Bibi-bo Μέρος 4ο

Ραπουνζέλ και Φραουλίτσα σας ευχαριστώ και πάλι για τα καλά σας λόγια!

Η ανθισμένη σου Ραπουνζέλ μου είναι από ότι βλέπω έτοιμη για δράση!

Veloudir περιμένουμε να δούμε και τη δικιά σου με αγωνία!

Φραουλίτσα ελπίζω να πάνε όλα καλά με την όμορφη κουκλίτσα σου με τα σγουρά μαλλιά που χρειάζεται κάποια βοήθεια, είμαι σίγουρη πως με τη βοήθεια της Ραπουνζέλ θα τα καταφέρεις.
 
picture.php


Θα συμφωνήσω κι εγώ με την veloudir υπέροχο το φόρεμα το άσπρο της κούκλας σου Φραουλίτσα πράγματι είστε πολύ τυχερές κορίτσια που έχετε ρούχα και της α περιόδου και της β. Βάζω κι εγώ μια φωτογραφία της κούκλας μου ντυμένη χοντρά μια κι εδώ στη Γερμανία έχουμε παγώσει....
 
Eτοιμη και η δικη μου!!!(οφειλω να παραδεχτω οχι τοσο αγρια γκομενα οσο και η δικη σου rapunzel, σε παραδεχομαι!!)Η δικη μου ειναι περισοτερο για κοντρες τυπου αγωνες για debutant στο Μοντε Καρλο. Λιγο ρομαντικη και πιο ξενερωτη(με την καλη εννοια!!) :flower:
 
bibi-bo

Amalia34 μου υπέροχη η κούκλα σου.Τα ρούχα που της βάζεις και το μεράκι σου τα κάνουν ανώτερα πολλές φορές από τα αυθεντικά!Υπέροχα!!!Χίλια μπράβο!!!

veloudir υπέροχο το παπίνι και πάρα πολύ όμορφη η κούκλα σου.Είναι πάρα πολύ σημαντικό που ράβεις τόσο όμορφα ρούχα!!!Χίλια μπράβο!!!

Έγραψες με το σχόλιο: οχι τοσο αγρια γκομενα οσο και η δικη σου rapunzel!!!

Να σαι καλά με έκανες και γέλασα! :D

Η Νόρα ντυμένη στα άσπρα μπλε...

picture.php
 
Τι πιο ομορφο απο μια σειρα εμφανισεων της μπιμπιμπο, απο ολες τις κουκλομανες, πριν κοιμηθω? :)

Υπεροχες κουκλες και τα ρουχα της Αμαλιας, οπως ειπατε κι εσεις κοριτσια ειναι επαξια ολων των περιοδων!!! :flower:
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πανέμορφα όλα!!! Αμαλία μου, σε ευχαριστώ για την εμψύχωση! :) Τελειο το χειμωνιάτικο ρούχο, τέλειο!! Veloudir και rapunjel πανέμορφες οι έτοιμες για κόντρες κούκλες σας!

Εμένα τα κορίτσια μου δεν τα πάνε καλά με τις μηχανές.... κάνουν όμως μπαλέτο πού και πού! Αμέ! Η Star μου δανείστηκε κιόλας ένα φόρεμα από μια Barbie (τη μοναδική εκτός της παιδικής μου που μου έμεινε :( ) και ήρθε να χορέψει τον Καρυοθραύστη...

picture.php
 
bibi-bo

Λατρεμένη Αναστασία σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια!!!

Η Amalia34 φτιάχνει υπέροχα την κουκλίτσα της!!!

fraoulitsa σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και πολύ όμορφη η bibi-bo σταρ!

Της πάει υπέροχα το φόρεμα της barbie!

Η Αφροδίτη ντυμένη με κινέζικο φόρεμα, για τη φίλη μας Amalia34 που περιμένει τα δικά της να έρθουν με το καλό! ;)

picture.php
 
Amalia34 τελικα εισαι κρυφο ταλεντο στις κουκλοεμφανισεις!! Απιστευτα ομορφες φωτογραφιες απο την κουκλα σου. Μπραβο!!!Φυσικα fraoulitsa, rapunzel οι δικες σας δεν πανε πισω!Υποκλινομαι!!
 
Σας ευχαριστώ και τις δύο για τα καλά σας λόγια... :) Αυτές οι παραμυθένιες εμφανίσεις των Bibi-bo είναι τέλειες! :)
 
bibi-bo

veloudir εξίσου όμορφες και υπέροχες είναι και οι δικές σου δημιουργίες!

fraoulitsa σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!

Άλλη μια παραμυθένια εμφάνιση από την Αφροδίτη!

picture.php
 
bibi-bo

Μία bibi-bo β΄περιόδου από τις τελευταίες που είχαν πολύ λίγο πολύ μακρύ μαλλί και καράφλα μπιφτεκάκι στην κορυφή του κεφαλιού.Προστέθηκε μαλλί,κοπήκανε αφέλειες, προστέθηκαν βλεφαρίδες και τονίστηκαν τα χείλη.Το πριν και το μετά...

