Bibi-bo Μέρος 4ο

picture.php
 
bibi-bo

Amalia34 υπέροχη η κούκλα σου και υπέροχα τα ρουχαλάκια της!!!Ποια είναι αυτή η κούκλα η Stefi love;Τέλεια που τα παπουτσάκια ταιριάζουν στην bibi-bo μας!!!

Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια για τη bibi-bo μπαλαρίνα αλλά όλα τα καλά λόγια ανήκουν στο φίλο bibi-bo.

Amalia34 η παρακάτω φωτογραφία για σένα!Η Ρόλερ που εικονίζεται είναι από τις πιο αγαπημένες κούκλες bibi-bo Α΄περιόδου...

picture.php
 
Σε ευχαριστώ πολύ για τη φωτογραφία αυτή είναι η αγαπημένη μου που σου έλεγα από τη συλλογή σου, αν και είναι δύσκολη η επιλογή όλες είναι υπέροχες. Με την εμπειρία που έχεις Rapunjel μου τι νομίζεις, έχω καμιά ελπίδα να βρω στο ebay άλλη μια κούκλα bibibo α περιόδου? Γιατί β περιόδου βλέπω ότι πουλιούνται αρκετά συχνά, τουλάχιστον μια φορά το μήνα. Αλλά α? Ευτυχώς που κατάφερα να πάρω έστω και μία, απλά θα ήθελα και μία α περιόδου αν βρω για να έχει παρέα και η δικιά μου να μην είναι παραπονεμένη :)

Όσο για τη Stefi love είναι απλώς μια απομίμηση της Barbie που έχει εδώ στη Γερμανία και είναι πολύ φτηνή και έχει και τη δική της γκαρνταρόμπα σε καλές τιμές. Δεν ξέρω αλλά σίγουρα θα την πουλάνε και στην Ελλάδα.Τα ρουχαλάκια που έχω στο αλμπουμ που έκανα( χάρη στη δική σου βοήθεια πάντα :) είναι από τη δική της γκαρνταρόμπα της Στέφι δηλαδή και τα παπουτσάκια το ίδιο. Μόνο το γαλάζιο φόρεμα που έχω είναι της Barbie και νομίζω ότι είναι πολύ πιο ωραία της Barbie από της Stefi. Αλλά τα καλύτερα ρούχα τα έχει η κούκλα μας η Bibibo.

Συγχαρητήρια και για την Αλίκη την κούκλα σου είναι υπέροχη κι έχει φοβερά μάτια!

Τη λατρεύω την Αλίκη Βουγιουκλάκη ξέρω απ' έξω όλες τις τις ταινίες , όπως φαντάζομαι κι εσύ.
 
bibi-bo

Amalia34 είναι δύσκολο να βρεις bibi-bo Α΄περιόδου.Αν βρω κάπου αμέσως θα σε ενημερώσω.Πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα σταματήσουν και οι Β' περιόδου.

Την κούκλα Stefi love δεν την ξέρω καθόλου.Ίσως έχει το Jumbo.Πιστεύω ότι η γκαρνταρόμπα της κάθε κούκλας έχει υπέροχα,καλά,μέτρια και κακά ρούχα.

Χαίρομαι που σου αρέσει η κούκλα Αλίκη Βουγιουκλάκη.Για μένα είναι η καλύτερη κούκλα από όλες.Της Αλίκης Βουγιουκλάκη έχω σχεδόν όλες τις ταινίες και έχω δει όλα τα τελευταία της θεατρικά έργα στο θέατρο.Ποτέ δε θα ξεχάσω όταν τη χαιρέτησα και της μίλησα την πρώτη φορά!

Μία bibi-bo μου που φορά παπούτσια barbie.Από τα ελάχιστα παπούτσια barbie που κάνουν στα πόδια της bibi-bo!

picture.php
 
Amalia34 μας εμεις σε ευχαριστουμε που μπηκες στον κοπο να πας να δεις τι παπουτσια ηταν αυτα, οποτε αν τα ξαναπετυχουμε να τα εχουμε υποψην μας!!! :)

Η bibi-bo σου εχει απιστευτα μαλλια, σαν μεταξενια ειναι, και τα ρουχαλακια που της βαζεις ειναι πολυ ανοιξιατικα!

Αγαπημενη μου Rapunjel, οντως η Steffi Love ειναι γερμανικης καταγωγης, απο την εταιρεια Simba. Ειναι η ιδια εταιρεια που φτιαχνει και την σειρα απο τις Πριγκηπισσες του Ντισνευ, οπως την πανεμορφη Αριελ που μου χαρισες.

