Bibi-bo : Συντήρηση, Μαλλιά, Μακιγιάζ

Αναστασία μου σ'ευχαριστώ! Οσο για τα μαλλιά, ένα θα σου πω... Μέχρι να την τελειώσω, γέννησα κι ένα παιδί!! :p Τώρα περιμένει μια fleur επίσης κεφάλα να της βάλω μαλλιά. Ισως να πάει και σχολείο η μικρή, μέχρι να την τελειώσω κι αυτή! :sealed:
 
Καλησπερα σε ολους!!! Βρηκα μια Μπιμπι Μπο τυχαια περυσι σε ενα μπαζαρ κ της εβαλα ρουχα μπαρμπι αφου την επλυνα κτην χτενισα. :D DSCF1147.jpg

DSCF1145.jpg
 
Σε πολύ καλή κατάσταση την βρήκες pebbles.Να τη χαίρεσαι. Είναι bibi bo β περιόδου.
 
Pebbles είναι πολύ όμορφη.Να τη χαίρεσαι. Είναι η bibi-bo παραμυθένια ομορφιά.
 
Nα ειστε καλά κ ευχαριστώ για τη πληροφορία. Πάλια που κυκλοφορούσαν ακόμα στην αγορά ειχα άλλες 2 αλλά τότε ημουν μικρή και δεν πρόσεχα και τις χάλασα :( Εχω την εντύπωση πως μια σειρά απο ΜπιμπιΜπο που είχαν κυκλοφορήσει ειχαν διαφορετικά σώματα, ισως μακρύτερα χέρια? Μπορεί να κάνω και λάθος όμως. Οσοι έχετε facebook υπάρχει κ αυτη η σελίδα https://www.facebook.com/pages/bibi-bo/138454419572348

Δυστυχως ειναι πολυ δύσκολο να τις βρείς σήμερα. Αυτην που έχω την είδα εντελως τυχαία.
 
Pebbles πάντα οι bibi-bo είχαν το ίδιο σώμα και τα ίδια χέρια. Απλά οι πρώτες ήταν άσπρες και και μετα το 87 γίνανε πιο σκούρες. Σίγουρα είναι δύσκολο να βρεις μία σήμερα αλλά άμα το θέλεις πολύ θα συμβεί.
 
Pebbles όσον αφορά τα μακρύτερα χέρια της μπιμπιμπό έχω την εντύπωση πως η μπιμπιμπό μπαλαρίνα είχε μακρύτερα χέρια και ήταν πιο ψηλή από όσα έχω διαβάσει εδώ για αυτήν. Μήπως λοιπόν εννοείς αυτή την μπιμπιμπό?
 
Amalia34 είπε:
Pebbles όσον αφορά τα μακρύτερα χέρια της μπιμπιμπό έχω την εντύπωση πως η μπιμπιμπό μπαλαρίνα είχε μακρύτερα χέρια και ήταν πιο ψηλή από όσα έχω διαβάσει εδώ για αυτήν. Μήπως λοιπόν εννοείς αυτή την μπιμπιμπό?
Μάλλον έχεις δίκιο Αμαλία. Πρέπει να ήταν αυτή που μου είχαν πάρει τότε δώρο και που δεν είχα προσέξει. :cry:
 
Χεράκια bibi Bo

Γεια σας, έχω μια bibi Bo χωρίς χέρια το κλασσικό πρόβλημα , κι ήθελα να ρωτήσω μήπως κάποιος απο αυτούς που ασχολούνται με restoration [edit] ένα ζευγάρι χεράκια [edit]αγγελία αγοράς - ζήτησης[/edit].
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Γεια σας, διαβάσω τα post σας τακτικά και μου αρέσει αφτι η παρέα! Είμαι από Αυστραλία και ζητο συγνώμη αν τα ελληνικά μου είναι καπος ανάποδα! Does anyone know how to repair a Broken leg on a bibi-bo show? το κομμάτι στο γόνατο που είναι το σιδερακι ενομενο έχει σπάσει! Help anyone?
 
Archangel καλώς ήρθες στην παρέα μας! Δυστυχώς δεν γνωρίζω καθόλου πως να το επισκευάσεις, δεν έχω δει ποτέ αυτή την κούκλα... Αν έβαζες κοντινές φωτογραφίες από το σπασμένο γόνατο, ίσως η Αναστασία που είναι κορυφη στις πατέντες σε βοηθούσε πως να το φτιάξεις!
 
