Ραπουνζέλ μου τέλειο το φόρεμα ειδικά έτσι όπως το έχεις τροποποιήσει με τα τριανταφυλλάκια και με το καπέλο είναι φανταστικό και η κούκλα πανέμορφη με αυτό.
Φραουλίτσα μου με γεια την κούκλα είναι πραγματικά πανέμορφη και σε πολύ καλή κατάσταση. Όσο για το χεράκι της είμαι σίγουρη πως κάποια λύση θα βρεθεί, μπράβο να τη χαίρεσαι
Εγώ την περιμένω ακόμη την μπαλαρίνα χτες μου την έστειλε πιστεύω σύντομα να τη λάβει η μητέρα μου και να έχω εικόνα της. Θα με φάει η αγωνία...
Σ' ευχαριστώ Αμαλία μου! Έχω ανταλλακτικό χεράκι αριστερό ευτυχώς (για την ακρίβεια... μόνο αριστερα χεράκια έχω, δεξί ούτε για δείγμα...), οπότε θα το λύσω το πρόβλημα αυτό, απλά είμαι τόσο κουρασμένη σήμερα που ούτε το χεράκι δν έχω κουράγιο να ψάξω..
H μπαλαρίνα σου ταξιδεύει, ε? Με το καλό να την παραλάβει η μαμά σου λοιπόν!
Ναι σε ευχαριστώ πολύ , η αλήθεια είναι ότι θα αργήσω λίγο να την πάρω στα χέρια μου αλλά δε με πειράζει, αφού κάνω μετακόμιση τον άλλο μήνα προτίμησα να μείνει Ελλάδα σε αξιόπιστα χέρια και να την πάρω τον Αύγουστο. Είμαστε τυχερές που βρήκαμε αυτές τις κούκλες είναι πανέμορφες.
Αμαλία μου, καλά έκανες, δεν το συζητάμε! Έχω χάσει εγώ πράγματα σε μετακομίσεις ούυυυυυυ , ακόμα τα κλαίω! To είπα κ πριν μερικές μέρες και θα το ξαναπώ... Χαίρομαι πολύ που η μπαλαρίνα πάει σε κάποιον από εδώ που σίγουρα θα την αγαπήσει. Είναι πανέμορφη κούκλα, την έχω δει!
Aυτες τις μέρες έχω βρει πολλά και διάφορα... Ανάμεσα σε αυτά και τη bibi-bo Ιππασία (μετά από μήνες διαπραγματεύσεων.. )...
Πω πω τα μαλλια της!!!! Σουπερ χτενισμα ανταξιο μιας Ραπουνζελ! Φραουλιτσα με γεια!!!! Εχει και πολυ ωραιο πουκαμισο! Και η αλλη η μικρουλα που περιμενει με υπομονη τα χερακια της, ειναι γλυκυτατη!
Αμαλια34 με το καλο να ερθεις στην πατριδα και να παραλαβεις την κουκλιτσα σου! Με το καλο να φτασει στη μαμα σου!
Το ροζ φορεμα της bibi-bo της Ραπουνζελ μας, πιστευω ειναι απο τα πιο ομορφα που εχουν περασει. :flower:
Να 'στε καλά, κορίτσια! Ραπουνζέλ μου, και μόνο φορέματα να βρίσκω από εδώ και πέρα, ευχαριστημένη θα είμαι, νομίζω πως έχω υπερ-αρκετές κούκλες! Η φωτογραφία της Αφορδίτης σου είναι υπέροχη!
Αναστασία μου, τα μαλλιά της είναι όντως τέλεια! Το χτένισμά της είναι ως εξής, έτσι όπως το βλέπω (αν θέλει καμιά να το δοκιμάσει): Έχει τα μαλλιά όλα πιασμένα με λαστιχάκι σε μια χαμηλή αλογοουρά, σηκωμένα και γυρισμένα μπροστά και μπροστά είναι στερεωμένα με τρεις μικρές φουρκέτες (νομίζω φαίνονται και στη φωτογραφία).
fraoulitsa,σε καταλαβαίνω.Κι εγώ θεωρώ ότι έχω αρκετές bibi-bo και φτάνουν.Πιστεύω ότι σε αυτό έπαιξε ρόλο και η κούκλα Αλίκη που μου χάρισαν.Εξάλλου η bibi-bo πρέπει να την έχουν πολλοί,πολλές γιατί την αγαπάει πολύ κόσμος!
