Bibi-bo: A' περίοδος (ρούχα + αξεσουάρ)

Η bibi-bo "Σαν Ρέμο" φοράει ένα εντυπωσιακό φόρεμα και πάει σε χορό!

attachment.php


 
bibi-bo Τίφανυ

Η bibi-bo "Τίφανυ" είναι μία από τις πιο όμορφες bibi-bo και μία από τις πιο αγαπημένες μου.

attachment.php


 
Μπορεί να μη γράφετε πια αλλά ξέρω ότι την αγαπάτε πολύ και για αυτό η bibi-bo "Φωτεινό Όνειρο" θέλει να σας πει ένα μεγάλο ευχαριστώ για την αγάπη σας!

attachment.php


 
Η bibi-bo Σαιν Μόριτζ είναι στο ημερολόγιο της bibi-bo του 1981 και του 1982 στο μήνα Οκτώβριο.

attachment.php


 
ΕL GRECO, οι κούκλες σου είναι η μία ομορφότερη από την άλλη! Την αγάπη μας την έχει σίγουρα η bibi bo μας, ελπίζω να βρούμε όλοι μας ξανά λίγο χρόνο να ασχοληθούμε, γιατί ξέρω ότι κυρίως αυτό φταίει...

Ηθελα να σε ρωτήσω για το ροζ φόρεμα "φωτεινό όνειρο" είναι ένα ενιαίο φόρεμα, ή φούστα μπλούζα?
 
Φίλη mytinyworld ο καλός άνθρωπος καλά λόγια λέει. Σε ευχαριστώ. Μακάρι να βρεις χρόνο να δούμε τις πανέμορφες κούκλες σου πάλι φωτογραφημένες. Το ροζ φόρεμα είναι μονοκόμματο.
 
Η bibi-bo Έβερεστ είναι μία πολύ γλυκιά bibi-bo. Στην bibi-bo πάνε πολύ όμορφα τα πλεκτά ρούχα!

attachment.php


 
bibi-bo Μέλοντυ

Ένα από τα πιο αγαπημένα μου ρούχα είναι και αυτό: bibi-bo Μέλοντυ

attachment.php


 
bibi-bo Ρόλερ

Οι bibi-bo Ρόλερ φορούσαν φόρμες συνήθως και κουστούμια. Δυστυχώς κάποιες φόρμες και κάποια κουστούμια λόγω υλικού δε σώζονται σε καλή κατάσταση!

attachment.php


 
Ωραία τα συνολάκια Ελ Γκρέκο. Το πλεχτό ιδιώς είναι ασυνήθιστο για τη Bibi-bo.
 
φιλε EL GRECO ολα τα συνολα που μας δειχνεις ειναι Υ Π Ε Ρ Ο Χ Α!!! οσο για τις Bibi bo : Κ Ο Υ Κ Λ Α Ρ Ε Σ

ευχομαι να συγκινηθει κοσμος για να υπογραψει και να τις δουμε ξανα στα καταστηματα,ειναι πολυ κριμα να χαθει μια τετοια κουκλα
 
soufle είπε:
Λοιπόν! Σήμερα θα περάσω ένα project που επιτέλους ολοκληρώθηκε. Πρόκειται για την αποκατάσταση ενός ακόμη ρούχου: το ΧΡΥΣΗ ΟΠΤΑΣΙΑ. Το ρούχο δεν είχε το αυθεντικό ''στόλισμα'' του μπούστου με τις πούλιες σε σχήμα φύλλων και λουλουδιού. Εντελώς στην τύχη βρήκα σε ένα μαγαζί τις ίδιες πούλιες σε διαφορετικό χρώμα βέβαια αλλά την κάνουν την δουλειά τους!!! ;) :D Εδώ το φόρεμα πριν την αποκατάσταση:

Προβολή συνημμένου 110715

Και εδώ μετά:

attachment.php


Προβολή συνημμένου 110716

Σημειώνω ότι: η χρυσή κορδέλα στη μέση δεν είναι αυθεντική απλά μιμήθηκα τη διαφήμιση των ρούχων STAR που παρουσιάζει το ΧΡΥΣΗ ΟΠΤΑΣΙΑ με ένα χρυσό κορδελάκι.
Αγαπητή Soufle, έχω το αυθεντικό φόρεμα "Xρυσή οπτασία", αλλά με ροζ φουρό και εσπαρπα, και το διακοσμητικό για το μπούστο είναι εντελώς παρόμοιο με αυτό που έφτιαξες!!! Συγχαρητήρια! Στην δικιά μου "ροζ version" το λουλουδι-διακοσμητικό είναι γαλάζιο, κανονικά θα έπρεπε να είναι ροζ για να ταιριάζει με την εσάρπα (δεν ξέρω γιατί δεν το ταίριαξαν, τους είχαν τελειώσει τα ρολ λουλουδια???). Έχεις δίκιο για την κορδέλα στη μέση, η αυθεντική ειναι πιο "μασίφ", αλλά κ'αυτη που έφτιαξες ταιριάζει τέλεια. Να σημειώσω ότι αυτό το φόρεμα δεν είχε τα χαρακτηριστικά σκαλιστά παπούτσια, αλλά κάποια χρυσά παπούτσια, που έμοιαζαν με τα παπούτσια της Barbie (δεν ξέρω γιατί!). Προσωπικά προτιμώ τα κλασικα "σκαλιστά" παπούτσια της Bibi-bo :)
 
Φίλη katerinak σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και μακάρι να υπογράψουν για την επανακυκλοφορία της bibi-bo.
 
Φίλε EL GRECO σ'ευχαριστούμε πολύ που μοιράζεσαι τη συλλογή σου μαζί μας! Είναι σπουδαίο να βλέπουμε αυτά τα όμορφα κομάτια και να μην μένουν κρυμμένα σε απρόσιτες ιδιωτικές συλλογές. Η bibi-bo είναι η αγαπημένη μας κούκλα και σπαρταράει η καρδιά μας κάθε φορά που βλέπουμε κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί!

Χίλια ευχαριστώ είσαι ο φύλακας άγγελος της bibi-bo! :thanx2:
 
Φίλη mytinyworld πάντα ευγενής και καλή. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια!

Η bibi-bo Star με το άσπρο κόκκινο φόρεμα!

attachment.php


 
Η bibi-bo με το λινό της (που είναι στην πραγματικότητα βαμβακερό) παλτό. Τη συναντάμε στο ημερολόγιο του 1981 και 1982 στο μήνα Νοέμβριο. Από το συγκεκριμένο σύνολο είναι μόνο το παλτό και οι μπότες. Μπλούζα-φούστα είναι από άλλα σύνολα της κούκλας.

attachment.php


attachment.php


 
Η bibi-bo φορά την ολόσωμη φόρμα Φεστιβάλ συνδυασμένη με ζακετάκι από σύνολο bibi-bo Πάρτυ,ζώνη χειροποίητη και κρατώντας τσάντα που δεν είναι bibi-bo αξεσουάρ.

attachment.php


 
bibi-bo Σεληνόφως

Η bibi-bo Σεληνόφως σας εύχεται καλές γιορτές με υγεία και αγάπη. 2015 ευχές!

attachment.php


 
Για πρωτη φορά βλέπουμε αυτη τη φωτογραφία από το ρούχο του καταλόγου με την ονομασία ΣΕΛΗΝΟΦΩΣ.!!

Σίγουρα μία από τις πιο σπανιες και δυσεύρετες φορεσιές.. Μπράβο EL GRECO σπουδαίο απόκτημα!

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ :sweet_kiss:
 
Φίλε makisimo σε ευχαριστώ! Καλές γιορτές και καλή χρονιά να έχουμε όλοι μας και να έχουμε αγάπη μέσα στην καρδιά μας και αγνότητα όπως τα παιδιά που κάποτε έπαιζαν τα παιχνίδια που σήμερα μαζεύουμε εμείς,τα μεγάλα παιδιά...

attachment.php


 
Πίσω
Μπλουζα