Για ευνόητους λόγους, που χρόνια τώρα όλοι σε αυτην τηνρετρο- παρέα ξέρατε τον καημό μου, ΤΕΡΑΣΤΙΑ χαρα πήρα όταν βρεθηκε το Στρουμφοτηλέφωνο και τα ΚΑΣΤΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΟΡΚΗΤΕΣ. Και τα δύο μου τα βρήκε ο φίλος
bibi-bo.. :flower: :flower: :flower: (που είσαι εσυ κι εξαφανίστηκες...???????????)
Επίσης καταλαβαινω την χαρα της
Mytiny όταν βρίσκουμε κάτι σε τιμες πραγματικές (κι οχι αυτες που εχουμε συνηθησει στo ebay). Mια τέτοια ανακάλυψη μου ήταν η bibi-bo νύφη με μόλις 15 ευρώ..!!! Ήταν βεβαια χωρις κουτι αλλά ολοκαίνουργια απο την βιτρίνα του καταστήματος..!! :flower:
Σην πορεία βέβαια ανακάλυψα πως είχα μεγαλη αδυναμια στους φασουλετους και στις παταπούφες...!! Κι ευτυχως εχω βρει αρκετα κι απ αυτα μονος μου, σε τιμες χαμηλες..!!
(π.χ φασουλέτο με 4 ευρώ και παταπούφα με 3 ευρώ). Μεγάλη χαρά κι αυτή θυμάμαι..!!
Τέλος μεγάλη χαρά μου είχε δωσει η ανακάλυψη πισινιας-κρεβατοκαμαρας-ντουζιερα-σκηνη camping bibi-bo , όλα μαζί με....άκουσον άκουσον...15 ευρώ..!!
Ααααα ναι, και που ειχα βρει το σετ ΜΑΓΙΑ ΜΕΛΙΣΣΑ με όλες τις φιγουρες μεσα, σε μικρο μεγεθος κάπου στα 20 ευρω.. Δεν ηταν πολυ φθηνό αλλά ήταν παιδικο παιχνιδι με μια αξεχαστη μυρωδιά που δνε θα ξεχάσω ποτέ..και που μου βγηκε οτι το ειχα οταν το μυρισα..!! Αυτο ειναι σοκαριστικο , οταν ξεθαβεται κυριολεκτικα παιδικη αναμνηση -παντελως θαμμενη όμως-και μάλιστα σε γυρνα πισω στο χρονο, σε συκεκριμενη ωρα, και τόπο στο οποίο έπαιζα με αυτα..!! :flower:
Επειδή έχουμε χρυσωσει πολλούς απο το ebay όλα αυτα τα χρονια, πρταγματικά δυσκολευομαι να πιστεψω οτι μου έχουν τυχει τέτοια ΤΥΧΕΡΑ..!! Αλλά δυστυχως αυτα ειναι λιγα μπροστα σε αυτα που εχω δωσει στο ebay..!! Mιλάμε για ΠΑΑΑΑΡΑΑΑ πολλά χρηματα σε εποχή-Φουσκα..!! Φυσικά πια θα αγοράσω κατι, μια στο τριμηνο ...γιατι και έχω ξενερωσει με όλη την κατασταση που δεν βρισκεις τίποτα λιγότερο απο 100 $ στο ebay,αλλά και πια νομίζω έχω βρει αυτα που θέλω, και πλέον πρέπει να μου χτυπησει πολύ στο ματικάτι για να το πάρω..!!