Να σου ευχηθώ λοιπόν να βρεις τα υπόλοιπα φορέματα της bibi-bo!
Το χτένισμα της bibi-bo ιππέας είναι εύκολο,αρκεί να προμηθευτεί κάποια τσιμπιδάκια.
Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια για την Αφροδίτη bibi-bo-αστέρι.
Φραουλίτσα με γεια τη bibibo ιππέα είναι πανέμορφη την είχα δει στη συλλογή κάποιου και είχα ξετρελαθεί είναι φανταστική μου αρέσει πάρα πολύ να τη χαίρεσαι. Το σακάκι είναι βελούδινο? Το πουκάμισο τέλειο και το χτένισμα έχουν δίκιο τα κορίτσια. Αυτά τα ρούχα της α περιόδου και γενικά τα ρούχα της bibibo είναι τέλεια μακάρι να μπορούσαμε να τα βρούμε όλα...
Ραπουνζέλ πανέμορφη η κούκλα σου με το ροζ φόρεμα!
Rapunjel μου, άμα βρίσκω ρούχα που θέλω μαζί με κούκλα, παίρνω και την κούκλα μαζί, γι' αυτό έχω όσες έχω... Σ' ευχαριστώ για την ευχή σου! Μακάρι όλοι εδώ να μπορέσουμε να βρούμε όλα όσα ψάχνουμε!
H κουκλίτσα που πήρα χθες φτιάχτηκε και είπε να κάνει την πρώτη της δημόσια εμφάνιση... Δυστυχώς ήταν αρκετά κολλημένο τελικά το πράσινο κορμάκι της και σκίστηκε όπως το έβγαλα...
Αμαλία μου, μαζί ποστάραμε, χιχιχι! Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Το σακάκι είναι βελουτέ, ναι!
Υπέροχες κούκλες Φραουλίτσα. Σας αφιερώνω κι εγώ μια φωτογραφία που έβγαλα σήμερα με την κούκλα να φοράει ένα μπλουζακι της Barbie και ένα παντελόνι αρκετά κακοραμμένο αλλά τέλος πάντων δικό μου.
fraoulitsa αυτή η κούκλα σου έχει πολύ τύπο!Πολύ ιδιαίτερη!Να ρωτήσω κάτι;Με τα χρόνια θα απλωθεί κι άλλο το πράσινο στα γόνατα των κούκλων μας;Έχω δύο με αυτό το πράσινο σημάδι.Αναρωτιέμαι πως βγήκε στις δύο μόνο και όχι και στις άλλες της Α΄περιόδου που έχω...
Γλυκιά Amalia34 υπέροχη η κούκλα σου!Θα διαφωνήσω το παντελόνι φαίνεται πολύ καλοραμμένο και όμορφο!Γεια στα χέρια σου!
Και επειδή περιμένεις τη μπαλαρίνα σου,άλλη μία της φωτογραφία για να σου κάνει παρέα μέχρι να την κρατήσεις στα χέρια σου!
Σας ευχαριστώ και τις δύο για τα καλά σας λόγια!!!
Αμαλία μου, συμφωνώ με τη Rapunjel, το παντελόνι είναι πολύ όμορφο!
Ραπουνζέλ μου, εμένα έχουν αρκετές κούκλες το πράσινο σημάδι, άλλες εντονότερα κι άλλες ίσα που φαίνεται κι είναι όλες μεταχειρισμένες. Εικάζω λοιπόν, χωρίς να το έχω ψάξει ακόμη πολύ, ότι είναι θέμα συντήρησης και χρήσης. Εφόσον αυτό που το προκαλεί παραμένει (το σύρμα μέσα στο πόδι της κούκλας) νομίζω πως ίσως και να απλώσει στο μέλλον, αλλά σκέψου πως του πήρε 30 χρόνια σχεδόν για να γίνει έτσι, άρα μιλάμε για πολύ αργούς ρυθμούς. :xm: Η Αναστασία μας έχει δώσει κάποιο tutorial στη Συντηρηση για την αφαίρεσή του, θα κοιτάξω να το δοκιμάσω σύντομα και θα δούμε τα αποτελέσματα!
H μπαλαρίνα σου τέλεια, δεν το συζητώ!
Εδώ έξω σκάει ο τζίτζικας, οπότε ντυθήκαμε πολύ καλοκαιρινά και πάμε για μπάνιο!
