Makisime, άσε κάτω το πριόνι παιδί μου, αμέσως εσύ στην ανατομία!!
Soufle και Αναστασία μου, σας ευχαριστώ πολύ!
Χα, χα Αναστασία, που το σκέφτηκες το παγουρίνο!
Είναι όμως πολύ 80'ς, δεν λέω... Στο μεταξύ, 750δρχ. το 1980 δεν πρέπει να ήταν και λίγα... Η μοναδική τιμή που θυμάμαι από παιχνίδια ήταν το φόρεμα ball gown της sindy που μου αγόρασε ο μπαμπάς μου το 1981 και έκανε 1.000δρχ! Θυμάμαι ότι με τα λεφτά αυτά μπορούσα να αγοράσω κούκλα, αλλά εγώ ήθελα το ρούχο! Αβυσσος η παιδική ψυχή...
Είχαμε ακούσει τον εξάψαλμο εκείνη την ημέρα από τη μαμά μου #)
Fraoulitsa, σημασία έχει ότι πήρες μια πανέμορφη κούκλα και έχεις και τα δύο πρώτα κουτιά!
Τα άλλα ξέχνα τα! Αυτό το κουτί που μας έδειξες τώρα, είναι το ίδιο με το δικό μου το άδειο, είδες για κωδικό σε αυτό?
Τώρα, σχετικά με τα κουμπώματα, προσωπικά το αποκλείω το 1984 να υπήρχε σκρατς σε ρούχο της bibi-bo. Εκτός του ότι εγώ δεν θυμάμαι καθόλου να είχα πιάσει στα χέρια μου ρούχο με σκρατς, ακόμα και στα ρούχα της sindy (που όπως να το κάνουμε οι άγγλοι ήταν πιο μπροστά από εμάς) έβαλαν σκρατς επί hasbro, δηλαδή το λιγότερο 1987-1988!! Κανένα ρούχο της sindy μέχρι το 1985 από όσα έχω δεν έχει σκρατς. Τα ρούχα του 1986 και του 1987 είναι μια πονεμένη ιστορία, είναι δυσεύρετα, οπότε δεν μπορώ να σας πω με βεβαιότητα.. Το 1988 η hasbro είχε collection με σκρατς και με (πλαστικά πλέον) κουμπιά! Από το 1989 και μετά μόνο σκρατς.
Soufle μου, στην γκαρνταρόμπα της sindy δεν υπάρχει αυτό το φόρεμα με τις καρδούλες.. Οπότε, μάλλον είναι της loving barbie
Σχετικά με το σχόλιό σου, έχεις δίκιο fraoulitsa, έχουμε κάνει πολλά βήματα από πέρσι μέχρι σήμερα!