Αmalia3, τα συγχαρητηρια στον
Σπιρτούλη που ειχε αυτην την τοσο ενδιαφερουσα απορία
και φυσικά στην
Mytinyworld που πραγματικά μας άνοιξε μια πόρτα που δνε είχαμε μεχρι τωρα ανοιξει..!!
:thanx2: Τα ονοματα των φορεσιών , τα ειχαμε πολύ τυπικά στο μυαλό μας...μεχρι που η mytiny ουσιαστικα τα ομαδοποίησε και μόλις τωρα παρατηρησα οτι οι ονομασίες ειναι από χώρες, πόλεις και ..οδούς..!!! Απίστευτο..!! Ποτε δεν ειχα συνειδητοποιήσει ότι τόσα πολλά ρούχα είχαν τετοια ονοματα..!!! :sealed:
Και πράγματι ήταν οι πιο εξωτικοι και κοσμοπολιτικοι προορισμοί, δίνοντας τον ανάλογο "αέρα" στην bibi-bo..!!!!!!
Πολύ μ αρέσει που προσπαθούμε να μπούμε στο μυαλό των δημιουργών της bibi-bo και της γκαρνταρόμπα της, και να δούμε πώς ίσως σκέφτονταν τις ονομασίες τότε..!!
Επισης ηθελα να ρωτησω -χαζή ερώτηση για καποιον που ξερει, αλλά πραγματικά εγω δεν έχω ιδέα #) - αν τα ρουχα τα εμπνευστηκε καποιος αληθινος σχεδιαστής..!! Συνηθως ετσι γινεται και στις σημερινές κουκλες? Δηλαδη, σχεδιαστης που σχεδιαζει ρουχα ανθρωπων, σχεδιαζουν και για τις κουκλες?? Κι αν αυτο ισχυει, σημαινει οτι τις ονομασίες των ρουχων της bibi-bo τις εβγαλε ο ίδιος ο σχεδιαστής??
Και σε τελική ανάλυση βρε παιδί μου, να ψάξουμε να βρούμε τον σχεδιαστή της bibi-bo..!!
:sealed:
YΓ. AMalia11 , όχι να μην το σχολιάσουμε το θέμα με τις τιμές γιατι θα μας χαλάσει την ψυχολογία πάλι
!!