soufle
RetroMaNiaC
- Αντιδράσεις
- 14
Τα αξεσουάρ ήταν τα αγαπημένα μου και αυτό το βελούδινο τσαντάκι ήταν ονειρεμένο!!
Μερικές βραδυνές παραμυθένιες τουαλέτες. Την πρώτη την ξαναείδα από τη fraoulitsa σε φούξια και εξίσου υπέροχη. Νομίζω ότι είχε κυκλοφορήσει και σε καφέ.
Και μερικές τρυφερές στιγμές...
Το δικό μου ουράνιο τόξο...
Αυτή η αρκετά χμ... πρωτοποριακή για την εποχή τουαλέτα ήταν στο βιβλιαράκι σε κόκκινο χρώμα με το όνομα Σκάρλετ
Αυτά για σήμερα! Συνέχεια αύριο.Καληνύχτα σε όλους!!
Σε ευχαριστώ πολύ Αναστασια μου! Δεν το ήξερα ότι θα πάθαινα τέτοια νίλα! Να ρωτήσω κάτι γιατί είμαι λίγο άσχετη , τις φωτογραφίες που έχω ήδη περάσει πρέπει να τις ξαναπεράσω:::Αναστασια είπε:Soufleειναι παρα πολυ ομορφες οι φωτογραφιες και τα ρουχαλακια που μας εχεις ποσταρει! Και ειναι ολα απο την πρωτη περιοδο! Συγχαρητηρια που τα κρατησες! Ομως βαζοντας τα στο photobuchet μετα απο λιγο καιρο αυτες οι φωτο θα σβηστουν κι οταν καποιος θα διαβαζει τα ποστ σου δεν θα μπορει πια να τις δει. Και δεν θα βγαινει πια νοημα στο θρεντ #) , κριμα δεν ειναι? #)
Γιατι δεν φτιαχνεις ενα αλπουμ οπως εχουμε κανει εμεις ωστε να μενουν ολες οι φωτογραφιες σου? Εδω μπορεις να διαβασεις τις οδηγιες!
http://www.retromaniax.gr/vb/showthread.php?t=7907
Ευχαριστώ πολύ πολύ όλους!! Δεν περίμενα τέτοια ανταπόκριση είστε μια τέλεια γλυκιά παρέα!!abbey είπε:Καλώς ήρθες soufle! :flower: Η κούκλα σου είναι πανέμορφή με υπέροχα ρούχα!!!!!
Μερικές βραδυνές παραμυθένιες τουαλέτες. Την πρώτη την ξαναείδα από τη fraoulitsa σε φούξια και εξίσου υπέροχη. Νομίζω ότι είχε κυκλοφορήσει και σε καφέ.
Και μερικές τρυφερές στιγμές...
Το δικό μου ουράνιο τόξο...
Αυτή η αρκετά χμ... πρωτοποριακή για την εποχή τουαλέτα ήταν στο βιβλιαράκι σε κόκκινο χρώμα με το όνομα Σκάρλετ
Αυτά για σήμερα! Συνέχεια αύριο.Καληνύχτα σε όλους!!
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: