Παιδιά συγγνώμη που θα το πω, αλλά πήρατε τα όπλα και στήσατε στη γωνία τον Terry, ενώ ξέρουμε ότι αυτός, να το πω; δε φταίει σε τίποτα! Δε φταίει ούτε για την αναπηρία της ακατανόμαστης Νο2, αλλά ούτε και για το χωρισμό με την Candy. Αν και όλοι ξέρουμε τι γίνεται στο επ.99, παραθέτω κάποια αποσπάσματα:
(Η Candy σκέφτεται στο διάδρομο του νοσοκομείου)
"Η αγάπη της Σουζάνα για τον Terry είναι πολύ δυνατή. Πιο δυνατή και απ' τη δικιά μου. Κάποιος απ' τους τρεις μας πρέπει να υποχωρήσει. Δεν υπάρχει άλλη λύση. Αν μείνω θα κάνω τον Terry δυστυχισμένο. Όχι! Όχι! Εγώ είμαι αυτή που πρέπει να φύγει. Όσο μένω είναι χειρότερα και για τους τρεις μας. Terry... Terry..."
Βλέπουμε ότι η Candy είναι αυτή που αποφασίζει να τελειώσει τη σχέση τους, θυσιάζοντας για ακόμη μια φορά την προσωπική της ευτυχία...
(Έρχεται ο Terry)
-Candy, η Σουζάνα θέλει να σε δει. Έλα σε παρακαλώ...
-Και' γω θέλω να τη δω. Θέλω να την αποχαιρετήσω πριν φύγω από δω.
-Να την αποχαιρετήσεις; Τι είπες Candy;
-Αποφάσισα να φύγω με το νυχτερινό τρένο...
-Τι; Θα φύγεις;
-Θα φύγω Terry. Πρέπει να γυρίσω πίσω στη δουλειά μου και εκτός απ' αυτό ανησυχώ πολύ για τον Albert. Το καταλαβαίνεις ε;
-Candy!
-Να προσέχεις τη Σουζάνα, το αξίζει! Αν ήμουν εγώ στη θέση της Σουζάνας δεν ξέρω αν θα σε έσωζα. Είμαι φοβιτσιάρα...
O Terry έχει μείνει με την εντύπωση ότι η Candy θα μείνει μαζί του και γι'αυτό πέφτει από τα σύννεφα όταν του λέει ότι θα φύγει... (Παρεπιπτόντως αυτό το "αν ήμουν εγώ στη θέση της, δεν ξέρω αν θα σε έσωζα", είναι + μια γροθιά στο στομάχι γιατί όλοι ξέρουμε ότι η Candy θα έδινε και τη ζωή της ακόμη...
(Στη σκάλα)
-Candy όχι! Όχι, δεν μπορώ! Δε θέλω να φύγεις! Αν μπορούσα να σταματήσω το χρόνο...
-Terry...
-Μη λες τίποτα! Μ' ακούς Candy...
-Σου εύχομαι να είσαι ευτυχισμένη Candy! Να μου υποσχεθείς ότι θα είσαι ευτυχισμένη! Πες μου το!
Αλλιώς δε θα σε αφήσω να πας πουθενά;;;
(Ο Terry σκέφτεται στο δωμάτιο του νοσοκομείου)
"Η Candy έφυγε... Έφυγε για πάντα απ΄τη ζωή μου. Έτσι! ΕΤΣΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ! Θα μείνω λοιπόν κοντά στη Σουζάνα. Στη Σουζάνα Μάρλοου. Αντίο αγοροκόριτσο! Αντίο για πάντα! Οι μέρες που περάσαμε μαζί χάθηκαν για πάντα. Θα μείνουν όμως οι αναμνήσεις... ΗΡΘΕΣ ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΕΣ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΦΩΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑ... ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΥΟ..."
Και κλάαααααμα η κυρία nessie.... :icon_cry:
Επίσης στο επεισόδιο 100, η Candy κλαίγοντας διηγείται στον Albert τι έγινε και ακολουθεί ο πιο όμορφος -κατά την άποψή μου- διάλογος του anime:
-Η Σουζάνα ήθελε να θυσιάσει τη ζωή της για μένα και για τον Terry. Δεν μπορούσα να της πω μην τον πάρεις από μένα... Δεν είχα αυτό το δικαίωμα...
-Αν ήμουνα στη θέση σου Candy, θα έκανα ακριβώς το ίδιο. Ο Terry σε αγάπησε επειδή ήξερε την αγνή ψυχή σου, τα ευγενικά σου αισθήματα. Πρέπει να είσαι υπερήφανη για ό,τι έκανες...
-Ναι... ΚΑΙ ΓΩ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΣΑ...ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΘΥΣΙΑΖΕΤΑΙ...
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι και στην περίπτωση του Terry, η ζωή ή η Mizuki τελοσπάντων, δε φέρθηκε με τον καλύτερο τρόπο.
Τον απομάκρυναν από τη μητέρα του όταν ήταν μικρός, η μητριά του ήταν για πολλές σφαλιάρες, ο dad σκεφτόταν μόνο το όνομα της οικογένειας, η μαμά Σουζάνας το χαβά της (ποιος θα παντρευτεί τώρα την κόρη μου) και η Σουζάνα να γυρεύει φράουλες στο καταχείμωνο:animeek:... Πώς να μην καταλήξει ύστερα ο άλλος αλκοολικός;
Επειδή είμαι σίγουρη ότι σας κούρασα, θα κλείσω ως εξής:
"Υπάρχει ελπίδα πάντοτε, δεν τελειώνει εδώ η ζωή..."
Και για του λόγου το αληθές:
[edit] This video is no longer available because the YouTube account associated with this video has been closed. [edit]