βράδυ σε όλους