soufle
RetroMaNiaC
- Αντιδράσεις
- 14
makisimos είναι τρέλα!! Είναι και η πρώτη φορά που τη βλέπω τη ντουσιέρα εκτός του καταλόγου!! Όλα τα υπόλοιπα όλο και κάπου τα έβλεπα σε φίλες και γειτόνισσες αυτό όμως ποτέ. Νομίζω πως είναι το ωραιότερο κομμάτι από από τα έπιπλα!! Καλά για τη φωτογράφηση της ως αναδυόμενη δεν έχω λόγια.... :flower: Ευχαριστώ πολύ και για τις 2 φωτό και θα περιμένω και την άφιξη εννοείται!! Με γειες!!!!!!!!!!!!!
Fraoulitsa μου υπέροχα τα συνολάκια!! Και ειδικά η πρώτη ΒΙΒΙ ΒΟ μοναδική να τα χαίρεσαι!!!!! Δεν ξέρω αν μπορώ να βάλω και από τα φυλλάδια της mytiny... Μήπως θα μπορούσε να το κάνει εκείνη?? Ε καλή μου mytiny?? Aν θέλεις σου υπόσχομαι να βοηθήσω και εγώ! Θα ψάξω τα bibi bo 1,2,3 και θα σου στείλω pm τα post#) :flower: :flower:
Fraoulitsa μου υπέροχα τα συνολάκια!! Και ειδικά η πρώτη ΒΙΒΙ ΒΟ μοναδική να τα χαίρεσαι!!!!! Δεν ξέρω αν μπορώ να βάλω και από τα φυλλάδια της mytiny... Μήπως θα μπορούσε να το κάνει εκείνη?? Ε καλή μου mytiny?? Aν θέλεις σου υπόσχομαι να βοηθήσω και εγώ! Θα ψάξω τα bibi bo 1,2,3 και θα σου στείλω pm τα post#) :flower: :flower: