Bibi-bo: A' περίοδος (ρούχα + αξεσουάρ)

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας rapunjel
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
makisimos είναι τρέλα!! :bow2: Είναι και η πρώτη φορά που τη βλέπω τη ντουσιέρα εκτός του καταλόγου!! Όλα τα υπόλοιπα όλο και κάπου τα έβλεπα σε φίλες και γειτόνισσες αυτό όμως ποτέ. Νομίζω πως είναι το ωραιότερο κομμάτι από από τα έπιπλα!! Καλά για τη φωτογράφηση της ως αναδυόμενη δεν έχω λόγια.... :flower: Ευχαριστώ πολύ και για τις 2 φωτό και θα περιμένω και την άφιξη εννοείται!! Με γειες!!!!!!!!!!!!!

Fraoulitsa μου υπέροχα τα συνολάκια!! Και ειδικά η πρώτη ΒΙΒΙ ΒΟ μοναδική να τα χαίρεσαι!!!!! Δεν ξέρω αν μπορώ να βάλω και από τα φυλλάδια της mytiny... Μήπως θα μπορούσε να το κάνει εκείνη?? Ε καλή μου mytiny?? Aν θέλεις σου υπόσχομαι να βοηθήσω και εγώ! Θα ψάξω τα bibi bo 1,2,3 και θα σου στείλω pm τα post#) :flower: :flower:

Soufle μου ευχαρίστως να βοηθήσω όπως μπορώ. :)

Το φυλλάδιο αυτό και η αφίσα συνόδευαν τη μηχανή της bibi-bo. Από αυτά τα φυλλάδια, όπως λέει η fraoulitsa δεν έχουμε δει κάποια κομμάτια, αλλά νομίζω ότι έχουμε δει από την rapunjel το καπρι :xm:

http://www.retromaniax.gr/vb/showpost.php?p=224985&postcount=60

και από εμένα έχουμε δει το σορτσάκι του εσμεράλντα :P

http://www.retromaniax.gr/vb/showpost.php?p=223648&postcount=30. Επίσης να προσθέσω ότι έχω το ΛΑ ΒΗ ΑΝ ΡΟΖ, χωρίς τα αξεσουάρ του, το οποίο θα σας δείξω μόλις βρω κάποια repro για να το συμπληρώσω.

Makisime, αδύνατο να θυμηθώ σε τι κουτί ήταν το μπάνιο. Μάλιστα, με τα χρόνια είχα ξεχάσει ότι αυτό το μπάνιο ήταν της bibi-bo, το είδα στο άλμπουμ σου πέρσι και το θυμήθηκα! Πάντως πιστεύω ότι θα ήταν σε ίδιο κουτί με τα άλλα.

Σίγουρα κάποιος θα το έχει να μας πει σε τι κουτί είναι.

Κι εγώ πίστευα ότι θα είναι στο ίδιο κουτί σαν τα υπόλοιπα, αλλά αν δείτε το κουτί αυτό, είναι όντως ΒΙΒΙ ΒΟ, και είναι με ζελατίνα ώστε να φαίνεται το περιεχόμενο του..! Θα δείξει η πορεία, όπως είπες όλο και κάποιος θα εμφανιστεί που θα το έχει..!

Fraoulitsa, το Ακαπούλκο είναι όλα τα λεφτά..!! ;)

Tελικά έχει καταλήξει κανείς αν τα ρούχα αυτά από τους καταλόγους της Α περιόδου τα έκανε τελικά αντιγραφή η El Greco από ξένες εταιρείες?

Καλημέρα! Soufle μου, σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Ανέφερα τα διαφημιστικά που μας έχει δείξει η mytinyworld για λόγους πληρότητας βασικά, μιας και περιέχουν μερικά πράγματα που δεν τα έχουμε δει από τους καταλόγους...

