Candy Candy...

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Wally
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Juanita είπε:
Και όχι να επιλέγουν μια γυναίκα από τύψεις και μόνο...
Μαλλον για τον Τερρυ χτυπανε τα τέλια....αν και φανατικη τερρυκια, συμφωνω μαζι σου Juanita. Ειναι απαραδεκτος :pistolies: Αλλα αν το σκεφτεις καλυτερα, η Καντυ μας και στην μετα-Τερρυ εποχη βρηκε την ευτυχια στο προσωπο του Αλμπερτ :loveyou: ενω ο Τερρυ θα παιδευεται με την Σουζανα ως την αιωνιοτητα :diablotin:

Και αφου τις εχουμε εκατοστησει τις σελιδες του thread, αντε να τις χιλιασουμε :clap:

Domniki είπε:
Μαλλον για τον Τερρυ χτυπανε τα τέλια....αν και φανατικη τερρυκια, συμφωνω μαζι σου Juanita. Ειναι απαραδεκτος :pistolies: Αλλα αν το σκεφτεις καλυτερα, η Καντυ μας και στην μετα-Τερρυ εποχη βρηκε την ευτυχια στο προσωπο του Αλμπερτ :loveyou: ενω ο Τερρυ θα παιδευεται με την Σουζανα ως την αιωνιοτητα :diablotin:
Και αφου τις εχουμε εκατοστησει τις σελιδες του thread, αντε να τις χιλιασουμε :clap:
Εχεις δίκιο!!!

Χώρια που στο πρόσωπο του Άλμπερτ βρήκε έναν Αντρα

ώριμο που την αγαπά,:lotsofolove: τη σέβεται, την εκτιμά, του έχει εμπιστοσύνη

και της συμπαραστέκεται σε όλες τις δύσκολες στιγμές της...

Σκέφτομαι πως αν δεν ήταν η Σουζάνα :evil:σήμερα θα ήταν η ...οποιαδήποτε

τυχάρπαστη σταρλετίτσα αύριο :axer:...

Juanita είπε:

Σκέφτομαι πως αν δεν ήταν η Σουζάνα :evil:σήμερα θα ήταν η ...οποιαδήποτε

τυχάρπαστη σταρλετίτσα αύριο :axer:...

Kαι παλι θα συμφωνησω
:clap:

Μαλιστα την ιδια συζητηση ειχα πριν απο 6 μηνες με την Death2Eliza στην πρωτη μας συναντηση :indeed:

Αλλα ελα που η Καντυ ηταν καψουρα με τον "ηθοποιο", οπως τοσο ευγλωττα εχει προειπει η αντονυκια Death2Eliza...και μαζι με την Καντυ κολλησαμε κ'εμεις :nervous:

Σε καθε περιπτωση, ο σιφουνας Μιζουκι τα σαρωσε ολα
:banghead: και η Καντυ εμεινε με τον Αλμπερτ. Αυτος ηταν η πρωτη της αγαπη :loveyou: και παντοτινη...σαν την Lacta ενα πραγμα

Ο Τέρυ δεν είναι "άντρας για καριέρα"...

Καλύτερα που χώρισαν νωρίς για να μην πληγωνόταν

περισσότερο η Κάντυ αργότερα.

Σκεφτείτε η Μιζούκι να τους είχε παντρέψει, να είχαν παιδιά σκυλιά

γατιά και να την παρατούσε για τη Σουζάνα (ή να τον παραχωρούσε

από μεγαλοθυμία η Κάντυ).

Πόσες γκιλοτίνες θα χρειάζονταν τότε για τη Μιζούκι;;;:behead::behead::behead:Μία για κάθε μέλος της τουλάχιστον... Αργά αργά και βασανιστικά.

Χώρια το θειάφι που θα ρίχναμε στις πληγές της...
:takethat: :lasercannon::pistolies:

Το μόνο που θα με παρηγορούσε είναι πως ο Άλμπερτ θα ήταν πάλι εκεί

κοντά να περιμαζέψει την διαλυμένη οικογένεια... (ευτυχώς είναι και φιλόζωος και δεν θα είχε πρόβλημα με τα τετράποδα μέλη)

Ξέφυγα ε;;;; Μαζέψτε με...

Juanita είπε:
Ο Τέρυ δεν είναι "άντρας για καριέρα"...
Καλύτερα που χώρισαν νωρίς για να μην πληγωνόταν

περισσότερο η Κάντυ αργότερα.

Σκεφτείτε η Μιζούκι να τους είχε παντρέψει, να είχαν παιδιά σκυλιά

γατιά και να την παρατούσε για τη Σουζάνα (ή να τον παραχωρούσε

από μεγαλοθυμία η Κάντυ).

Μα αν συνεχιζε να τον "κυνηγαει" η Σουζανα μετα απο γαμο και παιδια, ε, τοτε, θα εμπαινε ενας νεος χαρακτηρας Ninja στην υποθεση (με το κωδικο ονομα domniki) και θα δολοφονουσε την Σουζανα και τη Μιζουκι.

Juanita είπε:

Το μόνο που θα με παρηγορούσε είναι πως ο Άλμπερτ θα ήταν πάλι εκεί

κοντά να περιμαζέψει την διαλυμένη οικογένεια... (ευτυχώς είναι και φιλόζωος και δεν θα είχε πρόβλημα με τα τετράποδα μέλη)
Αχ, ναι :indeed: ο Αλμπερτ θα ειναι παντα εκει, ακοιμητος φρουρος να τη σωζει απο καθε κακο, να τη βοηθα στις δυσκολιες, να της συμπαραστεκεται, να κλαιει στον ωμο του μετα απο καθε στραβοτιμονια του Τερρυ :love:

Domniki είπε:
Μα αν συνεχιζε να τον "κυνηγαει" η Σουζανα μετα απο γαμο και παιδια, ε, τοτε, θα εμπαινε ενας νεος χαρακτηρας Ninja στην υποθεση (με το κωδικο ονομα domniki) και θα δολοφονουσε την Σουζανα και τη Μιζουκι.
Τον έχω δει τον εν λόγω ninja. Προπονείται καθημερινά για την ημέρα που με την ατσαλένια τανάλια a.k.a. χέρια της, θα πείσει την Μιζούκι να γράψει το τέλος.

Τι τα θέλετε κορίτσια, ο Τέρρυ πάντα θα τραβάει τα βλέμματα. Είναι έτσι φτιαγμένος!

Μόλις ανακάλυψα στο U TUBE το 24 επεισόδιο.

Χωρίς ήχο και αργά αργά... με το πάσο του...

(Η Βαβέλ μου φταίει, καίει κάρβουνο όπως και εγώ)

Έτσι μου πέρασε άλλη μία σατανική ιδέα
:diablotin: :diablotin:

Τι γκιλοτίνες και πράσσειν άλογα;;;;

Με το πριόνι θα την τεμαχίσω... και θα είναι και ακόνιστο...

Άλλη μια απόδειξη του πόσο γλυκιές και τρυφερές είμαστε οι καντυσίστερς.. λολ..

QueenofHearts είπε:
Άλλη μια απόδειξη του πόσο γλυκιές και τρυφερές είμαστε οι καντυσίστερς.. λολ..
E, εχουμε την Μιζουκι δασκαλα μας και φωτεινο αστερι να μας οδηγει!

Εδω η καταραμενη :gun: μάς πεθανε το μισο καστ, καθε αγαπημενος ηρωας περναει τα πανδεινα, η Ελιζα θριαμβευει και η καημενη η Καντυ μας κανει "αμαν" να δει μια ασπρη μερα. Για να μην αναφερω το ασβεστο μισος που τρεφει η γιαπωνεζα συγγραφεας για καθε αρρενα ηρωα -σημαντικο και ασημαντο για την ιστορια! Καποιος βρετανος της ειχε αφησει το ψυχικο τραυμα και τα πληρωνουμε εμεις τωρα :polyvolo:

Αναμεσα στα σημαντικοτερα στραπατσα:

- εκει που η Καντυ ησυχαζει καπως απο την Ελιζα με την υιοθεσια απο τον μεγαλο θειο, πεθαινει ο Αντονυ :whothehell:

- εκει που νιωθει ευτυχισμενη στο σχολειο με τον Τερρυ και αφου εχει περασει κ'εκει τα πανδεινα απο Νηλ και Ελιζα, αποβαλλονται απο το σχολειο :animangry:

- εκει που την παιδευουν νοσοκομες, ασθενεις, δεν καταφερνει να συναντησει τον γνωστο ηθοποιο (εξαιτιας της Σουζανας...μην ξεχνιωμαστε!) :pistolies:

- εκει που ολοι ελπιζουμε οτι πια "θα το παρει το κοριτσι" και εχει λαβει η αμοιρη το one way ticket, πεφτει ο προβολεας.... :banghead:

Και απο εκεινη τη στιγμη ολα καταρρεουν...ο Αλμπερτ παθαινει κριση με την αμνησια, ο Στιαρ πεθαινει, την στελνουν στα ορυχεια με τους καταδικους, και το κερασακι στην τουρτα: Ο Νηλ θελει να την παντρευτει! :pistolies:

Με λιγα λογια, "τι να θυμηθω, τι να ξεχασω, απ'οσα περασε....."

ΥΓ. Σημερα με το Candy-Candy thread θα κανω καμια εκατοστη posts....αμοιροι mods :comfort:

Ασ πάνε και οι μοντς λοιπόν να κανονίσουν τη Μιζούκι για να μην έχουμε τέτοια ξεσπάσματα!!!

Αυτή η :polyvolo:Mizuki έχει καμία σχέση με τον Ichirou Mizuki

που έχει γράψει τη μουσική του Gatchaman;;;;;;;

Όχι τίποτ΄άλλο... αλλά μου έρχεται καμιά στιγμή να πω

κάτι για το σόι της αλλά ως Candy Sister με αγωγή και παιδεία, συγκρατιέμαι...

Δεν μπορω να διαβασω ολο το θρεντ για να ξερω αν εχετε ξανααναφερει αυτο, αλλα αυτο νομιζω θα σας ενδιαφερει (εστω επιφανειακα)

http://thebeggarsoperas.gr/anthonyen.htm

Απο τη γουικιπεντια:

The two heroes of the recent opera "Anthony's death" by Greek composer Kharálampos Goyós constantly refer to a character named "Anthony", whose televised death traumatized their childhoods. There has been some speculation that they are referring to Candy Candy's Anthony Brown, which was ultimately confirmed when a teaser trailer became available on the opera's official site. The trailer features a few seconds of the anime's footage (Candy and Anthony riding a horse), although obviously taken from a partly-degaussed vhs source.

Το ξαναλεω.. οι γιαπωνεζοι συγγραφεις ειναι λιγο σαδιστες

αυτοι ειναι ελληνες, μας εχουνε επισκεφτει κιολας στο φορουμ μας, κ μαλιστα μας πετυχαν να τους κραζουμε.. ουπς!

καλα παιδια, κουλτουριαρηδες!

turrican, ολα καλα! εχω βφγαλει τον σακο του μποξ κ ξεσπαω:

elizavatar1.jpg

domniki, παλι αλλαξοπιστησες? :rolleyes: γιατι δεν το κανεις οπως η βασιλισσα που δηλωνει πως της αρεσουν ολοι κ εχει το κεφαλακι της ησυχο?

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Αυτό ήθελα να πω πριν αλλά θα μέκραζες πάλι! Δομνικι, come over to the dark side! Αφού μπορείς να έχεις τα πάντα και να τ'αλλάζεις ανάλογα στα κέφια, why don't you?

domniki.jpg.......................................................

Παιδιά συγγνώμη που θα το πω, αλλά πήρατε τα όπλα και στήσατε στη γωνία τον Terry, ενώ ξέρουμε ότι αυτός, να το πω; δε φταίει σε τίποτα! Δε φταίει ούτε για την αναπηρία της ακατανόμαστης Νο2, αλλά ούτε και για το χωρισμό με την Candy. Αν και όλοι ξέρουμε τι γίνεται στο επ.99, παραθέτω κάποια αποσπάσματα:

(Η Candy σκέφτεται στο διάδρομο του νοσοκομείου)

"Η αγάπη της Σουζάνα για τον Terry είναι πολύ δυνατή. Πιο δυνατή και απ' τη δικιά μου. Κάποιος απ' τους τρεις μας πρέπει να υποχωρήσει. Δεν υπάρχει άλλη λύση. Αν μείνω θα κάνω τον Terry δυστυχισμένο. Όχι! Όχι! Εγώ είμαι αυτή που πρέπει να φύγει. Όσο μένω είναι χειρότερα και για τους τρεις μας. Terry... Terry..."

