Bibi-bo: A' περίοδος (ρούχα + αξεσουάρ)

Kalispera sto polu omorfo thread sas!

Psaxnw mia ntoulapa tis bibi-bo kai mia bibi bo a' periodou opws leei k i Rapunzel :)

to xrostaw stin aderfi mou, pou mikros tis ta xalasa kai akoma mou to krataei. Gnwrizete pou tha mporousa na vrw? Einai polu symantiko, thelw para polu na tis kanw mia ekpliksi, to aksizei. Eyxaristw!
 
Artemis σε ευχαριστούμε για τις κοντινές φωτο των καταλόγων!! Το background στις αληθοφανείς φωτογραφίες είναι...αληθινό! Οι φωτογραφίες έχουν τραβηχτεί στην Αθήνα του 80! Πολύ ωραία και τα δίδυμα να τα χαίρεσαι!!

Rapunjelaki μου να σου ζητήσω μία χάρη?? Είσαι η μοναδική που ξέρω ότι έχεις το Ύδρα beach. Όπως σας είπα προσπαθώ να φτιάξω για τη συλλογή μου μερικά από τα σύνολα της bibi bo.(Έχω ήδη τελειώσει το μαύρο που πέρασε η Artemis πρώτο.) Μήπως θα μπορούσες να περάσεις και μία φωτο του πίσω μέρους? Επίσης δεν καταλαβαίνω τι φοράει από μέσα. Ευχαριστώ πολύ πολύ!!!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Bibi-bo: A περιοδος (ρούχα + αξεσουάρ)

Καλή μου soufle ότι θες. Σου επισυνάπτω συνημμένες τις φωτογραφίες του Ύδρα beach.Από μέσα πρέπει να φορούσε μαγιό.

Ευχαριστούμε Artemis για τις ωραίες φωτογραφίες.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Rapunjelaki μου δεν παίζεσαι!! Σε χιλιοευχαριστώ :thanx2: και για την άμεση ανταπόκριση ;) και για την καλοσύνη σου!! Συγνώμη που σε έβαλα στον κόπο! Δεν έχω λόγια!! Εννοείται πως όταν ετοιμαστεί θα είναι αφιερωμένο εξαιρετικά!!! Επίσης το τσαντάκι πρέπει να είναι από το ΛΑ ΒΗ ΑΝ ΡΟΖ!!! Να το χαίρεσαι και αυτό!!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Γεια σας κοριτσια! Τελικα η bibi-bo ειναι πολυ εθιστικη, δεν χορταινω να βλεπω φωτογραφιες της!

Soufle εχεις δικιο για το τσαντακι. Θα παρακαλουσα την καλη κουκλομανα rapunjel, αν ειναι ευκολο, να το εβγαζε μια φωτογραφια, γιατι θα ηθελα να το φτιαξω! Ευχαριστω!
 
Bibi-bo: A περιοδος (ρούχα + αξεσουάρ)

Καλή μου soufle μη με ευχαριστείς και μη μου ζητάς συγνώμη.Έκανα το λιγότερο που μπορούσα να κάνω!

Γλυκιά Δωροθέα σου βάζω συνημμένες δύο φωτογραφίες της τσάντας μία από κάθε πλευρά...
 
Καλημερα. Θελω να ανεβασω και αλλες φωτο αν ειναι ομως το imageshack να τις σβησει σε λιγο καιρο ειναι δωρο αδωρον, ξερει κανεις καπου αλλου να τις ανεβασω που να μην υπαρξει τετοιο προβλημα και τα ποστ μου να παραμεινουν ως εχουν? Ευχαριστω.
 
Artemis διάβασε στο θρεντ που σου δίνω τον τρόπο να ανεβάσεις φωτογραφίες στον σερβερ μας http://www.retromaniax.gr/vb/showthread.php?t=7907

Αν θες ανέβασε και αυτές που πόσταρες πιο πάνω και θα τις τακτοποιήσω. Αν κολλήσεις πουθενά ενημέρωσέ με
 
Δυστυχώς την δικιά μου δεν την έχω πια για να ανεβάσω φωτο της. Φορούσε ένα μάξι φόρεμα από λιλά δαντέλα, ροζ γούνα τυλιγμένη γύρω από το λαιμό, ροζ γόβες και χρυσή τσάντα.

Μου είχε κάνει τρομερή εντύπωση που λύγιζε τα χέρια και τα πόδια της :p
 
Bibi-bo: A περιοδος (ρούχα + αξεσουάρ)

annanna καλώς ήρθες στην bibi-boπαρέα μας! :D

Το αγαπημένο σου φόρεμα πρέπει να ήταν αυτό στη δεξιά πάνω μεριά της φωτογραφίας.

picture.php
 
Καλώς σας βρήκα! :D

Ναι, αυτό είναι!

Αλλά μου την έφαγε η τακτοποίηση της μάνας μου. Έκτοτε η τύχη της αγνοείται :p
 
Bibi-bo: A περιοδος (ρούχα + αξεσουάρ)

annanna αυτές οι μαμάδες έχουν πετάξει πολλά ανεκτίμητα πράγματα.Πάντως δεν είσαι η μόνη που της συμβαίνει αυτό.Εύχομαι να τη βρεις κάποια στιγμή και να μας τη δείξεις! :D
 
soufle είπε:
Fraoulitsa μου σε χιλιοευχαριστώ!!! Η περιγραφή ήταν ήδη κατατοπιστικότατη!! Και σόρι για τη μανούρα!! Δεν πρόλαβες να επιστρέψεις και σε έστρωσα στη δουλειά!! Όποτε μπορέσεις καλή μου!! Σόρι και πάλι!!!!!
Αν και το θεμα έχει προχωρήσει αρκετούτσικα από τότε που το ζήτησε αυτό η soufle... αν ακόμα το χρειάζεσαι σου επισυνάπτω καλές φωτογραφίες του φορέματος!

Χίλια συγγνώμη που άργησα τόσο, αλλά διάφορες υποχρεώσεις - ατυχίες - τρέχα γύρευε τέλος πάντων με κράτησαν μακριά από το φόρουμ... :cry:

Ελπίζω έστω και τώρα να βοηθάω κάπως! #)
 
Καλή μου fraoulitsa σε ευχαριστώ πολύ για τον κόπο που μπήκες για τις φωτογραφίες! Τα τιραντάκια θα τα περάσω μέσα στη βδομάδα και θα σας δείξω το αποτέλεσμα!! Έτσι και αλλιώς ασχολήθηκα με πιο τρέχοντα τόσο καιρό όπως από ξηλωμένο πανί να αρχίσει να μοιάζει με φουστανάκι, οπότε οι φωτογραφίες ήρθαν την κατάλληλη στιγμή!! Σε ευχαριστώ και πάλι!! :thanx2:
 
ΝΑ 'σαι καλά soufle μου, χαίρομαι που έστω και τώρα βοηθάω να διορθώσεις το φόρεμα! Αν χρειαστείς και τίποτε άλλο πες μου!

Και τώρα μια ερώτηση από εμένα... Αυτό το σύνολο είναι αυτό που από την Ελ Γκρέκο ονομάζεται "Ωραία της Ημέρας";

picture.php


Κι εδώ χωρίς το μπουφανάκι...

picture.php


Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
 
Ναι Φραουλίτσα μου, αυτό είναι. :) Και η τσάντα είναι ακριβώς ίδια. #) Αν κοιτάξεις την έχει φωτογραφία, μέσα στο μικρό καταλογάκι του 1981! Εγώ το ρούχο αυτό, το έχω σε λίγο πιο ανοιχτό ροζ με μικρά πουά αντι για γραμμές. Ακόμα μια απόδειξη για το πόσο πλούσια γκαρνταρόμπα έχει η γλυκιά bibi-bo! ;)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
bibi-bo είπε:
Ναι Φραουλίτσα μου, αυτό είναι. :) Και η τσάντα είναι ακριβώς ίδια. #) Αν κοιτάξεις την έχει φωτογραφία, μέσα στο μικρό καταλογάκι του 1981! Εγώ το ρούχο αυτό, το έχω σε λίγο πιο ανοιχτό ροζ με μικρά πουά αντι για γραμμές. Ακόμα μια απόδειξη για το πόσο πλούσια γκαρνταρόμπα έχει η γλυκιά bibi-bo! ;)
Θα συμφωνήσω απόλυτα!! Έχω και εγώ το ίδιο σε ριγέ πράσινο λευκό δυστυχώς χωρίς το πανέμορφο τσαντάκι!! Να τα χαίρεστε παιδιά!! Επίσης το ύφασμα από το σετ της fraoulitsa το χρησιμοποίησε η el greco κατά κόρων στις Happy happy sisters. Και για του λόγου το αληθές το δικό μου (με άλλο τσαντάκι bibi bo και παπούτσια αλλά το μπλουζάκι είναι από το σετ) και του καταλόγου

picture.php


picture.php
 
Σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο!!! Στην εικόνα του καταλόγου που μας δείχνει η soufle, εμένα μου φαινόταν για μονοκόματο μπουφανάκι που στη μέση δένει με κορδόνι και όχι για δύο κομμάτια, γι' αυτό και ρώτησα... Ό,τι να 'ναι είμαι ώρε ώρες!!!

Και τώρα η επόμενη ερώτηση... Επειδή αυτόν τον καιρό προσπαθώ να μαζέψω ό,τι μου λείπει από κάθε σετ, να ταιριάξω ρούχα με τσαντούλες- καπέλα- λοιπά συμπαρομαρτούντα για να δω τι έχω ολοκληρωμένο και τι μου λείπει, στο "Σαλούν" η λευκή φούστα από μέσα από την κανονική είναι ραμμένη πάνω της ή ξεχωριστή; Soufle μου, είδα πως το έχεις, οπότε αν μπορείς να κάνεις έναν κόπο να το κοιτάξεις θα σου ήμουν ευγνώμων!!!

Το δικό μου "Σαλούν"... (το καπελάκι είναι από το σετ σε αποχρώσεις του πορτοκαλί, αλλά μέχρι να βρω το κανονικό... νομίζω δένει καλά...)

picture.php
 
Κανένας κόπος καλή μου φραουλίτσα!! Η λευκή φουστίτσα που είναι από κάτω είναι ξεχωριστή και κλείνει πίσω με δικό της κουμπάκι. Τι όμορφη και αυτή η παραλλαγή με το πορτοκαλί!! Το δικό μου είναι μπλε με μπορντό και ροζ και νομίζω ότι του καταλόγου είναι αποχρώσεις του καφε... μεγάλη ποικιλία η el greco!! Ελπίζω να βοήθησα και ότι άλλο χρειαστείς πες μου! Νομίζω ότι η ποδίτσα είχε και δαντελίτσα αλλά δεν ξέρω αν ήταν έτσι σε όλα τα σετ. Αν ψάχνεις για τα παπουτσάκια πάντως είναι λευκά παντοφλάκια.

Στο δικό μου σετ Ωραία της ημέρας το εσωτερικό είναι ένα μπλουζάκι καβαδούρα χωρίς ζακετάκι από λευκή βατίστα. Αλλά δεν μου κάνει εντύπωση γιατί μου έχει τύχει να δω και άλλα σύνολα σε παραλλαγές. Αυτά!!!
 
Πίσω
Μπλουζα