Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
φοβερή η δεξιά έκδοση του Neptul! Δεν την είχα ξαναδεί. Πρέπει να ανεβάσω το Κάστρο!Theophilos είπε:Προβολή συνημμένου 76068Ορίστε και ο Overlord...
Και αν η σειρά γινόταν ποτέ motuc style, θα ήταν κάπως έτσι...
Προβολή συνημμένου 76072Προβολή συνημμένου 76073
Σε ευχαριστω πολυ...:[viking4a είπε:Ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ στο παληκαρι που εφτιαξε πρωτος το τοπικ... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩ!!!!
Εξαιρετικος Deathshadow! ειναι οι εκδοσεις με την τσακμακοπετρα του Kadray και του Overlord;Deathshadow είπε:Tα εχω αποκτησει εδω και καιρο αλλα τωρα βρηκα την ευκαιρια να τα φωτογραφισω.Παροτι δεν εχουν τα οπλα τους με το δεξι τους χερι μας δειχνουν πως στους ασχημους καιρους που ζουμε ο επιμενων ελληνικα!!!![]()
Προβολή συνημμένου 84218
Σωστά, δεν τίθεται θέμα περιορισμένης παραγωγής του Άτλαντα, εκείνη την εποχή έβγαινε με το τσουβάλι, δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι ότι ΣΗΜΕΡΑ είναι κάπως δύσκολο να τον εντοπίσεις. Εγώ προσωπικά ακόμη τον ψάχνω. Πάντως, αν παρακολουθήσεις το ebay εμφανίζονται κάπου κάπου, έστω και σπάνια. Όταν εμφανιστούν όμως είναι κάποιοι εξυπνάκηδες που τους πουλάνε για χρυσάφι...Dr. SLUMP είπε:Ξανθό Blackstar (Άλτα) της El Greco είχα δει πολλές φορές μικρός στα μαγαζιά (μέχρι περίπου το 1993, όπου γινόταν ακόμα χαμός από 80s παιχνίδια), αποκλείεται να είναι τόσο σπάνιος.
Ευχαριστώ... Πάμε για trobbit wind machine τώρα.stayros είπε:Ωραια συλλογη Θεοφιλε!!!!![]()
Τα συγχαρητηρια μου!!!![]()