Bibi-bo: A' περίοδος (ρούχα + αξεσουάρ)

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας rapunjel
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Τα αξεσουάρ ήταν τα αγαπημένα μου και αυτό το βελούδινο τσαντάκι ήταν ονειρεμένο!!

picture.php

Αναστασια είπε:
Soufleειναι παρα πολυ ομορφες οι φωτογραφιες και τα ρουχαλακια που μας εχεις ποσταρει! :) Και ειναι ολα απο την πρωτη περιοδο! Συγχαρητηρια που τα κρατησες! Ομως βαζοντας τα στο photobuchet μετα απο λιγο καιρο αυτες οι φωτο θα σβηστουν κι οταν καποιος θα διαβαζει τα ποστ σου δεν θα μπορει πια να τις δει. :( Και δεν θα βγαινει πια νοημα στο θρεντ #) , κριμα δεν ειναι? #)
Γιατι δεν φτιαχνεις ενα αλπουμ οπως εχουμε κανει εμεις ωστε να μενουν ολες οι φωτογραφιες σου? Εδω μπορεις να διαβασεις τις οδηγιες! :)

http://www.retromaniax.gr/vb/showthread.php?t=7907
Σε ευχαριστώ πολύ Αναστασια μου! Δεν το ήξερα ότι θα πάθαινα τέτοια νίλα! :o Να ρωτήσω κάτι γιατί είμαι λίγο άσχετη ;) , τις φωτογραφίες που έχω ήδη περάσει πρέπει να τις ξαναπεράσω:::

abbey είπε:
Καλώς ήρθες soufle! :flower: Η κούκλα σου είναι πανέμορφή με υπέροχα ρούχα!!!!! :)
Ευχαριστώ πολύ πολύ όλους!! Δεν περίμενα τέτοια ανταπόκριση είστε μια τέλεια γλυκιά παρέα!!

Μερικές βραδυνές παραμυθένιες τουαλέτες. Την πρώτη την ξαναείδα από τη fraoulitsa σε φούξια και εξίσου υπέροχη. Νομίζω ότι είχε κυκλοφορήσει και σε καφέ.

picture.php

picture.php

Και μερικές τρυφερές στιγμές...

picture.php

Το δικό μου ουράνιο τόξο...

picture.php

Αυτή η αρκετά χμ... πρωτοποριακή για την εποχή τουαλέτα ήταν στο βιβλιαράκι σε κόκκινο χρώμα με το όνομα Σκάρλετ

picture.php

Αυτά για σήμερα! Συνέχεια αύριο.Καληνύχτα σε όλους!!

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Bibi-bo: A περιοδος (ρούχα + αξεσουάρ)

soufle καληνύχτα και σε ευχαριστούμε.Είμαστε η bibi-bo παρέα,οπότε για αυτό μας βρίσκεις και γλυκιά παρέα!Έχουμε θετική ενέργεια,αγάπη για τη bibi-bo και νοιαζόμαστε και βοηθιόμαστε μεταξύ μας! ;)

picture.php

Καλημέρα και πάλι! Σήμερα λέω να συνεχίσω με μερικά μοντελάκια από τη σειρά που όπως έμαθα από εσάς κυκλοφόρησε ως star. Δεν είμαι σίγουρη αν όλα αυτά είναι της ίδιας σειράς γι αυτό θα περιμένω τα σχόλιά σας για αλλαγές. Για το πρώτο βρήκα μερικά διφορούμενα ποστ. Παρόλα αυτά είναι πολύ όμορφο γι αυτό και το περνάω

picture.php

picture.php

Από αυτό μου έχει μείνει μόνο η φουστίτσα :( και δεν θυμάμαι πως μπορεί να ήταν. Πάντως δεν έχει κουμπάκι και δένει πίσω με ένα ωραίο φιογκάκι από το ίδιο τούλι.

picture.php

soufle πράγματι τα πρώτα ρούχα που έβαλες σήμερα είναι από τη σειρά bibi-bo star και αυτό που φωσφορίζει στο σκοτάδι από τη σειρά Φωτεινό όνειρό!Σε ευχαριστώ που τα μοιράζεσαι μαζί μας!Είναι υπέροχα! :D

Ευχαριστώ για την πληροφορία rapunjel! Φωτεινό όνειρο λοιπόν!

Το νυχτικό και η ρομπίτσα τότε πρέπει να είναι από αυτή τη σειρά. Αλλά μπερδεύομαι λίγο γιατί είχε βγει ένα και από τη Μattel για τη Barbie σχεδόν ίδιο. Το κουμπάκι όμως του νυχτικού είναι κλασικό ΒΙΒΙΒΟ και το σετάκι της Barbie που το έχω σε φωτογραφία από ένα παλιό τευχάκι είχε μοβ ρομπίτσα. Δεν ξέρω μπερδεύτηκα :xm: ...

Αυτό ήταν επίσης από τα αγαπημένα γιατί τα σχέδιά του λάμπουν στο σκοτάδι. Θα δοκιμάσω να το φωτογραφήσω και χωρίς φως.

picture.php

picture.php

soufle μου να σαι καλά που έβαλες τόσες υπέροχες φωτογραφίες bibi-bo και ομόρφυνες το θρεντ.Πολύ χάρηκα που τα είδα.Εγώ με την αδερφή μου επειδή αγοράζαμε πολύ δύσκολα παιχνίδια αγοράζαμε κούκλες και όχι ρούχα.Αν μας χαρίζανε κανένα ρουχαλάκι κάποια φίλη μας ή το ανταλλάζαμε με κάποιο της barbie ή την ίδια τη barbie ,αποκτούσαμε ρούχα της αγαπημένης μας κούκλας.

Σου βάζω μία φωτογραφία με τη Βιργινία για να μου πεις αν θυμάσαι το όνομα του φουστανιού.Πρέπει να είχε και μαντηλάκι από το ίδιο ύφασμα στα μαλλιά.Σε ευχαριστώ! ;)

picture.php

Είστε πολύ καλές όλες!! Χαίρομαι που μπόρεσα να συνεισφέρω!! Η πρωινή τουαλετίτσα της Βιργινίας είναι μια γλύκα :flower: δυστυχώς όμως τη βλέπω για πρώτη φορά και δεν είναι στο βιβλιαράκι της ΒΙΒΙΒΟ που έχω :( ... Η αρκετά μεγάλη ποικιλία σε ρουχαλάκια οφείλεται κυρίως στη μανούλα μου και τη μανούλα της φίλης μου. Επειδή δεν απέκτησα ποτέ αδερφάκι όλοι έσπευδαν να μου αγοράσουν παιχνίδια μια και περνούσα πολλές ώρες μόνη. Αποτέλεσμα ήταν να έχω αυτή την υπέροχη συλλογή και τους ευχαριστώ όλους!!

Βάζω τα δύο συνολάκια α που τα έχω από επανακυκλοφορία.Πληροφορία από την καλή μου Rapunjel.

picture.php

picture.php

picture.php

soufle μου και εμείς με τη σειρά μας σε ευχαριστούμε που τα μοιράστηκες μαζί μας!Σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια!

Το πιο αγαπημένο μου παιδικό ρουχαλάκι της bibi-bo!

picture.php

picture.php

Και έχεις κάθε δίκιο Rapunjel γιατί είναι υπέροχο!! Βάζω λοιπόν και εγώ αυτό στα α σύμφωνα με την πληροφορία σου.

picture.php

soufle προσπάθησε σε παρακαλώ να αποφεύγεις τα συνεχόμενα ποστ χρησιμοποιώντας την επιλογή edit :)

Kambia είπε:
soufle προσπάθησε σε παρακαλώ να αποφεύγεις τα συνεχόμενα ποστ χρησιμοποιώντας την επιλογή edit :)
Συγνώμη Kambia δεν ήξερα ότι αν είναι συνεχόμενα πρέπει να τα βάλω όλα μαζί :( . Σε αρκετά post έχω βάλει πολλαπλές φωτογραφίες. Μάλλον υπερενθουσιάστικα και ήθελα να τα περάσω όλα γρήγορα για τα μοιραστώ με το site και δεν έμαθα ακόμα τους κανονισμούς... :sweat: Απλά επειδή ήθελα να ζητήσω πληροφορίες από τα μέλη για αρκετά κομμάτια της συλλογής σκέφτηκα ότι θα ήταν πιο εύχρηστος αυτός ο τρόπος. Θα προσπαθήσω να τα συμμαζέψω όσο μπορώ. Sorry και πάλι :sad:!!!!!!

soufle μου σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.Δε σε μάλωσε η καλή μας Kambia

απλά θα το ξέρεις από δω και πέρα.Συγνώμη έπρεπε να στο πούμε εμείς αλλά μαγευτήκαμε με τις υπέροχες φωτογραφίες σου και ξεχαστήκαμε. #)

Ένα άλλο αγαπημένο ρούχο είναι η στολή της μπαλαρίνας που μου χάρισε τελευταία ο φίλος bibi-bo και τον ευχαριστώ ξανά! :thanx2:

Μου άρεσε αυτή η στολή πολύ αλλά όταν επιτέλους μάζεψα λεφτά δεν τη βρήκα και πήρα μία άλλη bibi-bo...

picture.php

soufle είπε:
Συγνώμη Kambia δεν ήξερα ότι αν είναι συνεχόμενα πρέπει να τα βάλω όλα μαζί :( . Σε αρκετά post έχω βάλει πολλαπλές φωτογραφίες. Μάλλον υπερενθουσιάστικα και ήθελα να τα περάσω όλα γρήγορα για τα μοιραστώ με το site και δεν έμαθα ακόμα τους κανονισμούς... :sweat: Απλά επειδή ήθελα να ζητήσω πληροφορίες από τα μέλη για αρκετά κομμάτια της συλλογής σκέφτηκα ότι θα ήταν πιο εύχρηστος αυτός ο τρόπος. Θα προσπαθήσω να τα συμμαζέψω όσο μπορώ. Sorry και πάλι :sad:!!!!!!

rapunjel είπε:
soufle μου σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.Δε σε μάλωσε η καλή μας Kambiaαπλά θα το ξέρεις από δω και πέρα.Συγνώμη έπρεπε να στο πούμε εμείς αλλά μαγευτήκαμε με τις υπέροχες φωτογραφίες σου και ξεχαστήκαμε. #)
:flower: Μην αγχώνεσαι Soufle στα συμμάζεψα όλα ;) Kαι όπως σου είπε η Rapunjel δεν σε μαλώνω :D

Περιμένουμε και τις υπόλοιπες φωτογραφίες ;)

Ευχαριστώ πολύ Kambia μου και συγνώμη που σου φόρτωσα extra δουλειά :xm: . Μόλις έχω κάτι νεότερο θα το ανεβάσω :)

Rapunjel η μπαλαρίνα σου είναι πανέμορφη!! Την είχε η γειτόνισσα μου και ξετρελενόμασταν να τη βλέπουμε!! Με γεια σου!

soufle μου να σαι καλά!Ένα άλλο πολύ αγαπητό,όχι ιδιαίτερα για εμένα, και ξεχωριστό είναι το νυφικό...

picture.php

picture.php

Είναι όντως πολύ όμορφο. Δυστυχώς εγώ έχω χάσει το πέπλο. Πρέπει να κάνω καμιά νέα ανασκαφή στην αποθήκη αλλά...τρομάζω με την ιδέα και μόνο :eeek:

soufle μου υπομονή και θα το βρεις.Όταν νιώσεις ότι μπορείς να ψάξεις θα ψάξεις!Δε μας βιάζει κανείς! ;)

Μια καληνύχτα από την Αφροδίτη...

picture.php

Η Αφροδίτη μια γλύκα όπως πάντα!!

Το παρακάτω μπλουζάκι ανήκει στα Α. Είχε και μια ροζ φουστίτσα με λευκές οριζόντιες γραμμές αλλά ήταν συνθετική και μετατράπηκε σε δεκάδες... κορδονάκια

picture.php

soufle μου υπέροχο πουκάμισο!!!Πολύ ωραία και η φουστίτσα του.Καλύτερα άσπρη ή μαύρη με αυτό το πουκάμισο παρά ροζ!Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! ;)

Το πήρα τελικά απόφαση και φωτογράφησα τον κατάλογο της Α περιόδου!! Ιδού η μόδα ala El Greco:

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php