Βλέπουμε ότι η Candy είναι αυτή που αποφασίζει να τελειώσει τη σχέση τους, θυσιάζοντας για ακόμη μια φορά την προσωπική της ευτυχία...

(Έρχεται ο Terry)

-Candy, η Σουζάνα θέλει να σε δει. Έλα σε παρακαλώ...

-Και' γω θέλω να τη δω. Θέλω να την αποχαιρετήσω πριν φύγω από δω.

-Να την αποχαιρετήσεις; Τι είπες Candy;

-Αποφάσισα να φύγω με το νυχτερινό τρένο...

-Τι; Θα φύγεις;

-Θα φύγω Terry. Πρέπει να γυρίσω πίσω στη δουλειά μου και εκτός απ' αυτό ανησυχώ πολύ για τον Albert. Το καταλαβαίνεις ε;

-Candy!

-Να προσέχεις τη Σουζάνα, το αξίζει! Αν ήμουν εγώ στη θέση της Σουζάνας δεν ξέρω αν θα σε έσωζα. Είμαι φοβιτσιάρα...

O Terry έχει μείνει με την εντύπωση ότι η Candy θα μείνει μαζί του και γι'αυτό πέφτει από τα σύννεφα όταν του λέει ότι θα φύγει... (Παρεπιπτόντως αυτό το "αν ήμουν εγώ στη θέση της, δεν ξέρω αν θα σε έσωζα", είναι + μια γροθιά στο στομάχι γιατί όλοι ξέρουμε ότι η Candy θα έδινε και τη ζωή της ακόμη γι' αυτόν...

(Στη σκάλα)

-Candy όχι! Όχι, δεν μπορώ! Δε θέλω να φύγεις! Αν μπορούσα να σταματήσω το χρόνο...

-Terry...

-Μη λες τίποτα! Μ' ακούς Candy...

-Σου εύχομαι να είσαι ευτυχισμένη Candy! Να μου υποσχεθείς ότι θα είσαι ευτυχισμένη! Πες μου το!

Αλλιώς δε θα σε αφήσω να πας πουθενά;;;

(Ο Terry σκέφτεται στο δωμάτιο του νοσοκομείου)

"Η Candy έφυγε... Έφυγε για πάντα απ΄τη ζωή μου. Έτσι! ΕΤΣΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ! Θα μείνω λοιπόν κοντά στη Σουζάνα. Στη Σουζάνα Μάρλοου. Αντίο αγοροκόριτσο! Αντίο για πάντα! Οι μέρες που περάσαμε μαζί χάθηκαν για πάντα. Θα μείνουν όμως οι αναμνήσεις... ΗΡΘΕΣ ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΕΣ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΦΩΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑ... ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΥΟ..."

Και κλάαααααμα η κυρία nessie.... :icon_cry:

Επίσης στο επεισόδιο 100, η Candy κλαίγοντας διηγείται στον Albert τι έγινε και ακολουθεί ο πιο όμορφος -κατά την άποψή μου- διάλογος του anime:

-Η Σουζάνα ήθελε να θυσιάσει τη ζωή της για μένα και για τον Terry. Δεν μπορούσα να της πω μην τον πάρεις από μένα... Δεν είχα αυτό το δικαίωμα...

-Αν ήμουνα στη θέση σου Candy, θα έκανα ακριβώς το ίδιο. Ο Terry σε αγάπησε επειδή ήξερε την αγνή ψυχή σου, τα ευγενικά σου αισθήματα. Πρέπει να είσαι υπερήφανη για ό,τι έκανες...

-Ναι... ΚΑΙ ΓΩ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΣΑ...ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΘΥΣΙΑΖΕΤΑΙ...

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι και στην περίπτωση του Terry, η ζωή (ή η Mizuki τελοσπάντων), δε φέρθηκε με τον καλύτερο τρόπο.