Εδω την ειχα αναφερει στα γρηγορα!!!

http://www.retromaniax.gr/vb/showpost.php?p=185044&postcount=96

Αυτη λοιπον ειναι η κουκλα της οποιας καποια παπουτσια μπαινουν στα ποδαρακια της bibi-bo μας! Amalia34 και παλι ευχαριστουμε για την χρησιμη αυτη πληροφορια!!! Μιας και ενα ζευγαρι παπουτσια Σιντυ Πεντιγκρι ή Φλερ, κανουν απο 3 ευρω και πανω βαλε και τα εξοδα αποστολης, οποτε συνηθως η bibi-bo εχει μικρη παπουτσοθηκη, γιατι 5 ευρω για ενα ζευγαρι παπουτσια της κουκλας ειναι λιγο υπερβολικο!!! :D
 
bibi-bo

Λατρεμένη Αναστασία σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες για την κούκλα!Την έχω συναντήσει ξυπόλητη όμως στα μαγαζάκια και αυτό που θυμάμαι ότι δεν ήταν καλή ποιοτικά...και της κούκλας bi bi μπαίνουν κάποια από τα παπούτσια της στη bibi-bo!

Ένα ακόμη ρουχαλάκι που το μεταποίησα παλιότερα...

picture.php
 
Γεια σου βρε Rapunjel μου με τις κουκλες σου! :)

Ετσι να ριξεις λιγο ροζ στην υποθεση γιατι το χρειαζομαστε... :flower:
 
Καλησπερα και απο εμενα!Rapunzel αψογο το φορεματακι της bibi-bo που τροποποιησες!!Πραγματικη haute couture!!Amalia 34 καλοσωρησες και καλη επιτυχια στην αναζητηση της bibi-bo α' περιοδου!!.Πραγματικα ειναι πολυ δυσκολο να τη βρεις σου μιλω εκ πειρας!! Προσπαθησα παρα πολυ αλλα δυστυχως! Ετσι εχω βολευτει με τις υπολοιπες bibi-bo και απολαμβανω τις φωτογραφιες που αναρτουν τα υπολοιπα παιδια!!Rapunzel o φιλος bibi-bo εκτος απο τρομερος γνωστης γυρω απο την ιστορια της κουκλας ειναι και τρομερα γενναιοδωρος!!Προσφατα το βιωσα και ατομα σαν και αυτον με κανουν να πιστευω πως τελικα υπαρχουν ανθρωποι με απιστευτη ψυχη που βοηθουν τους γυρω τους ανιδιοτελως περα απο προσωπικα οφελη! Η στολη μπαλαρινας ειναι υπεροχη!!Καλοριζικη!

P.S.:Amalia 34 το styling της κουκλας σου ειναι απιστευτο καθως και οι ραπτικες σου ικανοτητες!
 
Koρίτσια σας ευχαριστώ όλες για τα καλά σας λόγια, veloudir γεια σου!

Η αλήθεια είναι ότι η Στέφι δεν είναι κάτι το τρομερό σαν κούκλα και είναι πολύ φτηνή πράγμα που σημαίνει μάλλον ότι είναι και κακής ποιότητας.

Veloudir βάλε κι εσύ μια φωτογραφία της κουκλίτσας σου να την καμαρώσουμε. Είμαι σίγουρη πως θα είναι καταπληκτική. Έμαθα πως έχεις μεγάλες ικανότητες στο πλέξιμο ρούχων αληθεύει? Περιμένω να θαυμάσω μια δημιουργία σου.

Rapunjel μου πολύ όμορφη και η δεύτερη Bibibo που έβαλες με τα παπούτσια της Barbie, τη βρίσκω πολύ μοδάτη. Όσο για τη Βουγιουκλάκη κι εγώ έχω τις περισσότερες ταινίες της να φανταστείς ότι βρήκα και την Αστέρω!

Μου λείπουν όμως και κάποιες που σπάνια δείχνει η τηλεόραση όπως το διακοπές στην Αίγινα, η μουσίτσα... Επίσης λατρεύω την Κάντυ Κάντυ όπως είμαι σίγουρη και όλοι μας. Έχετε δει τα επεισόδια της στο livemovies? Tα έχει όλα, όπως και του Νιλς Χόλγερσον και έχει μέχρι και Σπορτ Μπίλυ.

