Bibi-bo Μέρος 4ο

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας makisimos
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Mytiny δεν χρειαζεται να με ευχαριστεις, νομιζω ολοι εχουμε νιωσει πανω κατω αυτη την χαρα εδω μεσα!!!

Την ιδια χαρα ελαβα κι εγω τοτε που κι εσυ μου ειχες στειλει ενα πακετο γεματο παιχνιδια EL GRECO και LYRA εξισου αναπαντεχα, που ο bibi-bo μου εδωσε τα ΚΑΣΤΡΑ που τοσο εψαχνα ενω ηξερα καλα οτι θα μπορουσε να τα ειχε μοσχοπουλησει αν ηθελε αλλα προτιμησε να μου τα χαρισει, η Λευκη που μου εστειλε ολοκληρο πακετο με πραγματα απο βιβι βο που αναζητησε μονο για εμενα μιας και δεν μαζευε για τον εαυτο της και το οποιο το ακνει ακομη πιο εκτιμητεο, η Φραουλιτσα που μου χαρισε κι εμενα αναπαντεχα την ΛΙΛΙ ΛΕΙ, στο κουτι της μαλιστα, και επιτελους ακουσα με τα αυτια μου τις 4 φρασεις που λεει ολες κι ολες.., την Αναστασια που μου εστειλε μια απο τις πραγματικα μοναδικες της δημιουργιες η οποια κοσμει την βιβλιοθηκη μου και ειναι αντικειμενο ποθου για ολους τους φιλους μου..!!

Οποτε νομιζω ολοι μεσα απο αυτο το φορουμ εχουμε εισπραξει και εχουμε δωσει με την σειρα μας ακριβως την ιδια χαρα..!! Και χωρις να εχουν μεσολαβησει χρηματα, πολυ σημαντικο αυτο..!!

Οποτε θα καταληξω κι εγω με την σειρα μου οτι ΝΑΙ, ειναι πολλα περισσοτερα αυτα που μας ενωνουν παρα αυτα που μας χωριζουν..!!!

ΥΓ Φραουλιτσα, μιας κι ανεφερες την ΒΕΤΤΥ ΒΟ, μηπως θα ηθελες να εξιστορησεις καποια στιγμη την ιστορια παθους που ειχες σαν κοριτσακι με αυτην την κουκλα, τετοιο παθος που...περασαν πολλες betty bo απο τα χερια σου???χεχχεχεχεχεχεεχ :D :D :D

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Αχαχαχα τι κακός που είσαι ώρες ώρες! :P Άμα πω αυτή την ιστορία βλέπω να αυτοεξορίζομαι από το φόρουμ! Χαχαχαχαχα! Πάντως δικαιολογούμαι, μικρό κοριτσάκι ήμουν, είχα το ακαταλόγιστο! :P :P :P :P

Σχετικά με αυτό που λες για τα χρήματα.. Δεν υπάρχει καλύτερη ανταμοιβή από το να βλέπεις το πρόσωπο κάποιου να φωτίζεται μόλις παίρνει στα χέρια του κάτι που γι'αυτόν σημαίνει πολλά, για εμένα τουλάχιστον (οκ, αρκεί να μη θέλει να το θέσει σε λειτουργία μέσα σε πολύ κόσμο ;) ).

Και μιας και ανέφερα την εικόνα με τις τρεις κούκλες πριν...

picture.php

Y.Γ.: Το είπα και θα το ξαναπω: Η συγκεκριμένη Λίλι Λέι σου ανήκε δικαιωματικά! :)

bibi-bo

fraoulitsa πολύ όμορφη η φωτογραφία σου με τις τρεις κούκλες σου αλλά η παιδική σου bibi-bo είναι η ομορφότερη και μοιάζει σαν να θέλει να μιλήσει!Να τις χαίρεσαι!

Συμφωνω πολυ ομορφη η Μπι μπι-Μπο σου και ειδικα και οι τρεις τους οπως ειναι φωτογραφημενες στην σειρα ειναι εξαιρετικη φωτο..!!!!