Πριν...

picture.php


Μετά...

picture.php
 
picture.php


Ραπουνζέλ σε ευχαριστώ για τη φωτογραφία που μου αφιέρωσες με το κινέζικο φόρεμα είναι πολύ πολύ ωραία, όπως και η Αφροδίτη με το κόκκινο φόρεμα. Και αυτές που είναι στο τέλος της β περιόδου που έβαλες είναι εξίσου όμορφες και θα συμφωνήσω με τη veloudir πως είναι άγριες γκόμενες ειδικά αυτές γιατί είναι και πιο έντονα βαμμένες. Καλή μου veloudir και φραουλίτσα και αναστασία σας ευχαριστώ όλες για τα καλά σας λόγια η αλήθεια είναι ότι όλα τα ρούχα που έχει η κουκλίτσα μου είναι από άλλες κούκλες Barbie και Στέφι αλλά νομίζω πως της πηγαίνουν μια χαρά όπως λέτε κι εσείς. Είναι τόσο όμορφη κούκλα η Bibibo μας που ό,τι κι αν βάλει είναι καλλονή!

Αφιερώνω σε όλες σας τη φωτογραφία αυτή με τη Bibibo νύφη κανένα καλό γαμπρό έχετε να την παντρέψουμε?

Το νυφικό είναι πάλι της Στέφι αλλά της κάνει μια χαρά!

Veloudir πανέμορφη η κούκλα σου πάνω στο καινούριο σου παπίνι με γεια, να τα χαρείς!

Φραουλίτσα το φόρεμα της Βarbie star το ροζ είναι λες και ράφτηκε για την Bibibo, είναι υπέροχη με αυτό το φόρεμα...

Αλήθεια η mytinyworld η φίλη μας χάθηκε. Μας λείπει!
 
Ωραίες οι φωτογραφίες σου rapunjel μου!!!! Ό,τι και να βάλει η bibi-bo μας κούκλα ειναι, συμφωνώ με την Αμαλία...

Αμαλία μου, ωραίο το νυφικό, πολύ ωραίο! Να σου ζητήσω μια χάρη; Μήπως μπορείς να μας δείξεις αυτή τη Στέφι να δούμε από ποια κούκλα δανείζεται τη γκαρνταρόμπα της η Bibi-bo μας; :D
 
fraoulitsa είπε:
Αμαλία μου, ωραίο το νυφικό, πολύ ωραίο! Να σου ζητήσω μια χάρη; Μήπως μπορείς να μας δείξεις αυτή τη Στέφι να δούμε από ποια κούκλα δανείζεται τη γκαρνταρόμπα της η Bibi-bo μας; :D

Φραουλιτσα μου εδω ειχα μιλησει για την Steffi Love :) Μηπως να να ψαξετε σε κανα πληστηριασμο Γερμανιας για κανα παπουτσι να βαλει και η Bibi-bo μας?

Αλλα ομως αν καταλαβα καλα μονο μερικα μοντελα της μπαινουν στο ποδι, γιατι εγω ειχα κατι παπουτσια της Steffi Love αλλα στην ποδαρα της Bibi-bo δεν εμπαιναν. Μονο στη Μπαρμπι. Θα παω να δω αν υπαρχουν αλλα μοντελα που να μπορει να της ταιριαζουν!

http://www.retromaniax.gr/vb/showpost.php?p=185044&postcount=96

Mytinyworld μου και Makisimo μου, μας λειπετε πολυ! :icon_cry: Αλλα το ξερουμε οτι ειστε καλα και συνεχιζετε ακαθεκτοι την ευρεση παιχνιδιων!!! :flower: :flower: Η πορτα ειναι παντα ανοιχτη και σας περιμενουμε. :flower: :flower:

Amalia34 η κουκλα σου ειναι απο τις πιο ομορφες και απο τις πιο καλοντυμενες που εχουν περασει απο το φορουμ! Ειναι πολυ αγαπημενη!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ουπς, ευχαριστώ πολύ Αναστασία μου! Αν και κάτι μου έλεγε το όνομα, δε θυμόμουν ότι είχαμε ξαναμιλήσει εδώ γι' αυτή την κούκλα... #) #) #)

Aναστασία μου, η κούκλα αυτή υπάρχει κι εδώ, είμαι σίγουρη, για όποιον ενδιαφέρεται. Την είχα δει πριν λίγο καιρό στο σούπερ μάρκετ (!!!!!!!), τώρα το συνειδητοποίησα! :p
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Για τα κορίτσια του ιστοχώρου που ενδιαφέρονται,μερικές βιαστικές φωτο

fetch


fetch


fetch


fetch


fetch


fetch


fetch


fetch


fetch


fetch


fetch


fetch


fetch


fetch


fetch


fetch


fetch


fetch


fetch


fetch


fetch


fetch


fetch


Προσπάθησα μερικές να τις φροντίσω λίγο αλλά ήταν δύσκολο εκανα όμως ότι μπορούσα,'αλλες πάλι είναι όπως τις βρήκα.τα κουτιά μερικών είναι προφανός κατεστραμένα :)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Α π ι σ τ ε υ τ ε ς !!

(είχαμε ξαναδει τέτοια ρολερ??)
 
Α Ψ Ο Γ Ε Σ!!!!!

Να τις χαίρεσαι!!

Ευχαριστούμε πολύ για τις φωτογραφίες!
 
bibi-bo

donkix2000 σε χιλιοευχαριστώ!Είδα και τη bibi-bo σταρ με το χρυσό φόρεμα που δεν έχω πια!Έχεις από τις πιο ωραίες bibi-bo που έχω δει.Να τις χαίρεσαι.Μοναδικές!!!Υπέροχο και το ημερολόγιο.Πράγματι σπάνιες! ;)
 
Απίστευτες, πραγματικα! Να τις χαίρεσαι!!! Σε ευχαριστούμε πολύ που μοιράστηκες τις φωτογραφίες μαζί μας!!!! :D
 
Πίσω
Μπλουζα