Candy Candy...

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Wally
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
candy είπε:
terryda2.png
Άτριχος; :D :D:D

telonio είπε:
Αγαπητο telonio, ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!

Θα σε δουμε αυριο? Προχθες, γνωρισα και μια φιλη σου, τρελη Candy-sister κ'αυτη :biglaugh: Θα την φερω στο retro-forum να κανουμε Τερρυκο κομμα :cool: Ποιος τολμαει να αμφισβητησει το τρελο μας κολλημα (εδω και 20 χρονια) !!!!

Candy, D2E, help! Καποιος σχολιαζει τον Τερρυ !!!

Domniki

Θα σε δουμε αυριο?

Ναί θα είμαι εκεί. :)

Προχθες, γνωρισα και μια φιλη σου, τρελη Candy-sister κ'αυτη :biglaugh: Θα την φερω στο retro-forum να κανουμε Τερρυκο κομμα :cool: Ποιος τολμαει να αμφισβητησει το τρελο μας κολλημα (εδω και 20 χρονια) !!!!

To γνωρίζω. Καμμένη και βαμμένη Candy fan και αυτή ακριβώς σαν και εσάς!

Θα ειμαι εκει telonio...η φιλη σου και συνονοματη μου ειναι ακομα πιο βαμμενη Candy-fan απο μενα...if this is ever possible ;)

Εγω δεν ειμαι τερρυ φαν telonio!! *snob*

Αυτο ομως δεν με βγαζει απο την πρωτη γραμμη της υπερασπισης των πρωταγωνιστων τις σειρας.. :diablotin:

ναι βρε, ατριχος ο Τερρυ ! Οχι σαν εσας τους ελληναρες με τις τριχαρες!!

Ξερω οτι δεν εισαι Τερρυ-φαν, D2E, αλλα κ'εγω που δεν ειμαι Αντονυ-φαν, θα τον υπερασπιζομουν αν καποιο telonio τον κατηγορουσε...οι ηρωες της αγαπημενης μου σειρας ειναι υπερανω....μονο την Ελιζα και την ξανθια καταραμενη κατσαριδα δεν θα υπερασπιζομουν ποτε...αντιθετα, στην πυρα οι κακουργες :diablotin:

Death2Eliza είπε:
ναι βρε, ατριχος ο Τερρυ ! Οχι σαν εσας τους ελληναρες με τις τριχαρες!!
Καλά ντε δεν είμαστε και αρκούδες! Με στεναχώρησες τώρα, γυρίζω πίσω στην σπηλιά μου!

telonio είπε:
Καλά ντε δεν είμαστε και αρκούδες! Με στεναχώρησες τώρα, γυρίζω πίσω στην σπηλιά μου!
Δεν ξερω αν το γνωριζεις, αλλα ο Τερρυ ειναι Βρετανος ευγενης, της γνωστης οικογενειας των Γκραντσεστερ. Δεν θα μπορουσε να ειναι αρκουδα, χαχαχαχαχα, (εχουμε τρελλλλλοοοο γελιο)....εκτος του οτι ειναι ο "θεογκομενος του σχολειου", ολες στην σειρα ειναι ξετρελλαμενες μ'αυτον, ειναι διασημος ηθοποιος, και οταν εμφανιζεται στην οθονη βρισκεται σε συννεφακια και αστρα πεφτουν απο τα ματια του. Αυτο με τις τριχες το ειπες στην φιλη σου??? θα σε πυροβολησει επιτοπου...εγω ειναι μετρια Τερρυκια, αλλα η φιλη σου μεχρι μπλουζακι εχει φτιαξει με τον Τερρυ φατσα-καρτα, και την παρακαλαμε να το βαλει φωτογραφια στο φορουμ.

Domniki είπε:
Αυτο με τις τριχες το ειπες στην φιλη σου??? θα σε πυροβολησει επιτοπου...εγω ειναι μετρια Τερρυκια, αλλα η φιλη σου μεχρι μπλουζακι εχει φτιαξει με τον Τερρυ φατσα-καρτα, και την παρακαλαμε να το βαλει φωτογραφια στο φορουμ.
Της το είπα για τον Τέρρυ αλλά δεν μου έκανε / πέταξε τίποτα αλλά μάλλον επειδή γνωριζόμαστε μιά δεκαετία. Εμ ποιό μπλουζάκι λές ότι έχει; Αυτό μήπως; :indeed:

2002547718208366696_rs.jpg

Tελειο! αχ, Τερρυ.....