Φραουλίτσα υπέροχη με το καλοκαιρινό φόρεμα και την τσάντα η κούκλα σου!
Ραπουνζέλ σε ευχαριστώ για τη φωτογραφία με τη μπαλαρίνα είναι πολύ όμορφη. Σήμερα το πρωί έλαβε η μητέρα μου την κούκλα μπαλαρίνα και χαίρομαι πολύ και ανυπομονώ να τη δω κι από κοντά. Μου είπε πως είναι πολύ λερωμένη και τα μαλλιά της σκονισμένα αλλά αυτά διορθώνονται.
Σήμερα πήρα και τη στολή αεροσυνοδού της Barbie θα ανεβάσω φωτογραφία τώρα να τη δείτε.
Αφιερωμένη σε όλη τη bibiboπαρέα
Οι μπότες της κάνουν αλλά με αρκετό ζόρισμα και το καπέλο της πέφτει λίγο μικρό μάλλον γιατί η μπάρμπι έχει αρκετά μικρότερο κεφάλι ε?
Παιδιά να ρωτήσω κάτι? Μήπως δεν πρέπει κανονικά να βάζω φωτογραφίες με αυτά τα ρουχαλάκια στην κούκλα μου εδώ γιατί αυτή η σελίδα για παράδειγμα γράφει bibibo α περίοδος, ενώ εγώ ό,τι έχω βάλει εδώ κανένα δεν είναι α περιόδου. Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα πείτε μου για να βάζω τις φωτογραφίες κάπου αλλού δε θέλω να δημιουργήσω πρόβλημα
fraoulitsa σε ευχαριστώ για την απάντηση και για τα καλά λόγια.Ρώτησα γιατί δεν το έχουν όλες οι κούκλες μου Α΄περιόδου και μήπως υπάρχει τρόπος να το προλάβω.Λες σε 30 χρόνια να γράφουμε εδώ ακόμη για τη bibi-bo;
Η κούκλα σου πολύ ωραία αλλά και όλη η φωτογραφία πολύ όμορφη!
Γλυκιά Amalia34 πολύ ωραία η αεροσυνοδός σου!Πολύ κομψή!
Μπορείς να βάζεις ότι θέλεις με τη bibi-bo.Αυτή είναι η άποψη μου που δημιούργησα αυτό το θρεντ!Να είναι μαζεμένα όλα της bibi-bo Α΄περιόδου αλλά αν βάλει και κάποιος κάτι πέρα από αυτό δεν πειράζει, μια χαρά! Όποιος αγαπά τη bibi-bo έχει και σε κάθε θρεντ δικαίωμα να βάζει και να γράφει για αυτήν.
Να χαίρεσαι λοιπόν την μπαλαρίνα σου που έφτασε και άντε και σύντομα στα χέρια σου!
Σε ευχαριστώ πολύ Ραπουνζέλ μου για τη φωτογραφία την κοντινή με την μπαλαρίνα μου αρεσει πολύ αν είναι έτσι και η δικιά μου θα μείνω πολύ ευχαριστημένη. Να' σαι καλά
Αμαλία μου, ό,τι θεματάκι έχει η κούκλα σου είναι επιφανειακό καθαρά και είμαι σίγουρη πως θα την φτιάξεις μια χαρά! Ωραία της πάει η στολή της αεροσυνοδού! Συμφωνω με τη Ραπουνζέλ, μπορείς να βάζεις ο,τι θέλεις οπου θέλεις, ούτως ή άλλως διευκρινίζεις πάντα την προέλευση των ρούχων!
Rapunjel μου, θέλει ψάξιμο το θέμα αυτό νομίζω. :xm: Κι εγώ θέλω να το προλάβω όπου δεν έχει δημιουργηθεί ακόμα, ελπίζω να υπάρχει τρόπος! Εεεεε σε 30 χρόνια το πιο πιθανό είναι να γράφουν τα παιδιά μας για τις bibi-bo σαν τις "κούκλες της μαμάς" (δε θυμάμαι ποιος το είχε πει αυτό, αλλά μου άρεσε)...
Πανεμορφες οι κουκλες σας κοριτσια! Σας διαβαζω και σας παρακολουθω κι ας μην συμμετεχω με φωτο!!! Οταν εχω κατι που προσωπικα πιστευω αξιζει να ποσταρω θα το κανω.
Προς το παρον θαυμαζω και καμαρωνω τις δικες σας!!! :flower: