Bibi-bo: A' περίοδος (ρούχα + αξεσουάρ)

Μα τι τέλειο μαλλί είναι αυτό, σουφλέ μου! Ο_Ο Εκτός απο το απίστευτο ταλέντο στη ραπτική, έχεις ταλέντο και στη κομμωτική. :D :D Πολύ καλή δουλειά για άλλη μια φορά. Αντε να εμφανιστεί σύντομα και η γλυκιά Rapunjel, μπάς και γίνει καμιά συνεργασία. :bow:
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Σουγλέ.....το κανες πάλι το θαύμα σου..!!!! RESPECT!!!!!
 
Soufle μου, τι υ-π-έ-ρ-ο-χ-ο μαλλί έφτιαξες στη Λίζα σου!!!!!! :eek: :D Τέλειο! Θα μας κάνεις και ένα τουτόριαλ κάποια στιγμή?:dribble:

Είναι τόσο λαμπερή μ'αυτό το φόρεμα και το μαλλί η κουκλίτσα σου! :thumbup:
 
Soufle πολύ όμορφη έφτιαξες τη Λίζα σου. Πολλά συγχαρτήρια.

Θά ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος/α πως λέγεται αυτό το φόρεμα της bibi-bo και τι άλλα αξεσουάρ είχε. Σας ευχαριστώ

Προβολή συνημμένου 33378

P6180072.jpg
 
Σας χιλιοευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια και κοπλιμέντα!!!:[ Ήταν μεγάλη χαρά για μένα και το φόρεμα και το χτένισμα και εννοείται πως θα περάσω ένα tutorial αφού σας άρεσε τόσο πολύ!!! Απορώ που δεν το σκέφτηκα να το φωτογραφίσω όταν το έκανα... αλλά πάλι μπορεί να έβγαινε και πατάτα οπότε... Είναι πολύ εύκολο πάντως απλά θέλει λίγο υπομονή με τα μπουκλάκια ::) :sweat:

ΕL GRECO πανέμορφο το φορεματάκι και γλυκύτατη και η bibi bo σου!! Να τα χαίρεσαι και τα δύο!! Αυτό το φόρεμα α περιόδου δεν το έχουμε ξαναδεί νομίζω ευχαριστούμε πολύ για τη φωτό!!! Δυστυχώς δεν υπάρχει σε κάποιο από τα φυλλάδια κάτι παρόμοιο και προσωπικά τώρα μαθαίνω την ύπαρξη του οπότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω!!! Σορυυυυυυυ....
 
Soufle σε ευχαριστώ για την προσπάθεια και για τα καλά σου λόγια.
 
"ΒΙΟΝ ΑΝΘΟΣΠΑΡΤΟΝ"

attachment.php


Θα μου επιτρέψετε να αφιερώσω την φωτογραφία της Bibi-bo νυφούλας

, σε ένα αγαπημένο ρετρό-μέλος, που ήρθε η ώρα να ζήσει μια πολύ ξεχωριστή μέρα..!!!

Η φωτογραφία αυτή συνοδεύεται από ευχές για ΕΥΤΥΧΙΑ και ΒΙΟΝ ΑΝΘΟΣΠΑΡΤΟΝ..!!

Αναστασία μου….. σε αγαπάμε όλοι και σας ευχόμαστε……………..ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!! :) :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :hurrah: :hurrah: :hurrah: :2beers: :2beers: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower:
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Να στε καλα αγαπημενα μου ρετροφιλαρακια!!! #) Kαι σε εσας ευχομαι οτι επιθυμειτε στην ζωη σας! Μια ζωη ολο αγαπη σαν κι αυτην της bibi-bo και του Τζον Τζον. :flower:

Αν γινεται οχι σαν κι αυτην της μπαρμπι με τον κεν που στο τελος τα χαλασανε γιατι εκεινος δεν την παντρευοτανε.... :D

Εl greco δυστυχως το φορεματακι αυτο της κουκλας σου δεν το γνωριζω καθολου....παντως ειναι πολυ ομορφο! Που θα παει θα το βρουμε κι αυτο! :)
 
Αναστασια σου ευχομαι ολοψυχα καθε ευτυχια στο γαμο σου υγεια πολλη αγαπη και πολλα πολλα παιδακια :) (οσα δηλαδη επιθυμεις) κι αν κανεις κορουλα ειμαι σιγουρη πως θα την κανεις να λατρεψει τη μπιμπιμπο οπως κι εσυ.