Mytinyworld, έχεις δίκιο για τα δύο αυτά κομμάτια, αλλά δεν κάθισα να ψάξω καλά το θέμα και δεν τα είδα... Σγγνώμη! Ανυπομονούμε να δούμε το "la vie en rose" σου, μιας και είναι μία φορεσιά που δεν την έχουμε ξαναδεί εδώ... :)

Makisime, εμένα το κουτί μου φαίνεται ίδιο με τα υπόλοιπα... Και εξηγούμαι: Αυτό που μας δείχνεις μήπως είναι το αυτοκόλλητο που έχουν όλα τα μεγάλα κουτιά της bibi-bo απ' έξω? Νομίζω έχει και το σαλόνι τέτοιο, απλά στη φωτογραφία είναι τραβηγμένο έτσι που σε μπερδεύει... :xm:

Όσο για τα ρούχα... επιφυλάσσομαι προσωπικά, μιας και ακόμα το ψάχνω το θέμα... Ένα πρώτο συμπέρασμα στο οποίο έχω οδηγηθεί πάντως είναι ότι οι αντιγραφές από τη Mattel, για τις οποίες έχουμε κάνει λόγο στο παρελθόν, δεν πρέπει να ξεκίνησαν νωρίτερα από τη σειρά "Star", δηλαδή από το 1984...

Τέλος, θα ήθελα να παρακαλέσω θερμά, αν κάποιος άλλος ανάμεσά μας έχει καταλόγους που περιέχουν ρούχα με τις ονομασίες τους, να μας βοηθήσει παραθέτοντάς τους...

:bow2: :bow2: :bow2:

Μα να λειψω τοσο καιρο απο το αγαπημενο ρετρομανιαξ και να χασω τετοιες φωτο απο αγαπημενα ρετροφιλαρακια???? :flower: :flower: :flower:

Καλα εχω παθει μιλαμε με τις φωτο που εχετε βαλει!!!!

Τι να πρωτοχαζεψω!!!! Αχχχχχχ δεν θα με αφησετε να κανω δουλεια σημερα....

Καλά θα φτιάξουμε έναν κατάλογο μούρλια!! Να τρώει η μάνα και του παιδιού να μη δίνει!!! :D :P Σήμερα δεν πρόλαβα να κάνω τίποτα αλλά αύριο θα στρωθώ! Ευχαριστώ πολύ παιδιά!!Μόλις περάσει και η mytiny το ΛΑ BΗ ΑΝ ΡΟΖ θα είμαστε ένα βήμα πιο κοντά στο τέρμα!!

Candy4ever να το χαίρεσαι το κομμωτήριο!! Ευχαριστούμε πολύ για τη φωτό που συμπληρώνει ακόμα ένα κενό στον κατάλογο Α περιόδου!!!

Μεγάλη χαρά μου δώσατε πάλι!!! :D :D

Υπήρχαν μικροί κατάλογοι σε κάθε set που διαφήμιζαν τα υπόλοιπα που κυκλοφορούσαν?

Candy4ever, πολύ όμορφο το σεσουάρ, να το χαίρεσαι! Αποριούλα.. υπάρχει κάποιος λόγος που το λένε "ηλεκτρικό"; Εννοώ... παίρνει μπαταρίες, κάνει κάτι;

Soufle μου, με την ησυχία σου, όποτε μπορέσεις θα ασχοληθείς... ;) Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα περάσω κι εγώ το "Τίφανυ" και τη "Χρυσή Οπτασία" (που δν είναι τόσο... χρυσή και τόσο... οπτασία πλεον) της φίλης μου μάλλον..

thebest20, ναι, υπήρχαν μικροί κατάλογοι με τη μορφή ατζέντας και κάποια διαφημιστικά φυλλάδια, τα οποία συνόδευαν τα αξεσουάρ. Φωτογραφίες από τους καταλόγους αυτούς έχουμε δει στο thread εδώ νωρίτερα... Επίσης, στην αρχή αρχή είχε βγει και ένα ημερολόγιο με τη bibi-bo για το 1982, το οποίο είχε κάποια ρούχα της και το οποίο επίσης μπορείς να δεις αν γυρίσεις προς τα πίσω... Εάν θέλεις παραπομπές σε συγκεκριμένα ποστς πες μου! :)

Soufle και fraoulitsa, σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια! Όσο για το σεσουάρ, fraoulitsa μου, παίρνει μπαταρίες, τις οποίες δοκίμασα να βάλω, χωρίς όμως να έχω το επιθυμητό αποτέλεσμα!