Το καλοκαίρι που θα είμαι Ελλάδα τον Αύγουστο δηλαδή σκοπεύω να ψάξω όλα τα παιχνιδοπωλεία της πόλης μου μπας και βρω κανα ρουχαλάκι Bibibo, ποτέ δεν ξέρεις.

Καλό βράδυ σε όλους :)
 
Αναστασία μου μου άρεσαν πάρα πολύ δυο κούκλες που είχες βάλει φωτογραφία τους και είπες πως είναι β περιοδου είναι πανέμορφες!
 
bibi-bo

veloudir σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια για το φόρεμα.Πράγματι ο φίλος bibi-bo είναι ένα πολύ καλό παιδί.Αν δεν υπήρχαν τέτοιοι άνθρωποι δε θα έστεκε αυτός ο κόσμος.Τον ευχαριστώ ξανά!

Amalia34 συμφωνώ μαζί σου.Την Κάντυ Κάντυ την έχω και τον Νιλς Χόλγερσον!

Ονειρεμένα όπως και η Χάιντι.Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια για τη bibi-bo!

Λατρεμένη Αναστασία έχεις απόλυτο δίκιο... :flower: για σένα η Αφροδίτη με ροζ-χρυσό φόρεμα...

picture.php
 
Αφιερωμένη στη γλυκιά Ραπουνζέλ...

Η κούκλα μου με τις πιτζάμες της για μια γλυκιά καληνύχτα σε όλους σας :)
 
Παιδιά χρειάζομαι τη βοήθειά σας. Όπως με βοηθήσατε κι έμαθα πώς να κατεβάζω φωτογραφίες έτσι θέλω να μου πει όποιος μπορεί πώς θα βάλω κι εγώ μια φωτογραφία σαν άβαταρ. Ευχαριστώ προκαταβολικά :)
 
Αμαλία μου, κατ'αρχάς πολύ όμορφες οι πυτζάμες της κούκλας σου! Εμένα μου θυμίζουν για κάποιο λόγο αρλεκίνο..

Για το avatar που ρωτάς.. Θα πας στον πίνακα ελέγχου.. μετά στην επιλογή " Επεξεργασία avatar" που θα δεις στα αριστερά κ μετά θα φορτώσεις την εικόνα που θες από τον υπολογιστή σου εκεί που λέει "προσαρμοσμένο avatar".

Ελπίζω να βοήθησα! :)
 
bibi-bo

Amalia34 μου σε ευχαριστώ για τη φωτογραφία!Υπέροχη η κούκλα!Γεια στα χέρια σου που τα φτιάχνεις τόσο ωραία!!! :D

Ευχαριστούμε τη fraoulitsa που βοήθησε τη Amalia34 μας.Τώρα ετοιμαζόμουν να γράψω τις οδηγίες... ;)

Η παρακάτω φωτογραφία για τη φίλη Amalia34

picture.php
 
Οι πυτζαμες που εφτιαξες Amalia34 και ειδικα ο φιογκος ο ασπρος ειναι τρελα!!!

Φραουλιτσα εχεις δικιο! Και εμενα αρλεκινο μου θυμισαν! Ειναι τρισχαριτωμενες!!!

Ραπουνζελ μου η κουκλα σου ειναι χρυσοξανθο ονειρο.
 
Φραουλίτσα σε ευχαριστώ πολύ για τις οδηγίες που μου έδωσες θα προσπαθήσω τώρα κιόλας να δω αν μπορώ να το καταφέρω.Έχεις δίκιο με αρλεκίνο μοιάζει πάρα πολύ θα μπορούσα να την ονομάσω Bibibo αρλεκίνα :)

Ραπουνζέλ μου σε ευχαριστώ για τη φωτογραφία είναι σαν γοργόνα με αυτό το φόρεμα!

Αναστασία σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!

Έχω κι άλλη μια ερώτηση κορίτσια. Η bibibo σας μπορεί να καθίσει κανονικά σε καρεκλάκι? Γιατί εμένα τα πόδια της έχουν κολλήσει πολύ και αν και διάβασα τις οδηγίες σου Ραπουνζέλ μου για τη συντήρηση της κούκλας φοβάμαι μήπως τη χαλάσω. Προσπάθησα λίγο να τα ανοίξω αλλά είναι αρκετά κολλημένα κι έτσι την έχω συνήθως σε όρθια στάση.

Ευχαριστώ για τη βοήθεια
 
Τελικά τα κατάφερα :) )

Φραουλίτσα πολύ σαφείς οι οδηγίες σου σε ευχαριστώ!
 
Πίσω
Μπλουζα