Εγω εχω ενα κοριτσακι 5 μηνων και της δειχνω απο τωρα τη μπιμπιμπο και δειχνει να της αρεσει πολυ της χαμογελαει...

Το φορεμα που λεει ο φιλος μας ελ γκρεκο ειναι υπεροχο μακαρι να ξεραμε περισσοτερα για αυτο, πρεπει να ναι πολυ σπανιο...
 
Αναστασια είπε:
Kαι σε εσας ευχομαι οτι επιθυμειτε στην ζωη σας! Μια ζωη ολο αγαπη σαν κι αυτην της bibi-bo και του Τζον Τζον. :flower: Αν γινεται οχι σαν κι αυτην της μπαρμπι με τον κεν που στο τελος τα χαλασανε γιατι εκεινος δεν την παντρευοτανε....

:)
Αναστασία μου ούτε σαν της bibi bo ουτε σαν της barbie..!!! Για σενα ευχόμαστε την ΕΥΤΥΧΙΑ της ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΒΟ........ ;) :flower:
 
Αναστασία,Amalia34 να στε καλά.Δεν πειράζει που δεν βρήκαμε ποιο είναι το φόρεμα. Amalia34 να χαίρεσαι το υπέροχο πλασματάκι σου και Αναστασία

γεροί, αγαπημένοι και καλότυχοι να στε απλά. Όλα τα άλλα έπονται. Παρεπιπτόντως ποια από όλες τις κούκλες ήταν η πιο αγαπημένη με τον κούκλο της;
 
fraoulitsa είπε:
Σας ευχαριστώ και τις δύο για τα καλά σας λόγια!!! :D Αμαλία μου, συμφωνώ με τη Rapunjel, το παντελόνι είναι πολύ όμορφο!

Ραπουνζέλ μου, εμένα έχουν αρκετές κούκλες το πράσινο σημάδι, άλλες εντονότερα κι άλλες ίσα που φαίνεται κι είναι όλες μεταχειρισμένες. Εικάζω λοιπόν, χωρίς να το έχω ψάξει ακόμη πολύ, ότι είναι θέμα συντήρησης και χρήσης. Εφόσον αυτό που το προκαλεί παραμένει (το σύρμα μέσα στο πόδι της κούκλας) νομίζω πως ίσως και να απλώσει στο μέλλον, αλλά σκέψου πως του πήρε 30 χρόνια σχεδόν για να γίνει έτσι, άρα μιλάμε για πολύ αργούς ρυθμούς. :xm: Η Αναστασία μας έχει δώσει κάποιο tutorial στη Συντηρηση για την αφαίρεσή του, θα κοιτάξω να το δοκιμάσω σύντομα και θα δούμε τα αποτελέσματα! ;)

H μπαλαρίνα σου τέλεια, δεν το συζητώ!

Εδώ έξω σκάει ο τζίτζικας, οπότε ντυθήκαμε πολύ καλοκαιρινά και πάμε για μπάνιο! :p

picture.php
fraoulitsa την ειχα κι εγω αυτη τη bibi bo :) σ ευχαριστω πολυ που μου τη θυμισες!!!Βεβαια δε θυμαμαι αν μου ειχαν αγορασει μονο τα ρουχα χωρις τη bibi bo,παντως τα ρουχα αυτα τα ειχα.Τωρα δεν ξερω αν απεμεινε κατι(η κουκλα σιγουρα δεν υπαρχει πια... :( , ισως να εμεινε μονο η φουστα..)Αν δεν κανω λαθος ειχε κιτρινα παντοφλακια
 
Η bibi-bo ρόλερ ήταν πάντα από τις πιο αγαπημένες και ξεχωριστές. Ίσως επειδή είχε πιο μακριά μαλλιά.