Σας παραθέτω και την πισίνα της Bibi-Bo (έχει διαφορετικά χρώματα από εκείνη του Makisimou):

Προβολή συνημμένου 6158

Προβολή συνημμένου 6159

Υ.Γ. Επίσης, έχω και το αυτοκίνητο-"σαραβαλάκι" της α' περιόδου. Να το φωτογραφήσω;

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Fraoulitsa, πραγματικά πιστεύω ότι το Ακαπούλκο είναι από τα πιο όμορφα ρούχα της bibi-bo, είσαι τυχερή που το έχεις, να το χαίρεσαι κι αυτό όπως και όλα τα άλλα! :)

Αναστασία μου, είδες? Φροντίσαμε να έχεις μια γεμάτη Δευτέρα, να πάρεις δύναμη για όλη την εβδομάδα! :D

Candy4ever, φυσικά και να βάλεις και το σαραβαλάκι, είναι και αυτό από τα εξεσουάρ που έχουμε δει νομίζω μόνο μία φορά? :xm:

Makisime, βλέποντας τη φωτογραφία του μπάνιου, καταλήγω στο συμπέρασμα ότι πρέπει να είναι το αυτοκόλλητο που έχουν τα κουτιά αυτά, γιατί μου φαίνεται ότι έχει και κάτι λεκέδες η φωτογραφία.. :xm:

Soufle μου ωραία η ιδέα για τον κατάλογο! Το ΛΑ ΒΗ ΑΝ ΡΟΖ θα σας το δείξω όταν έρθει μια άσπρη ζώνη που έχω αγοράσει από Αμερική. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα ήταν τόσο δύσκολο να βρω μια άσπρη ζώνη παιδιά! :o

Το δικό μου σεσουάρ δουλεύει! :D Εχει ένα ανεμιστηράκι που κάνει αέρα όταν πατάς ένα κουμπάκι στο χερούλι της πολυθρόνας!

picture.php

Candy4ever, πολύ όμορφη και η πισίνα, μπράβο που την ανακάλυψες! :) Φυσικά και να μας δείξεις άμα θέλεις το σαραβαλάκι, όπως λέει κ η mytinyworld το έχουμε ξαναδεί μονάχα μία φορά...

Mytinyworld, ευχαριστώ για τη διευκρίνιση για το σεσουάρ κ για τα καλά σου λόγια! :) Πανέμορφη η κούκλα σου στη φωτογραφία! Όσο για τη ζώνη... αυτά τα μικρά αξεσουάρ που λείπουν από τα ρούχα (ζώνες, καπέλα, τσαντούλες, μαντήλια κλπ κλπ κλπ) νομίζω πως είναι και δυσεύρετα και δύσκολα αντικαθίστανται... :( Για το "Ακαπούλκο" θα συμφωνήσω, κι εμένα μου αρέσει πολύ... Αυτό που παρατήρησα είναι ότι το φόρεμα είναι από διαφορετικό, πιο χοντρό ύφασμα στην γαλάζια παραλλαγή του σε σχέση με την κίτρινη (http://www.retromaniax.gr/vb/showpost.php?p=225646&postcount=83 ) και μου έκανε εντύπωση....

mytinyworld είπε:
Makisime, βλέποντας τη φωτογραφία του μπάνιου, καταλήγω στο συμπέρασμα ότι πρέπει να είναι το αυτοκόλλητο που έχουν τα κουτιά αυτά, γιατί μου φαίνεται ότι έχει και κάτι λεκέδες η φωτογραφία.. :xm:
Mytiny, εννοείται και θα έχει λεκέδες η φωτογραφία...αφού μιλάμε για το..μπάνιο, έστω κι αν λείπει το βασικότερο και πιο χρήσιμο "έπιπλο" του μπάνιου..!! :P :sealed: :xm:

CandyForEver και Mytiny , να χαίρεστε τις πολυθρόνες κομμωτηρίου, δεν τις είχα ξαναδεί..!! Ερώτηση: έχουν καμία σχέση με το δωμάτιο του κομμωτηρίου?? Ή είναι ξεχωριστό έπιπλο, άσχετο με το δωμάτιο?