Θελουμε κι αλλες τετοιες και με ολες τις κουκλες μαζι αν γινεται, νομιζω με ενα αναλογο σκηνικο τυπου Παρτυ, με ολες τις ΒΙΒΙ ΒΟ και Τζον τζον μαζεμενους θα ειναι πραγματικα κατι που δεν θα εχουμε ξαναδει..! Η μαλλον ειχαμε ξαναδει μια παρομοια πολυ ωραια φωτογραφηση που ειχε κανει η ΜΥΤΙΝΥ με Χριστουγεννιατικο φοντο..!!

http://www.retromaniax.gr/vb/album.php?albumid=670&pictureid=13067

Αυτη, μαζι με τις φωτογραφησεις τις καλλιτεχνικες που ειχε κανει η Αναστασια, νομιζω ηταν και οι πιο φαντασμαγορικες που ειχαν ποτε γινει στο ρετρο.!

Κατι τετοιο προσπαθω να σε πεισω Φραουλιτσα εδω και καιρο να κανεις, πιστευω αξιζει τον κοπο..!! Θα σου χορηγησω τα σκηνικα..! Θα γινω ο μεγαλος χορηγος σου λοιπον..!

Ραπουνζελ συμφωνω οτι η παιδικη της κουκλιτσα ειναι ετοιμη να μιλησει και να πει "Τι εκανες στις αλλες Μπεττυ-Μπο, Φραουλιτσα ??????" χεχεχεχεχε.... :D :D :D :D :D

Καθε φορα που το σκεφτομαι γελαω..!!!! :D :D

Ραπουνζέλ μου, χαίρομαι που σου αρέσουν! Την παιδική μου θα την φωτογραφίζω πιο συχνά πλέον! ;)

εχμ ναι... Κύριε χορηγέ ( :P :P :P :P) θα δω τι μπορώ να κάνω. Οι κούκλες είναι πολλές και ο χώρος μου λίγος! Έχω κάποιες ιδέες κατά νου, όταν αδειάσω λίγο και τελειώσω με τις απαραίτητες διορθώσεις στις κούκλες σου υπόσχομαι πως θα κάνω αυτή τη φωτογράφιση, τόσον καιρό που μου το λες με έχεις πείσει! :) Όσο για το τι θέλει να πει η κούκλα μου... δε σχολιάζω, δε σχολιάζω! Είπαμε, μικρό ήμουν.. είχα το ακαταλόγιστο! :P :P :P :P

Παιδια σας διαβαζω και σας χαιρεται η ψυχη μου! :flower: :)

Τα μαυρα σατεν εσωρουχα της bibi-bo που μας εδειξε η νεραιδοχερα Rapunjel μας, ειναι απαιχτα! :D Ειχε βγαλει και τετοια προχωρημενη γκαρνταρομπα η Ελ Γκρεκο ε?

Οι κουκλες της Φραουλιτσας μας οπως παντα λαμπερες και με πανεμορφα ρουχα. :)

Εγω, παιδια, στο θρεντ της bibi-bo ειμαι μια τυχερη θεατης που το διαβαζει και μαθαινει απο εσας. :flower: Αν δεν σας ειχα βρει στο διαβα μου θα ημουνα ακομα εδω να κλαιω την δικη μου χαμενη bibi-bo, την sindy μου, την barbie, το μωρο πονυ και τον Αγκαλιτσα. :flower: :flower: :flower: Τα ρετροαδερφακια μου ξερουν...μην τα ξαναλεω. #)

bibi-bo

Λατρεμένη Αναστασία και μόνο που χαίρεται η ψυχή σου αξίζει να είμαστε όλοι μαζί.Δεν θέλω ποτέ ηθελημένα ή χωρίς τη θέληση μου να σε στενοχωρήσω.

