bibi-bo
Retro Member
- Αντιδράσεις
- 7
Fraoulitsa, συμφωνώ, αυτό είναι και το πιο ωραίο στην Ρετροπαρέα αυτή. Με τη βοήθεια όλων μας, που θα πάει θα το λύσουμε το μυστήριο της αγαπημένης μας κούκλας σύντομα. Θα ξέρουμε τα πάντα για αυτήν! χεχε #) Αναστασία μου, πολύ καλό το concept της νεράιδας bibi-bo! Τέλεια!!!! Τη bibi-bo Χαβάη, εγώ, δεν την έχω βρει ποτέ, μόνο τον Τζον Τζον με το πιο ανοιχτό ξανθό μαλλί. Αν θέλετε φώτο του, να την ανεβάσω. Και η bibi-bo στο ίδιο κουτί έβγαινε. Όσο για το πρώτο κουτί, από την Αʼ περίοδο, είναι αυτό που ανέβασε η Rapunzel, με το ζωγραφιστό image της bibi-bo! Είναι πολύ διαφορετικό και στα πλάγια απο τα άλλα δύο κουτιά! Πολύ σπάνιο! Επιτέλους να και τα νυφικά. Το τελευταίο νυφικό με τη κούκλα στο κουτί, ήτανε το τελευταίο νυφικό της bibi-bo.fraoulitsa είπε:Αναστασία μου, πιστεύω πως αν συνεργαστούμε όλοι μαζί θα βγάλουμε καλά πράγματα...Η κούκλα σου δεν το συζητώ... είναι τουλάχιστον ονειρεμένη! Οτιδήποτε έτσι παραμυθενιο νομίζω πως πηγαίνει πάρα πολύ στη Bibi-bo!
Τελικά τα νυφικά, είναι όντως τρία! Εξαιρετικό ειδικά το πρώτο πρώτο της Α' Περιόδου!! Απίστευτη λεπτομέρεια και δουλεία. Έχει ακόμα και τα κουφέτα, και μπουμπουνιέρες και τις λαμπάδες του γάμου!!! :wub: