Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
2. Απαγορεύεται η προσβλητική, υβριστική, ειρωνική ή προκλητική συμπεριφορά απέναντι σε οποιοδήποτε μέλος (εξαιρούνται βέβαια όσα αποδεδειγμένα γράφονται χάριν αστειεισμού και με την αμοιβαία συγκατάθεση των 2 εμπλεκόμενων μερών). Μέλη που παραβαίνουν τον εν λόγω κανονισμό, θα δέχονται αυστηρή προειδοποίηση. Αν την αγνοήσουν και συνεχίσουν, θα διαγράφονται χωρίς δεύτερη προειδοποίηση.
Ετσι ειναι Αμαλια μουAmalia34 είπε:Τώρα ξέρω από πού πήρες το ταλέντο της ραπτικήςπάντα οι μανούλες μας κάνουν τα πάντα για μας και για τις αξίες που μας έδωσαν στη ζωή αυτή είναι αξιέπαινες. Να ' ναι όλες τους καλά
![]()
Amalia34 μου ετσι ειναι.Amalia34 είπε:Αναστασια το θρεντ της bibibo θα ήταν κενό χωρίς τη Ραπουνζέλ. Από ό,τι έχω καταλάβει αν και καινούριο μέλος εδώ, από παλιότερες συζητήσεις σας κατάλαβα πως η Ραπουνζέλ είναι η ψυχή της παρέας εδώ και κατάφερε μαζί με όλους εσάς εδώ να γίνει γνωστή και αγαπητή η bibibo σε πολύ κόσμο. Έγινε και η πρώτη φίρμα![]()