P8190649.jpg

P8190645.jpg
 
Καλό χειμώνα από τη bibi bo!!!!!!!!!!!!!!

Μπορεί να μην κατάφερα να πάω φέτος διακοπές αλλά μερικά μπανάκια τα πρόλαβα μια εδώ και μια εκεί. Εκείνο όμως που δεν περίμενα να βρω, τριγυρνώντας στα τουριστικά της παραλίας, ήταν ένα κορίτσι πανέμορφο να ιδρωκοπάει μέσα σε ένα συνολάκι καθόλου ταιριαστό για την εποχή!!! Τιμή ελαφρώς τσιμπημένη, σίγουρα όμως καμία σχέση με τις τιμές που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο. Μια λοιπόν και μας έπιασε Σεπτέμβριος η Bibi bo Μιλάνο μας εύχεται καλό χειμώνα!!

attachment.php


attachment.php


EL GRECO μου πανέμορφη η ρόλερ!! Να τη χαίρεσαι!!!!! Είναι μία από τις πιο αγαπημένες μου ΒΙΒΙ ΒΟ!!!!!!
 
soufle πολύ γλυκιά η bibi-bo Μιλάνο. Να τη χαίρεσαι. Χάρηκα πολύ που τη βρήκες. Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια για τη bibi-bo ρόλερ.

4.jpg
 
soufle με γεια τη νεα σου κουκλα!!!ειναι πανεμορφη :) ) τελικα τα μπανια στη θαλασσα βοηθησαν να ανακαλυψεις αυτο το θησαυρο :)
 
Σουγλέ χαίρομαι πολύ που έπεσε σε ΕΣΕΝΑ, ειδικά σε ΕΣΕΝΑ, και οχι σε κανεναν άλλον..!! Πήγε στο άτομο που έπρεπε μιας και δνε ειχες καμια καινουργια βιβι βο...!!

Και νομιζω οτι και καλυτερη περίπτωση δεν μπορούσες να βρεις..!! Οσο για το προσωπό της, νομίζω ότι σε καλύτερη κατάσταση απο αυτο δνε παιζει να έχουμε δει..!! Είναι μεσα στο χρώμα και στην λάμψη..!!!! Πραγματικα με γεια σου, να την χαίρεσαι..!! :)
 
παιδια με γεια σας! τι κουκλες υπεροχες ειναι αυτες??? ειστε πολυ τυχεροι! μπραβο να τις χαιρεστε!
 
EL GRECO, κι εμένα η ρόλερ είναι η αγαπημένη μου και μάλιστα να είναι και μπουλούκα! :) Επίσης μου αρέσει πολύ το σετάκι ΝΥΧΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ που φοράει η δική σου.

Soufle μου, τι ομορφιά είναι αυτή!!!!
AddEmoticons0018.gif
:dribble::dribble: Χαίρομαι πάρα πολύ που βρήκες αυτή την κούκλα, με γεια σου, να τη χαίρεσαι και να ανοίξει και την τύχη να έρθουν κι άλλες ανακαλύψεις!!

Είναι ονειρεμένη και αυτό το παλτό είναι υπέροχο στο γαλάζιο! Η Λίζα σου βρήκε καλή παρέα! :)

Μια απορία, η el greco έβαζε ρούχο μέσα από το παλτό, ή την έδινε με το παλτό μόνο? (απορίες που έχω, ε?) #)

Ζω κι εγώ με την ελπίδα ότι μια μέρα θα βρω κι εγώ μια bibi-bo πρώτης περιόδου σε ένα ξεχασμένο ράφι να με περιμένει, μου έδωσες κουράγιο ότι πρέπει να υπάρχουν ακόμη, να μην τις έχουν όλες πια βρει! :)
 
Πίσω
Μπλουζα