Όσο για σένα CandyForEver, η απάντηση στο αν θέλουμε να φωτογραφήσεις το σαραβαλάκι, είναι....ΟΧΙ...μόνο το σαραβαλάκι, αλλά θέλουμε να φωτογραφήσεις όλα αυτά τα υπέροχα παιχνίδια που έχεις βρει και ειδικά περιμένω πως και πως κάποιο συγκεκριμένο..!! #) #) :P

Αναστασία μου, νομίζω δεν έχεις παράπονο, επανήλθαμε στις παλιές καλές εποχές..!!! :D

Fraoulitsa μου, χαίρομαι που σου άρεσε η πισίνα! Έχει μεγάλη ιστορία: την είχα ως παιδί, μετά διαλύθηκε/εξαφανίστηκε και μου έμειναν απειροελάχιστα αξεσουάρ, μέχρι που την βρήκα ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ στο κουτί της πριν από μερικούς μήνες σε ένα ψιλικατζίδικο (έχει μείνει ακόμα η κόκκινη μοτοσυκλέτα της Bibi-Bo, πείτε μου αν ενδιαφέρεστε!)!

Makisime μου, πες μου σε παρακαλώ ποιό παιχνίδι μου θέλεις να φωτογραφήσω, γιατί δεν μπορώ να καταλάβω!! Θα το φωτογραφήσω ΤΩΡΑ!!!!

Το ηλεκτρικό σεσουάρ είναι ξεχωριστό έπιπλο, άσχετο από το κομμωτήριο! Μytinyworld μου, συγχαρητήρια που το διατηρείς σε τόσο άψογη κατάσταση!!

Το Σούπερ ΝΤΟΜΙΝΟΟΟΟΟΟΟΟ της El Greco...!!!! :D Και μάλιστα έχει ανοιχτεί θρεντ ειδικά για αυτό, αλλά δεν υπάρχει φωτό του, οπότε θα έχουμε την τιμή να το πρωτοδούμε από εσένα...!!!!! http://www.retromaniax.gr/vb/showthread.php?t=476

Σ ευχαριστούμε πολύ προκαταβολικώς,.... (αν έχει και οδηγίες,τότε να φωτογραφηθούν κι αυτές παρακαλώ) :D :D :D

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Candy4ever είπε:
Soufle και fraoulitsa, σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια! Όσο για το σεσουάρ, fraoulitsa μου, παίρνει μπαταρίες, τις οποίες δοκίμασα να βάλω, χωρίς όμως να έχω το επιθυμητό αποτέλεσμα!Σας παραθέτω και την πισίνα της Bibi-Bo (έχει διαφορετικά χρώματα από εκείνη του Makisimou):

Προβολή συνημμένου 6158

Προβολή συνημμένου 6159

Υ.Γ. Επίσης, έχω και το αυτοκίνητο-"σαραβαλάκι" της α' περιόδου. Να το φωτογραφήσω;
Απανωτά τα εγκεφαλικά!! Καλέ λυπηθείτε με την καψερή!!!!! Υπέροχη η πισίνα σου Candy4ever όπως και του makisimos βέβαια!!! Και εννοείται ότι τη θέλουμε τη φωτό!!!! Σφόδρα θα τολμούσα να προσθέσω!!! Για το ΣΕΣΟΥΑΡ όπως είναι η τυπική του ονομασία από την el greco δοκίμασε να καθαρίσεις τους πόλους με λίγο οινόπνευμα σε μπατονέτα και να τραβήξεις λίγο προς τα έξω τις επαφές. Καμιά φορά δεν κάνουν πολύ καλή επαφή η μπαταρίες. Άλλοι προσθέτουν ένα μικρό κομματάκι αλουμινόχαρτο. Ελπίζω να πιάσει!!!

mytiny κουκλίστικο και το δικό σου!! Με γεια και η ζωνούλα και συγχαρητήρια που τη βρήκες!!! Άντε καλώς να τη δεχτείς!!!