Αυτή η φίλη μου μου έχει στείλει ολόκληρη σειρά εσωρούχων της bibi-bo...

Την ευχαριστώ ξανά και ξανά!

Μας έχεις δώσει πάρα πολλά λατρεμένη Αναστασία και εγώ σε ευχαριστώ για όλα αυτά και για τον πολιτισμό σου!

fraoulitsa περιμένω νέες φωτογραφίες της αγαπημένης μου παιδικής σου κούκλας!!! ;)

Αναστασία μου, νομίζω πως όλοι εδώ έχουμε προσφέρει, μαθαίνουμε ο ένας από τον άλλον και χαιρόμαστε όλοι μαζί. Εσύ ειδικά είσαι ο στυλοβάτης μας στο θέμα της συντήρησης! ;)

Ραπουνζέλ μου, εγώ δε θυμάμαι καθόλου εσώρουχα της Bibi-bo, εκτός από τα ... βρακάκια που λέγαμε τις προάλλες :P .. Ξέρεις να μας πεις περίπου πότε βγήκαν; Είμαι πραγματικά περίεργη..

Η παιδική μου κουκλίτσα έχει ντυθεί προς το παρόν νύφη της β περίόδου, μιας και η κανονική κούκλα νύφη είναι η επόμενη που θα μας απασχολήσει στο θέμα της συντήρησης, χιχιχι!

picture.php

bibi-bo

fraoulitsa τα ρούχα , όπως και οι κούκλες είναι δώρο της καινούργιας μου φίλης. Δεν ήρθαν σε κουτιά άγγιχτα για να ξέρω.Πάντως ότι εσώρουχο,μαγιό βγήκε,βγήκε στην Α΄ περίοδο.Η δεύτερη είχε αυτά τα βρακάκια που δένανε στο κάθε πλάι. Μετά την ανακάλυψη πως τα ρούχα της bibi-bo είναι αντιγραφή των ρούχων της barbie δεν με συγκινούν πολύ!

Η παιδική σου κούκλα ότι και να βάλει είναι υπέροχη!!!Και με κουρέλια υπέροχη θα ήταν!Λάμπει η κουκλίτσα!Για μένα είναι η καλύτερη σου κούκλα!Πάντως της πάει πολύ το νυφικό!!!

Και από το νυφικό σε μια bibi-bo ίδιας περιόδου με ρούχα υπηρεσίας,μιας και πιστεύω ότι αυτή που βάζω και της fraoullitsas,η αγαπημένη μου, είναι οι πρώτες της Β΄ περιόδου και έτσι εξηγείται πως έχουν σκούρο χρώμα αλλά μαλλιά Α΄περιόδου.

picture.php

Κοριτσια σας ευχαριστω μεσα απο την καρδια μου για τα καλα σας λογια #) #) #) #)Οσο για τον πολιτισμο και τον στυλοβατη που λετε :flower: να ξερετε οτι ειναι μονο στις κουκλες, κατα τα αλλα ζω σε μια μαλλον ημιαγρια κατασταση και μαλιστα τωρα μολις με μαλωνουνε να παω να φτιαξω κανα φαι να σαβουριασουμε:burn:

Επαθα με την φανταστικη νυφη της Φραουλιτσας!!! Και ο φοντος της φωτογραφιας μοιαζει λες και ειναι σε καποιο φωτογραφικο στουντιο. :)

Η bibi-bo σου Rapunjel μου, με τα καταξανθα μαλλια, τις εντονες βλεφαριδες και το μαυρισμενο δερμα, μου θυμιζει σε αυτην την φωτο την Βουγιουκλακη μας στο "Αχ αυτη η γυναικα μου!" :) :) :) Απο τις πιο αγαπημενες ταινιες. #)

bibi-bo

Λατρεμένη Αναστασία κι εμένα η bibi-bo αυτή με τη ποδιά μου θυμίζει την Αλίκη στο Αχ!Αυτή η γυναίκα μου.Χαίρομαι που σου αρέσει γιατί την αγαπώ πολύ.Να ξέρεις ότι σε αγαπάμε πάρα πολύ και ότι λέμε το νιώθουμε.

Πράγματι η παιδική κούκλα της fraoulitsas είναι όνειρο!!!Πανέμορφη!

Στην άλλη bibi-bo που μου έστειλε η φίλη μου πρόσθεσα πάνω μαλλί γιατί το δικό της ήταν πολύ κολλημένο...

picture.php

Κορίτσια, σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Αναστασία μου, το φόντο είναι απλά η κουρτίνα στο δωμάτιό μου, χιχιχι! :P Προσπαθώ να βρίσκω σημεία μέσα στο σπίτι που να έχουν καλό φωτισμό προκειμένου να αποφεύγω όσο γίνεται το φλας στις φωτογραφίες, δε μ΄αρέσει.. :xm:

Ραπουνζέλ μου, σε ρώτησα για τα εσώρουχα γιατί το κόψιμό τους δε μου θύμισε και πολύ Ελ Γκρέκο έτσι όπως τα είδα βιαστικά, αλλά με τόσα που έχουν βγει... ποτέ δε θα βγάλουμε άκρη... :P Εμένα αντιγραφή ή όχι από τη Barbie, τα ρούχα των Bibi-bo μ' αρέσουν πολύ, νομίζω πως είναι καλύτερα ποιοτικά από τα αντίστοιχα των Babie εκείνης της περιόδου (κυρίως αναφέρομαι στα πρώτα, έτσι; ). Μ' αρέσει πολύ αυτή σου η κούκλα, αλήθεια, να μας τη δείχνεις συχνά! :) Αυτό που έπεσε το μάτι μου αμέσως είναι η ποδίτσα, να πω την αλήθεια, είναι διαφορετική από τις δύο που έχουμε δει ως τώρα... :P

Πάλι έχασα το τελευταίο ποστ... Ωραίο φορεματάκι αυτό! Ταιριάζει με την εποχή! :)

bibi-bo

fraoulitsa τα ρουχαλάκια μου τα έστειλε η κοπέλα σε μια τσάντα με τις κούκλες.Κάποια τα αναγνωρίζω και τα θυμάμαι και κάποια όχι.Τα ρούχα των παλαιοτέρων barbie για μένα ήταν πιο καλοραμμένα.(Αυτό που λέγαμε για το γαζί.)Η κουκλίτσα που σου αρέσει είναι ίδια με την παιδική σου απλά της έβαλα βλεφαρίδες.Σε ευχαριστώ για το φορεματάκι που σου αρέσει.Είναι χαριτωμένο. ;)

Nαι, ναι, γι' αυτό μ' αρέσει τόσο, είναι ολόιδιες! :D

Με τις Barbie έχω σταματήσει να ασχολούμαι πια, αλλά έτσι 1-2 φορέματα που έχω κρατημένα από μικρή μου φαίνονται πιο πρόχειρα από των bibi-bo... Για τα πιο παλιά δεν ξέρω, όπως και για τα μετά το 95 περίπου... Από εκεί κ μετά ασχολιόμουν μόνο με συλλεκτικές που εντάξει, τα φορέματά τους είναι τελείως άλλος κόσμος! ;)

bibi-bo

fraoulitsa είναι σαν δίδυμες!

Οι barbie για μένα είναι ιστορία και το ότι τις αντιγράφουν τόσο κάτι σημαίνει.Η barbie με το ρόλερ βγήκε to 1982 και η barbie happy birthday το 1983 και φορούσε το φόρεμα Φωτεινό όνειρο που μας έδειξες fraoulitsa.Άρα η bibi-bo ρόλερ βγήκε 1983 και το Φωτεινό όνειρο 1984, μιας και ένα χρόνο μετά περίπου κυκλοφορούσε τα πιστά αντιγραμμένα ρούχα η el greco.Το μοναδικό ρούχο της bibi-bo που δεν το έχω βρει στη barbie είναι το νυφικό και αυτό το κάνει ακόμη πιο μοναδικό.Αυτά για την ιστορία της bibi-bo.Τα ρούχα της barbie για μένα είναι τα ανώτερα.Βλέπω πως διατηρούνται αυτά της δεκαετίας 80 που έχω.Απλά η bibi-bo είναι η παιδική μας η κουκλίτσα και την αγαπάμε πάρα πολύ!

