Bibi-bo Μέρος 4ο

donkix2000 συγχαρητήρια για την μοναδική συλλογή σου είναι όλες υπέροχες και σε ευχαριστώ γιατί μου θύμισες τι φορούσε η δική μου παιδική bibibo ήταν αυτή με τη μαύρη φούστα με τα λουλούδια και το καπέλο στα ίδια χρώματα και το κόκκινο μαντήλι στο κεφάλι, είχα ξεχάσει τι φορούσε αλλά τώρα που το είδα στη συλλογή σου το θυμήθηκα. Πρώτη φορά είδα και τη ρόλερ με αυτά τα ρούχα, τέλεια!

Είσαι πολύ τυχερή που έχεις τέτοια συλλογή και σε ευχαριστώ κι εγώ για τις φωτογραφίες, τις απόλαυσα όλες!

Φραουλίτσα η Αναστασια έβαλε μια φωτογραφία της Στέφι λαβ που έχει αρκετές παραλλαγές αυτής της κούκλας δεν ξέρω αν τις είδες θα βάλω όμως κι εγώ μια φωτογραφία που έχω στο κινητό μου αν τα καταφέρω. Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο όμως σε σχέση με τη bibibo μας δεν πιάνει μία!

Αναστασια μου σε ευχαριστώ και πάλι για τα καλά σου λόγια.
 
bibi-bo

Amalia34 σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια για την Αφροδίτη.Οι bibi-bo Β΄περιόδου που είδες είναι μακιγιαρισμένες από μένα.Σε ευχαριστώ ξανά για την ευγένεια σου.Ευχαριστώ και για τη νύφη σου που είναι πανέμορφη!

fraoulitsa ευχαριστώ και σένα για τα καλά σου λόγια!Κορίτσια συγνώμη που δε σας ευχαρίστησα πριν αλλά βλέποντας όλες αυτές τις πανέμορφες bibi-bo του donkix2000 μαγεύτηκα!

Λατρεμένη Αναστασία και εμένα μου λείπει πολύ η πολυαγαπημένη Mytinyworld και εύχομαι να ναι καλά και ευτυχισμένη!Έχει όλη την αγάπη μου!

Ένα ακόμη ραμμένο φουστανάκι-ρομπίτσα φορεμένο από τη bibi-bo-Μυρτώ...

picture.php
 
rapunjel μου, αυτό το φόρεμα εσύ το έφτιαξες? Είναι πολυ όμορφο και είναι ολόιδιο σχεδόν με ένα φόρεμα της πρώτης περιόδου που μου έχει δείξει μια φίλη από το φόρουμ. :D :D :D Μ' αρέσει αυτή η Bibi-bo σου πολύ, έχουμε και το ίδιο όνομα.. :p :p :p Θα μας τη δείχνεις συχνά, εεεεε????????????? :) :) :) :) :)
 
Απίστευτη η ρόμπα που έραψες για τη bibibo Mυρτώ έχεις πολύ ταλέντο, αυτή η ρόμπα φαίνεται για αγορασμένη και είναι πολύ καλοραμμένη και πολύ όμορφη, μπράβο σου Ραπουνζέλ. Μου αρέσει που δίνεις ονόματα στις κούκλες σου από αυτό καταλαβαίνει κανείς πόσο πολύ τις λατρεύεις κι εγώ από σήμερα ονομάζω τη δική μου Bibibo Rapunjel επειδή έχει τόσο μακριά μαλλιά σαν τη Ραπουνζέλ του παραμυθιού ελπίζω να μη σε πειράζει, έτσι θα σε θυμάμαι πάντα :)

Φραουλίτσα βάζω μια φωτογραφία της Στέφι λαβ να τη δεις. Δεν έχω την κούκλα απλώς τη φωτογράφισα με το κινητό μου.

picture.php
 
Ζηλευω παρα παρα παρα πολυ!! Πολυ ομορφες κουκλες !! Τελειες!!!!
 
Σ' ευχαριστώ Αμαλία μου για τη φωτογραφία! Σίγουρα την έχω δει αυτή την κούκλα, τώρα που είδα και κοντινό το πρόσωπό της το επιβεβαίωσα! :)
 
bibi-bo

fraoulitsa σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.Μήπως έχεις εκείνο το φόρεμα της φίλης σου σε φωτογραφία να το δω;Η bibi-bo η συνονόματη σου,έχεις πολύ ωραίο όνομα, ήταν μια bibi-bo σε λαμπάδα και άλλαξε ριζικά εμφάνιση και μαλλιά.

Amalia34 τι γλυκό!Σε ευχαριστώ που έδωσες το nickname μου στην κούκλα σου!Πάντα ευγενική και γεμάτη καλοσύνη!Σε ευχαριστώ από καρδιάς!

Τη Στέφι λαβ την έχω δει στο παλαιοπωλείο και δε μου άρεσε.Σε ευχαριστώ πάντως που μας την έδειξες.

veloudir δεν έχεις τίποτα να ζηλέψεις.Έχεις υπέροχες κούκλες και υπέροχα ρούχα!Είσαι ξεχωριστή!