Ακομα δεν το εχει φερει σε Candy-meeting....αλλα πρεπει :)

D2E, πρεπει να κανεις μπλουζακι Αντονυ ASAP!

telonio είπε:
Θα έπρεπε να γνωρίζεις ήδη telonio ότι όλα τα αντρικά μοντέλα εμφανίζονται άτριχα στις φωτογραφίσεις τους και από τη στιγμή που μιλάμε για τον μεγάλο έρωτα της Candy τα λόγια είναι περιττά.Μην παίζεις με την καψούρα της Domniki,είναι ιερή και κρατάει χρόνιαααα!Domniki σε κάλυψα; :D

Domniki είπε:
Tελειο! αχ, Τερρυ.....Ακομα δεν το εχει φερει σε Candy-meeting....αλλα πρεπει :)

D2E, πρεπει να κανεις μπλουζακι Αντονυ ASAP!
Γλυκεια μου, αυτο το προτζεκτ το εχουμε κατα νου απο το 2006!!:biglaugh:

ολο λεμε κ ολο μπλεκουμε με τα υπολοιπα καντικα, συν το οτι δουλευω ωρες καταστηματων , εχει παει αναβολη σχεδον ενα χρονο!!

ασε που θελω να φτιαξω τρελο lay out για το Αντονυ μπλουζακι μου.. :)

Σχετικα ασχετο - δεν εχω γνωρισει καμια γυναικα που να θελει (πραγματικα) τον αντρα της ατριχο (εξαιρουνται η πλατη και οι ωμοι :biglaugh: )

Υπάρχουν κάποιες, απλά δεν τις έχεις γνωρίσει εσύ, επειδή θέλουν τους άτριχους. Και με το προηγούμενο avatar...

Η χρυσή τομή πάντως είναι να έχεις ξανθές τρίχες.

Kαι να θυμισω οτι ολοι οι αντρες της σειρας ηταν Βρετανοι, ή ειχαν βρετανικη καταγωγη, παρολο που η σειρα εκτυλισσεται στην Αμερικη. Οι Αλμπερτ, Αντονυ, Στιαρ και Αρτσυ ειχαν Σκωτσεζικη καταγωγη. Μαλλον η συγγραφεας ειχε φαει ηττα απο καποιο Βρετανο, και εβγαλε τα απωθημενα της στην Καντυ.

μαζόχα η μιζούκι (γέλια) (όπως και οι περισσότερες japoneses συνήθως)

[edit] copyrights [edit]

Ομως εχω μπερδευτει λιγο με την ολη φαση με ολα αυτα που διαβασα στα τελευταια posts!Τα υπολοιπα επεισοδια υπαρχουν ρε κοριτσια,κι αν ναι,θα τα ανεβασετε κι αυτα η θα τα φτιαξετε τελικα κατευθειαν σε DVD;

Περιττο να σας πω οτι χαρη σε εσας εγινα ο καλυτερος αδερφος του κοσμου για την sister,αλλα βεβαια τωρα πρεπει να της βρω και τα υπολοιπα καποια στιγμη.....!

Οπως και να εχει ομως,thanks anyway,για μια ακομη φορα..!

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Μην ανησυχεις manos426f. Μονο 1 επεισοδιο μας λειπει. [edit] copyrights [edit] Παντως μπορεις να πεις στην αδερφη σου να κοιμαται ησυχη....συντομα θα δει το τελος της Καντυ, ξανα μετα απο 20 χρονια.

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
ασχετο ,εσεις που ξερετε 5 πραγματα παραπανω ποτε τοποθετειται το ετος γεννησης της καντυ?

starsky είπε:
ασχετο ,εσεις που ξερετε 5 πραγματα παραπανω ποτε τοποθετειται το ετος γεννησης της καντυ?
Παρολο που η D2E ειναι ειδικη σ'αυτα, θα προσπαθησω να σε διαφωτισω:

Η κυρια Πονυ βρηκε τις Καντυ και Αννυ στις 7 Μαιου το 1899. Τωρα γιατι χιονιζε, κανεις δεν ξερει...Ο Τερρυ εχει γενεθλια στις 28.1.1897.

Αρα ολοι ειχαν γεννηθει στο τελη του 19ου αιωνα. Μπορεις να το καταλαβεις και απο τον 1ο Παγκοσμιο πολεμου, που ξεσπα στα τελη της σειρας.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Πίσω
Μπλουζα