telonio
Immense Cult RetroFigure
- Αντιδράσεις
- 2.733
Άτριχος;candy είπε:
Άτριχος;candy είπε:
Αγαπητο telonio, ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!telonio είπε:Άτριχος;
Καλά ντε δεν είμαστε και αρκούδες! Με στεναχώρησες τώρα, γυρίζω πίσω στην σπηλιά μου!Death2Eliza είπε:ναι βρε, ατριχος ο Τερρυ ! Οχι σαν εσας τους ελληναρες με τις τριχαρες!!
Δεν ξερω αν το γνωριζεις, αλλα ο Τερρυ ειναι Βρετανος ευγενης, της γνωστης οικογενειας των Γκραντσεστερ. Δεν θα μπορουσε να ειναι αρκουδα, χαχαχαχαχα, (εχουμε τρελλλλλοοοο γελιο)....εκτος του οτι ειναι ο "θεογκομενος του σχολειου", ολες στην σειρα ειναι ξετρελλαμενες μ'αυτον, ειναι διασημος ηθοποιος, και οταν εμφανιζεται στην οθονη βρισκεται σε συννεφακια και αστρα πεφτουν απο τα ματια του. Αυτο με τις τριχες το ειπες στην φιλη σου??? θα σε πυροβολησει επιτοπου...εγω ειναι μετρια Τερρυκια, αλλα η φιλη σου μεχρι μπλουζακι εχει φτιαξει με τον Τερρυ φατσα-καρτα, και την παρακαλαμε να το βαλει φωτογραφια στο φορουμ.telonio είπε:Καλά ντε δεν είμαστε και αρκούδες! Με στεναχώρησες τώρα, γυρίζω πίσω στην σπηλιά μου!
Της το είπα για τον Τέρρυ αλλά δεν μου έκανε / πέταξε τίποτα αλλά μάλλον επειδή γνωριζόμαστε μιά δεκαετία. Εμ ποιό μπλουζάκι λές ότι έχει; Αυτό μήπως; :indeed:Domniki είπε:Αυτο με τις τριχες το ειπες στην φιλη σου??? θα σε πυροβολησει επιτοπου...εγω ειναι μετρια Τερρυκια, αλλα η φιλη σου μεχρι μπλουζακι εχει φτιαξει με τον Τερρυ φατσα-καρτα, και την παρακαλαμε να το βαλει φωτογραφια στο φορουμ.
Θα έπρεπε να γνωρίζεις ήδη telonio ότι όλα τα αντρικά μοντέλα εμφανίζονται άτριχα στις φωτογραφίσεις τους και από τη στιγμή που μιλάμε για τον μεγάλο έρωτα της Candy τα λόγια είναι περιττά.Μην παίζεις με την καψούρα της Domniki,είναι ιερή και κρατάει χρόνιαααα!Domniki σε κάλυψα;telonio είπε:Άτριχος;
Γλυκεια μου, αυτο το προτζεκτ το εχουμε κατα νου απο το 2006!!Domniki είπε:Tελειο! αχ, Τερρυ.....Ακομα δεν το εχει φερει σε Candy-meeting....αλλα πρεπει
D2E, πρεπει να κανεις μπλουζακι Αντονυ ASAP!
Παρολο που η D2E ειναι ειδικη σ'αυτα, θα προσπαθησω να σε διαφωτισω:starsky είπε:ασχετο ,εσεις που ξερετε 5 πραγματα παραπανω ποτε τοποθετειται το ετος γεννησης της καντυ?