Γεια σας παιδια θα μπορουσατε να μου πειτε αν παιζει καποιον ρολο οταν ειναι αριθμισμενες πισω στο κεφαλι ειναι πιο παλιες, πιο ακριβες? Γιατι βρηκα σε ενα μαγαζι κ μου ειπε αυτος οτι γι αυτο τις δινει 100ευρο την μια και φανηκαν ακριβες περιμενω απο καποιον απαντηση σας παρακαλω!!!!

kara 13 είπε:
Γεια σας παιδια θα μπορουσατε να μου πειτε αν παιζει καποιον ρολο οταν ειναι αριθμισμενες πισω στο κεφαλι ειναι πιο παλιες, πιο ακριβες? Γιατι βρηκα σε ενα μαγαζι κ μου ειπε αυτος οτι γι αυτο τις δινει 100ευρο την μια και φανηκαν ακριβες περιμενω απο καποιον απαντηση σας παρακαλω!!!!
Κara13, καλώς μας ήρθες πρώτα απ' όλα! Όλες σχεδόν οι bibi-bo είναι αριθμημένες. Αυτές που έχουν χαμογελαστό πρόσωπο με ανοιχτό στόμα έχουν τον αριθμό 49 (σαν αυτές εδώ: http://www.retromaniax.gr/vb/showpost.php?p=257719&postcount=340 ), ενώ αυτές με το κλειστό χαμογελαστό στόμα τον αριθμό 48 (http://www.retromaniax.gr/vb/showpost.php?p=258099&postcount=351 ). Η αρίθμηση αυτή συνεχίζεται μέχρι το τέλος, επομένως το αν οι κούκλες έχουν κάποιον κωδικό πίσω από το κεφάλι τους δεν έχει να κάνει με το πόσο παλιές είναι. Αυτό που σου δίνει μια ιδέα για το αν είναι παλιές ή σχετικά πρόσφατες είναι το χρώμα τους: Μέχρι το 1987 οι bibi-bo ήταν λευκές, ενώ μετά και μέχρι το τέλος μαυρισμένες... Για την τιμή, θα συμφωνήσω μαζί σου, είναι αρκετά... :(

Ελπίζω να σε βοήθησα κάπως...

Candy4ever, είναι πολύ όμορφο το συναίσθημα να βρίσκεις κάτι που το είχες ως παιδί, σε καταλαβαίνω απόλυτα! Οπότε, πολλά πολλά συγχαρητήρια και πάλι για την τόσο ιδιαίτερη ανακάλυψή σου! :flower:

Κι επίσης για την τιμή θα προσθέσω, ότι παίζει ρόλο αν είναι μέσα σε κουτί ή όχι...!!! Αν είναι σε κουτί άθικτες, έχει καλώς, αν είναι μεταχειρισμένες, τότε είναι ακριβές..!

Soufle μου, σε ευχαριστώ πολύ για τις χρήσιμες πληροφορίες καθαρισμού του σεσουάρ, όπως και τη fraoulitsa για τα καλά της λόγια! Makisime, αύριο θα σου φωτογραφίσω το Σούπερ Ντόμινο!!!

Η μοναδική Bibi-Bo που είχα ως παιδί (δυστυχώς, αρκετά σακατεμένη..!)ποζάρει εδώ με την καινούρια της φόρμα μαζί με το σαραβαλάκι της (που το πήρα μαζί με την πισίνα)! Θυμάμαι, η κολλητή μου φίλη στο δημοτικό είχε άσπρο σαραβαλάκι!

Προβολή συνημμένου 6205

Προβολή συνημμένου 6206

Προβολή συνημμένου 6207

Επίσης, και μια φωτογραφία του σετ εξοχής από την αφίσα της Bibi-Bo (1ης περιόδου):

Προβολή συνημμένου 6208

Πίσω
Μπλουζα