Bibi-bo: A' περίοδος (ρούχα + αξεσουάρ)

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας rapunjel
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Αγαπημένη Rapunjel ευχαριστώ για την φωτογραφία :) ! Είναι πολύ όμορφη με τη χειμωνιάτικη φορεσιά! Εσύ την έχεις φτιάξει ή είναι από συλλογή bibi-bo? Και οι μποτίτσες μου αρέσουν πολυ.

Μου αρέσουν πολύ οι κούκλες και από εσας έχω πάρει πολλές πληροφορίες αλλά η bibi-bo είναι ιδιαίτερη καθώς είναι συνδεδεμένη με την παιδική μου ηλικία!

Bibi-bo: A περιοδος (ρούχα + αξεσουάρ)

abbey μου το ίδιο θα κάνεις και εσύ.Αν κάποια φορεσιά της bibi-bo σου αρέσει πολύ και δεν την έχεις ή θα τη φτιάχνεις ή θα αγοράζεις παρόμοια ρουχαλάκια από άλλες κούκλες και θα τη φτιάχνεις έτσι!Η φορεσιά που σου αρέσει είναι παλτουδάκι και μποτούλες κούκλας bibi.Είναι κινέζικη και με πολύ μεγάλη γκαρνταρόμπα και φτηνή.Την πουλάει το jumbo,όπως και τα ρούχα της.Το πλεκτό παντελόνι μου το έπλεξε μία κυρία μαζί με πολλά άλλα ρουχαλάκια που μου έπλεξε.

Κέφι να έχεις και θα κάνεις τις bibi-bo σου αστέρια!!! ;)

Η Νόρα μετά που τέλειωσαν οι bibi-bo του Τζον Τζον σε βραδινή εκδήλωση...

picture.php

Υ.Γ. Ευχαριστώ για τα καλά τους λόγια τη γλυκιά Amalia34,την abbey και την vassoftr.Να στε καλά κορίτσια!!!

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
abbey είπε:
Πολύ την ζηλεύω την Αφροδίτη!!!! Μακάρι να έφευγα και εγώ για διακοπές! :( Θυμάμαι όταν ήμουν μικρή είχα μια φορεσιά bibi-bo χειμωνιάτικη με σκι. Τα σκι είχαν χρώμα κίτρινο και η κούκλα φορούσε ένα κόκκινο πουλόβερ μαζί με ένα μάλλινο κολλάν. Ήταν το αγαπημένο μου!!! Δεν το έχω δει πουθενά από τότε.

Rapounjel αν τα έχεις βάλε μια φωτογραφια κάποια στιγμή. Μπορώ να περιμένω και αργότερα τον χειμώνα που θα ταιριάζει και με την εποχή μιάς και είμαι λίγο off topic......... λόγω εποχής!!!! :xm:
Νομίζω ότι ξέρω για ποιά μιλάς... Πρέπει να είναι αυτή που έχω ποστάρει στο 1ο μήνυμα του θρεντ "Τζον-Τζον"!

vassoftr σε ευχαριστώ αν και δεν μου αρέσει καθόλου η Πάρις Χίλτον.

Η Νόρα στη βραδινή εκδήλωση...

picture.php

Καλησπερίζω την όμορφη παρέα σας! Είμαι καινούρια στο site αλλά ελπίζω να συνδράμω όσο μπορώ αν και πολύ φοβάμαι δεν έχω τις γνώσεις σας στο θέμα!

Να σας γνωρίσω τη Λίζα! Το φορεματάκι αυτό ήταν από τα πρώτα που μου αγόρασαν και πιστεύω ότι είναι α περιόδου (μια και είμαι λίγο μεγαλούτσικη ;) ). Αν έχετε οποιαδήποτε πληροφορία γι αυτό θα είναι μεγάλη χαρά για μένα!

picture.php

Η Λίζα με το Δημήτρη στα χιόνια!

picture.php

soufle καλώς μας ήρθες!Πράγματι το υπέροχο αυτό φόρεμα είναι Α΄περιόδου.Με κουμπάκι δεν κλείνει πίσω;Υπέροχη η Λίζα,θέλει μόνο λίγο χτενισματάκι, και υπέροχα τα ρούχα της! Να τη χαίρεσαι μαζί με το Δημήτρη της και καλώς μας ήρθες ξανά! :D

Αυτό το τζηνάκι με είχε ξετρελάνει! Και κυρίως το τσαντάκι...

picture.php

Εδώ σε λεπτομέρεια

Το μπλουζάκι δυστυχώς αγνοείται, αλλά βρήκα αυτό από μια συλλογή με ρουχαλάκια πρόσφατα και χάρηκα πολύ. Δεν είναι βέβαια bibibo αλλά νομίζω οτι ταιριάζει με το σύνολο!

picture.php

μια ερωτηση...οι Βιβι μπο έχουν εσώρουχα?

rapunjel είπε:
soufle καλώς μας ήρθες!Πράγματι το υπέροχο αυτό φόρεμα είναι Α΄περιόδου.Με κουμπάκι δεν κλείνει πίσω;Υπέροχη η Λίζα,θέλει μόνο λίγο χτενισματάκι, και υπέροχα τα ρούχα της! Να τη χαίρεσαι μαζί με το Δημήτρη της και καλώς μας ήρθες ξανά! :D

Ευχαριστώ πολύ rapunjel! Ναι έχει ένα κουμπάκι και κλείνει στο λαιμό. H αλήθεια είναι ότι ακολούθησα τις συμβουλές σας για την περιποίηση μαλλιών και τώρα είναι πολύ καλύτερα. Οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες σε διαφορετικές μέρες αλλά τις βάζω λίγο μπερδεμένες. Κάπου θα την δείτε και σε καλύτερη κατάσταση...

donkix2000 είπε:

Στις ΒΙΒΙΒΟ β περιόδου κάποια ρουχαλάκια είχαν βρακάκια σε στυλ μπικίνι που δένει στο πλά΄ι΄. Δεν θυμάμαι κάτι άλλο...

Η γλυκιά μανούλα με τα διδυμάκια

picture.php

Αυτό το φουστανάκι ήταν επίσης από τα αγαπημένα μου αλλά το ομπρελίνο κακοπέρασε λίγο τουλάχιστο έμεινε το υφασματάκι. Το τσαντακι δε θυμάμαι από ποιο συνολάκι είναι..

picture.php

donkix2000 είπε:
Φιλε donkix2000 σε αυτην την σελιδα ειχαμε πιασει μια φιλοσοφικη συζητηση περι εσωρουχων της bibi-bo! Γιατι το θεμα μας ειχα αποσχολησει και μας!!! Τα βρακακια της ηταν 2 ειδων στις 2 περιοδους. Την Α φοραγε δαντελωτο και την Β ενα ειδος παμπερς! Οταν εχεις ορεξη ριξε μια ματια σε αυτα τα ποστ που φαινονται στην παρακατω σελιδα :D

http://www.retromaniax.gr/vb/showthread.php?p=221233&highlight=%F0%E1%EC%F0%E5%F1%F2#post221233

soufle καλωσηρθες!!! :) Και εγω ο,τι ξερω για την bibi-bo τα εμαθα εδω απο τα παιδια στο φορουμ! Η κουκλα σου ειναι πανεμορφη! :flower:

Αυτόείναι το πρώτο συνολάκι της Λίζας. Ειλικρινά απορώ πως τα κατάφερε να βγει σώο! Το βρήκα πριν ένα χρόνο στο υπόγειο μαζί με μερικά ακόμη παιχνίδια μου σε άθλια κατάσταση. Τώρα όμως είναι ότι πρέπει για μια βόλτα στην πλαζ!

picture.php

Αναστασια είπε:
Φιλε donkix2000 σε αυτην την σελιδα ειχαμε πιασει μια φιλοσοφικη συζητηση περι εσωρουχων της bibi-bo! Γιατι το θεμα μας ειχα αποσχολησει και μας!!! Τα βρακακια της ηταν 2 ειδων στις 2 περιοδους. Την Α φοραγε δαντελωτο και την Β ενα ειδος παμπερς! Οταν εχεις ορεξη ριξε μια ματια σε αυτα τα ποστ που φαινονται στην παρακατω σελιδα :D
http://www.retromaniax.gr/vb/showthread.php?p=221233&highlight=%F0%E1%EC%F0%E5%F1%F2#post221233

soufle καλωσηρθες!!! :) Και εγω ο,τι ξερω για την bibi-bo τα εμαθα εδω απο τα παιδια στο φορουμ! Η κουκλα σου ειναι πανεμορφη! :flower:

Ευχαριστώ πολύ Αναστασία! Καλώς σας βρήκα λοιπόν! Όλες οι κουκλίτσες σας είναι απλά υπέροχες!! Δεν σας έχω μάθει ακόμα οπότε επιφυλάσσομαι για κοπλιμέντα ξεχωριστά στον καθένα μόλις συνδέσω κουκλίτσες με μέλη!!!

Σύμφωνα με το βιβλιαράκι που το έχω ακόμη (αν και λείπουν μερικές σελίδες από την αρχή :( ) αυτό το ονόμαζαν νύχτες της ανατολής και κομμωτήριο.... Δυστυχώς και από αυτό λείπει η ζωνούλα αλλά είμαι προς άγραν μιας παρόμοιας κορδελίτσας οπότε κάτι θα γίνει.

picture.php

Αυτό είναι το Σαλούν!

picture.php

Η γλυκιά μου νοσοκόμα ήταν πάντα δίπλα μου όταν ήμουν στο κρεβάτι με πυρετό (ήμουν λίγο αρρωστιάρικο) αλλά κάπου στη βιασύνη έχασε το σκουφάκι της...

picture.php

Το σετάκι αλκυονίδες με μερικές προσθήκες καθώς και ελλείψεις. Το ένα κόκκινο παντοφλάκι το πήρε η πατίνα του χρόνου ακολούθησε και η ζωνούλα. Το τσαντάκι αγνοώ απο ποιο σύνολο είναι και το μαντίλι στα μαλλιά είναι Sindy.

picture.php

Αυτό μοιάζει με το συνολάκι που τιτλοφορήθηκε η ωραία της ημέρας αλλά δεν παίρνω και όρκο γιατί το ύφασμα είναι διαφορετικό.

picture.php

Πολύ καλοκαιρινό και απλά υπέροχο!

picture.php

Στο τέλος της μέρας ένα ντουσάκι για να τη δροσίσει!!

picture.php

Από τα αγαπημένα μου επίσης είναι αυτό το troi pieces. Δεν ξέρω αν του λείπει κάποιο κομμάτι και αν είναι στη σωστή περίοδο, αν έχετε κάποια πληροφορία please please πείτε μου!

picture.php

soufle σε ευχαριστούμε πολύ για τις υπέροχες φωτογραφίες,τα απίθανα ρούχα καθώς και τις ονομασίες τους! ;)

donkix2000 στην Α΄περίοδο είχε ένα δαντελωτό και ένα άλλο άσπρο και στη Β΄ένα άσπρο που έδενε στα πλάγια.

rapunjel είπε:
soufle σε ευχαριστούμε πολύ για τις υπέροχες φωτογραφίες,τα απίθανα ρούχα καθώς και τις ονομασίες τους! ;) donkix2000 στην Α΄περίοδο είχε ένα δαντελωτό και ένα άλλο άσπρο και στη Β΄ένα άσπρο που έδενε στα πλάγια.

Χαίρομαι πολύ που σας αρέσουν rapunjel ! Είναι μεγάλη χαρά για μένα να μπορώ να τα μοιραστω με ομο΄ι΄δεάτες!! Τα ονόματα είναι ότι έχω από το βιβλιαράκι της ΒΙΒΙΒΟ και μου φάνηκαν γουστόζικα!!

Soufleειναι παρα πολυ ομορφες οι φωτογραφιες και τα ρουχαλακια που μας εχεις ποσταρει! :) Και ειναι ολα απο την πρωτη περιοδο! Συγχαρητηρια που τα κρατησες! Ομως βαζοντας τα στο photobuchet μετα απο λιγο καιρο αυτες οι φωτο θα σβηστουν κι οταν καποιος θα διαβαζει τα ποστ σου δεν θα μπορει πια να τις δει. :( Και δεν θα βγαινει πια νοημα στο θρεντ #) , κριμα δεν ειναι? #)

Γιατι δεν φτιαχνεις ενα αλπουμ οπως εχουμε κανει εμεις ωστε να μενουν ολες οι φωτογραφιες σου? Εδω μπορεις να διαβασεις τις οδηγιες! :)

http://www.retromaniax.gr/vb/showthread.php?t=7907

Καλώς ήρθες soufle! :flower: Η κούκλα σου είναι πανέμορφή με υπέροχα ρούχα!!!!! :)

Πίσω
Μπλουζα