Amalia34
RetroActive
- Αντιδράσεις
- 5
donkix2000 συγχαρητήρια για την μοναδική συλλογή σου είναι όλες υπέροχες και σε ευχαριστώ γιατί μου θύμισες τι φορούσε η δική μου παιδική bibibo ήταν αυτή με τη μαύρη φούστα με τα λουλούδια και το καπέλο στα ίδια χρώματα και το κόκκινο μαντήλι στο κεφάλι, είχα ξεχάσει τι φορούσε αλλά τώρα που το είδα στη συλλογή σου το θυμήθηκα. Πρώτη φορά είδα και τη ρόλερ με αυτά τα ρούχα, τέλεια!
Είσαι πολύ τυχερή που έχεις τέτοια συλλογή και σε ευχαριστώ κι εγώ για τις φωτογραφίες, τις απόλαυσα όλες!
Φραουλίτσα η Αναστασια έβαλε μια φωτογραφία της Στέφι λαβ που έχει αρκετές παραλλαγές αυτής της κούκλας δεν ξέρω αν τις είδες θα βάλω όμως κι εγώ μια φωτογραφία που έχω στο κινητό μου αν τα καταφέρω. Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο όμως σε σχέση με τη bibibo μας δεν πιάνει μία!
Αναστασια μου σε ευχαριστώ και πάλι για τα καλά σου λόγια.
Είσαι πολύ τυχερή που έχεις τέτοια συλλογή και σε ευχαριστώ κι εγώ για τις φωτογραφίες, τις απόλαυσα όλες!
Φραουλίτσα η Αναστασια έβαλε μια φωτογραφία της Στέφι λαβ που έχει αρκετές παραλλαγές αυτής της κούκλας δεν ξέρω αν τις είδες θα βάλω όμως κι εγώ μια φωτογραφία που έχω στο κινητό μου αν τα καταφέρω. Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο όμως σε σχέση με τη bibibo μας δεν πιάνει μία!
Αναστασια μου σε ευχαριστώ και πάλι για τα καλά σου λόγια.