Η bibi-bo Μυρτώ με ένα ακόμη ρούχο που της έραψα...

picture.php
 
Ραπουνζέλ μου, το ρούχο το έχω δει από κοντά, αλλά νομίζω μιας και η κάτοχός του είναι ανάμεσά μας, δν είμαι εγώ η αρμόδια να μιλήσω γι' αυτό... ;) Έχω κι εγώ μια τέτοια κούκλα από λαμπάδα (μάλλον δηλαδή τέτοια είναι.... έχει πολύ λίγα μαλλιά πάντως) που μου έκανε εντύπωση η καραφλίτσα της όταν την πρωτοείδα...

Η κούκλα της πρώτης περιόδου που σου άρεσε στο άλλο θέμα, με τη χειροποίητη δημιουργία που φόραγε όταν την πήρα...

picture.php
 
bibi-bo

fraoulitsa όμορφη ήταν και τότε αλλά τώρα την έκανες ακόμη πιο ωραία!Να τη χαίρεσαι!!!
 
Συμφωνώ με τη Ραπουνζέλ veloudir έχεις εξίσου υπέροχες κούκλες! Ραπουνζέλ χαίρομαι που σου άρεσε η ιδέα μου να βαφτίσω την κούκλα μου με το δικό σου ψευδώνυμο, να σαι καλά και να συνεχίσεις να ράβεις τόσο όμορφα ρούχα, πολύ όμορφο αυτό που έραψες για τη bibibo Μυρτώ!

Συμφωνώ μαζί σου για τη Στέφι λαβ ούτε κι εμένα μου αρέσει για αυτό το λόγο και δεν την αγορασα, μόνο τα ρούχα της με βόλεψαν για την κούκλα μου.
 
bibi-bo

Γλυκιά Amalia34 σε ευχαριστώ για την ευγένεια σου και την καλοσύνη σου!

Σου βάζω άλλη μία bibi-bo με ραμμένο συνολάκι,τη bibi-bo Νόρα πριν την προσθετική που είχε χοντρές μπούκλες...

picture.php
 
Ραπουνζέλ ούτε που κατάλαβα ότι είναι ραμμένο αν δεν το έλεγες τι να πω τέλειο και πολύ βραδινό.Μου αρέσει πολύ η Bibibo και με παντελόνια :)
 
bibi-bo

Γλυκιά Amalia34 σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!

Η bibi-bo Νόρα μιμείται τη φιγούρα της μπαλαρίνας στο πίσω μέρος της ντουλάπας...

picture.php
 
Υπεροχες οι κουκλες σας, κοριτσια!!!! :) :) :)

picture.php


Φιλε Donkix2000 σε ευχαριστω παρα παρα πολυ που εισακουσες την παρακληση και μας εβαλες αυτες τις σπανιες φωτογραφιες απο την συλλογη σου και σε αυτο το θρεντ!!! :flower: :flower: :flower:

picture.php


Αυτες εδω τις ξεχωρισα!!! Ειναι μοναδικες!!! Απλα σουπερ!!!

Η δευτερη με το φτερο, μποα, εχει σαντρε μαλλια σαν αυτα που εχει δειξει η Φραουλιτσα? :eek:
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
picture.php


μπραβο ραπουνζελ!!!!!μονη σου το εραψες αυτο το ρουχο;;δηλαδη κανονικα πατρον και στο χερι;; μπραβο....
 
Αναστασία να είσαι καλά κ οτι χρειαστείς εδώ ήμαστε.

Όμως πραγματικά τις λυπάμαι λίγο έτσι βρώμικες και ατημέλητες που είναι.. :(

Δέν νομίζω να κάνω κάτι για αυτές σύντομα γιατι πραγματικά φοβάμαι μήν τους κάνω κακό.
 
donkix2000 οι κούκλες μέσα στα κουτια καθαρίζονται με ένα μπαμπακάκι με νερό ή κάποιο υγρό μαντηλάκι. Δε χρειάζεται να τις μετακινήσεις, απλά πέρνα τα σημεία που χρειάζονται καθάρισμα έτσι όπως σου είπα και θα συνέλθουν αρκετά! ;)

Θα με ενδιέφερε κι εμένα να μας πεις αν η κούκλα που λέει η Αναστασία έχει το ίδιο χρώμα στα μαλλιά της με κάποια από τις δικές μου με το πιο σκούρο (σαντρέ) μαλλάκι. Σου τις βάζω να τις δεις...

picture.php


picture.php
 
Άν μοιάζει με κάποιας,είναι της 2ης κούκλας,όμως η δικιά μου νομίζω έχει πιό λαμπερά μαλλιά(γίνεται αυτό?)...!!!νομίζω :) ϊσως έχει περισσότερο ξανθό... :)

Σόρρυ αλλά δέν είμαι ειδικός :)
 
Ναι, γίνεται να σου φαίνονται πιο λαμπερά, η φωτογραφία μου είναι τραβηγμένη χωρίς φλας. Σου τη βάζω και με φλας. Η δική μου κούκλα δεν είναι ξανθιά, το μαλλί της έχει άλλη απόχρωση. Ελπίζω αυτή η φωτογραφία να σε βοηθήσει πιο πολύ.. Είναι μαζί με μια κανονική ξανθιά κούκλα...

picture.php
 
ναι μοιάζουν :)

αλήθεια έχει πολλές αποχρώσεις αυτο το μαλλί...?άχχ,γυναίκες... :)

(αθώω αστείο..)
 
Πίσω
Μπλουζα