Η κουκλίτσα που σου αρέσει fraoulitsa με περμανάντ φουλαριστό μαλλί!

picture.php

Ραπουνζέλ μου, θα σε διορθώσω λίγο σχετικά με το Φωτεινό Όνειρο. Το φόρεμα που έχω βάλει είναι ακριβώς ίδιο με ένα φόρεμα της Dream Glow Barbie του 1985, μόνο που αυτό της Barbie είχε στα μανίκια κάτι αστεράκια. Δυστυχώς δεν έχω φωτογραφία να σου το δείξω...

Χωρίς να είμαι ειδικός, έχω την εντύπωση πως δεν είναι όλα τα ρούχα ίδια, αλλά ναι, υπάρχουν αρκετά όμοια. Σε καμία περίπτωση δεν αντιλέγω πως η Barbie είναι ιστορία, απλά θεωρώ πως, με όμοια ή όχι ρούχα, για εμάς εδώ στην Ελλάδα είναι και η Bibi-bo μεγάλο κεφάλαιο.

Από εκεί και πέρα.. Μ' αρέσουν πολύ οι κούκλες με σγουρό μαλλάκι και βλέποντας τη μπλουζίτσα της δικής σου θυμήθηκα πως έχω κι εγώ μία με φόρεμα με ακριβώς το ίδιο σχέδιο. Ιδού:

picture.php

picture.php

bibi-bo

fraoulitsa το φόρεμα Φωτεινό όνειρο είναι στη διεύθυνση http://www.1000barbies.com/gallery04.htm. Στο επισυνάπτω σε φωτογραφία από κει.Η bibi-bo είναι η παιδική μας ηλικία.Αυτό τα λέει όλα.

Εγώ τις κούκλες με το σγουρό μαλλί τις βρίσκω γλυκά αστείες.Πολύ γλυκούλα η δικιά σου!

Η φίλη μου μου έστειλε ένα χρυσό τοπ bibi-bo που το συνδύσα με χρυσό ζακετάκι και μοβ φούστα.

picture.php

SUC50913.JPG

Ναι, ναι, το έχω δει αυτό! Απλά, έχει βγει ακριβώς στο χρώμα που το έχω ποστάρει με κοντά μανίκια, αν θυμάμαι καλά, και στη σειρά που σου είπα. Επίσης, στην ίδια σειρά έχουν βγει και τα υπόλοιπα φορέματα που είχε η Bibi-bo Φωτεινό Όνειρο. Οπότε, σίγουρα βγήκε το 1985-1986... Δυστυχώς δεν είμαι σπίτι για να βάλω φωτογραφίες.. :(

bibi-bo

fraoulitsa όταν μπορείς βάλε τη φωτογραφία με το φόρεμα της barbie που λες γιατί εγώ δεν βρήκα στην Dream Glow Barbie κανένα φόρεμα που να μοιάζει με το δικό σου Φωτεινό όνειρο.Σε ευχαριστώ

Να το και το φόρεμα! Η φωτογραφία προέρχεται από την προσωπική συλλογή ενός πολύ καλού μου φίλου και τη χρησιμοποιώ με τη συναίνεσή του.. ;)

Γενικα, ακόμη και τα κουτιά των ρούχων της σειράς Dream Glow είναι ολόιδια με τα δικά μας από το Φωτεινό Όνειρο. Επισυνάπτω και μία φωτογραφία κουτιού που βρήκα πρόχειρα στο amazon.

Πίσω
Μπλουζα