Η μοναδική bibi bo μου από την παιδική μου ηλικία ήταν σε κακά χάλια! Ακολούθησα κάποιες από τις συμβουλές που βρήκα εδώ για τη συντήρησή της έκοψα τα λιωμένα πλαστικά για να ξεκολλήσουν τα πόδια , λίμαρα τις άκρες για να γίνουν λείες, την έπλυνα και την έλουσα προσεκτικά....ωστόσο κόπηκε το λαστιχάκι από τα πόδια....έβαλα καινούριο αλλά τα πόδια κουνιούνται πέρα δώθε, επίσης το πλαστικό στα χέρια από την πίσω μεριά είχε λιώσει πάρα πολύ με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί ένα τεράστιο κενό που ακόμα και με το βαμβάκι φαίνεται.....και το ένα ματάκι της έχει χτυπήματα. Υπάρχει σωτηρία???? Οποιαδήποτε συμβουλή καλοδεχούμενη! Απογοητεύτηκα λίγο γιατί περίμενα ότι θα την φτιάξω και της αγόρασα φόρεμα (Barbie) και υποτίθεται ότι θα μου έμενε μόνο η περμαναντ και οι καινούριες βλεφαρίδες, αντ' αυτού δεν έχει πλέον πόδια.
 
νομίζω τελικά ότι κάτι κατάφερα, μια γυαλάδα από τη λακ μας έμεινε και το ματάκι δεν βλέπω να σώζεται .... χάρηκα με το αποτέλεσμα όμως.

IMG_3468.jpg

IMG_3444.jpg
 
Συγχαρητήρια happyhappy! Η κούκλα σου ξανάνιωσε! Να τη χαίρεσαι!
 
γεια σας!

ειμαστε σε φάση επιδιόρθωσης από πέρσι

602785_10151211411253837_593752259_n.jpg

αυτό το πλακέ λαστιχάκι που το βρίσκουμε; πως το ζητάμε; εβαλα ενα αλλο απλό αλλά δεν ειναι σταθερό στο σώμα

btw μήπως ξέρετε πως λέγεται η συγκεκριμένη; το αρχικό της φόρεμα ήταν αυτο στη φωτό της rapunzel http://www.retromaniax.gr/vb/attachment.php?attachmentid=14604

282977_10151210230708837_1177876804_n.jpg

165004_10151210657808837_406757969_n.jpg

305224_10151211388543837_103270337_n.jpg
 
'Εχω ένα σύνολο της bibi bo που έχει μόνο ένα παπούτσι, μήπως υπάρχει καμία κούκλα που να της κάνουν τα παπούτσια της ; Αν το έχει ρωτήσει κανείς και έχει απαντηθεί, ρωτάω συγνώμη εκ των προτέρων που δεν το πρόσεξα.
 
Φίλη spirtoulis τα παπούτσια της bibi-bo κάνουν στη Sindy Pedigree όπως και της Sindys στην bibi-bo.
 
Το ότι γίνεται προσπάθεια επανακυκλοφορίας της αγαπημένης μας κούκλας δε σημαίνει ότι θα παρεκλίνουμε της πορείας μας και του στόχου μας: να φροντίζουμε και να δίνουμε ξανά ζωή σε ταλαίπωρες, βασανισμένες bibi bo που πέφτουν στα χέρια μας.. Έτσι λοιπόν, σας δείχνω τρεις κούκλες που απέκτησα πρόσφατα. Η κατάστασή τους είναι σχετικά καλή (??), αν εξαιρέσω τα λιωμένα πλαστικά, το κουτσοκουρεμένο μαλλί της μιας, τα ποτισμένα με μαρκαδόρο πρόσωπά τους, και τις πράσινες κηλίδες στα γόνατα τους.. (Μάλλον θα χρειαστούν παραπάνω φροντίδα απ'ό,τι νόμιζα :xm: :sweat:).

DSCN1306.jpg

P.S: Ψάχνοντας στο ίντερνετ βρήκα ένα tip για το πώς ν'αφαιρέσουμε το χρώμα που έχει ποτίσει το βινύλιο της κούκλας: Χρησιμοποιούμε υπεροξείδιο του βενζολίου, το οποίο περιέχουν οι κρέμες κατά της ακμής:what:. Το βάζουμε, λέει, πάνω στην προβληματική περιοχή, βάζουμε την κούκλα να λιαστεί για κάμποσες ώρες κάτω απ'τον ήλιο ή κάτω από μια λάμπα και υποτίθεται ότι το χρώμα εξαφανίζεται. Αν όχι, επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία έως ότου πετύχει! Θα το δοκιμάσω και θα επανέλθω με νέα!

N.jpg

DSCN1310.jpg

DSCN1303.jpg

DSCN1308.jpg
 
Μάγια είσαι μια κουκλομάνα με ιατρικές γνώσεις.. :)

Περιμένουμε να δούμε το αποτέλεσμα...

Μια ερωτηση ..Το υλικό που ανέφερες είναι για το συγκεκριμένο πλαστικό , ή κάνει για κάθε είδους πλαστικού?
 
Πίσω
Μπλουζα