Νομίζω ότι ξέρω για ποιά μιλάς... Πρέπει να είναι αυτή που έχω ποστάρει στο 1ο μήνυμα του θρεντ "Τζον-Τζον"!abbey είπε:Πολύ την ζηλεύω την Αφροδίτη!!!! Μακάρι να έφευγα και εγώ για διακοπές! Θυμάμαι όταν ήμουν μικρή είχα μια φορεσιά bibi-bo χειμωνιάτικη με σκι. Τα σκι είχαν χρώμα κίτρινο και η κούκλα φορούσε ένα κόκκινο πουλόβερ μαζί με ένα μάλλινο κολλάν. Ήταν το αγαπημένο μου!!! Δεν το έχω δει πουθενά από τότε.
Rapounjel αν τα έχεις βάλε μια φωτογραφια κάποια στιγμή. Μπορώ να περιμένω και αργότερα τον χειμώνα που θα ταιριάζει και με την εποχή μιάς και είμαι λίγο off topic......... λόγω εποχής!!!! :xm:
rapunjel είπε:soufle καλώς μας ήρθες!Πράγματι το υπέροχο αυτό φόρεμα είναι Α΄περιόδου.Με κουμπάκι δεν κλείνει πίσω;Υπέροχη η Λίζα,θέλει μόνο λίγο χτενισματάκι, και υπέροχα τα ρούχα της! Να τη χαίρεσαι μαζί με το Δημήτρη της και καλώς μας ήρθες ξανά!
donkix2000 είπε:μια ερωτηση...οι Βιβι μπο έχουν εσώρουχα?
Φιλε donkix2000 σε αυτην την σελιδα ειχαμε πιασει μια φιλοσοφικη συζητηση περι εσωρουχων της bibi-bo! Γιατι το θεμα μας ειχα αποσχολησει και μας!!! Τα βρακακια της ηταν 2 ειδων στις 2 περιοδους. Την Α φοραγε δαντελωτο και την Β ενα ειδος παμπερς! Οταν εχεις ορεξη ριξε μια ματια σε αυτα τα ποστ που φαινονται στην παρακατω σελιδαdonkix2000 είπε:μια ερωτηση...οι Βιβι μπο έχουν εσώρουχα?
Αναστασια είπε:Φιλε donkix2000 σε αυτην την σελιδα ειχαμε πιασει μια φιλοσοφικη συζητηση περι εσωρουχων της bibi-bo! Γιατι το θεμα μας ειχα αποσχολησει και μας!!! Τα βρακακια της ηταν 2 ειδων στις 2 περιοδους. Την Α φοραγε δαντελωτο και την Β ενα ειδος παμπερς! Οταν εχεις ορεξη ριξε μια ματια σε αυτα τα ποστ που φαινονται στην παρακατω σελιδα
http://www.retromaniax.gr/vb/showthread.php?p=221233&highlight=%F0%E1%EC%F0%E5%F1%F2#post221233
soufle καλωσηρθες!!! Και εγω ο,τι ξερω για την bibi-bo τα εμαθα εδω απο τα παιδια στο φορουμ! Η κουκλα σου ειναι πανεμορφη! :flower:
rapunjel είπε:soufle σε ευχαριστούμε πολύ για τις υπέροχες φωτογραφίες,τα απίθανα ρούχα καθώς και τις ονομασίες τους! donkix2000 στην Α΄περίοδο είχε ένα δαντελωτό και ένα άλλο άσπρο και στη Β΄ένα άσπρο που έδενε στα πλάγια.