Τον απομάκρυναν από τη μητέρα του όταν ήταν μικρός, ο dad σκεφτόταν μόνο το όνομα της οικογένειας, η μητριά του ήταν για πολλές σφαλιάρες, η μαμά Σουζάνας το χαβά της (ποιος θα παντρευτεί τώρα την κόρη μου) και η Σουζάνα να γυρεύει φράουλες στο καταχείμωνο:animeek:... Πώς να μην καταλήξει ύστερα ο άλλος αλκοολικός; :help:

Επειδή είμαι σίγουρη ότι σας κούρασα, θα κλείσω ως εξής:

"Υπάρχει ελπίδα πάντοτε, δεν τελειώνει εδώ η ζωή...";) Και για του λόγου το αληθές:

[edit] This video is no longer available because the YouTube account associated with this video has been closed. [edit]

Death2Eliza είπε:
domniki.jpg
:animlaugh: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

candy είπε:
Turrican,κατάφερα μόλις χθες έπειτα από τόσα χρόνια να δω αυτό το επεισόδιο...Περιττό να σου πω πως η περιγραφή σου με συγκλόνισε περισσότερο και από το ίδιο το συμβάν.Άγγιξε πολύ ευαίσθητες χορδές μου και αυτό γιατί θα μπορούσε να είναι η περιγραφή οποιασδήποτε απώλειας αγαπημένου προσώπου...Και πίστεψέ με,είναι... :icon_cry: Σε ό,τι αφορά τον Άντονυ θα σταθώ σε αυτή σου τη φράση που είναι μια από τις μεγαλύτερες αρετές της αληθινής αγάπης...Να είσαι ταπεινός απέναντι στον άνθρωπο που αγαπάς και ποτέ να μην τον υποτιμάς.Μόνο τότε τον αγαπάς,μόνο τότε τον σέβεσαι...
candy μου σε ευχαριστώ!!! :)

nessie είπε:
Παιδιά συγγνώμη που θα το πω, αλλά πήρατε τα όπλα και στήσατε στη γωνία τον Terry, ενώ ξέρουμε ότι αυτός, να το πω; δε φταίει σε τίποτα! Δε φταίει ούτε για την αναπηρία της ακατανόμαστης Νο2, αλλά ούτε και για το χωρισμό με την Candy. Αν και όλοι ξέρουμε τι γίνεται στο επ.99, παραθέτω κάποια αποσπάσματα:
(Η Candy σκέφτεται στο διάδρομο του νοσοκομείου)

"Η αγάπη της Σουζάνα για τον Terry είναι πολύ δυνατή. Πιο δυνατή και απ' τη δικιά μου. Κάποιος απ' τους τρεις μας πρέπει να υποχωρήσει. Δεν υπάρχει άλλη λύση. Αν μείνω θα κάνω τον Terry δυστυχισμένο. Όχι! Όχι! Εγώ είμαι αυτή που πρέπει να φύγει. Όσο μένω είναι χειρότερα και για τους τρεις μας. Terry... Terry..."

Βλέπουμε ότι η Candy είναι αυτή που αποφασίζει να τελειώσει τη σχέση τους, θυσιάζοντας για ακόμη μια φορά την προσωπική της ευτυχία...

(Έρχεται ο Terry)

-Candy, η Σουζάνα θέλει να σε δει. Έλα σε παρακαλώ...

-Και' γω θέλω να τη δω. Θέλω να την αποχαιρετήσω πριν φύγω από δω.

-Να την αποχαιρετήσεις; Τι είπες Candy;

-Αποφάσισα να φύγω με το νυχτερινό τρένο...

-Τι; Θα φύγεις;

-Θα φύγω Terry. Πρέπει να γυρίσω πίσω στη δουλειά μου και εκτός απ' αυτό ανησυχώ πολύ για τον Albert. Το καταλαβαίνεις ε;

-Candy!

-Να προσέχεις τη Σουζάνα, το αξίζει! Αν ήμουν εγώ στη θέση της Σουζάνας δεν ξέρω αν θα σε έσωζα. Είμαι φοβιτσιάρα...

O Terry έχει μείνει με την εντύπωση ότι η Candy θα μείνει μαζί του και γι'αυτό πέφτει από τα σύννεφα όταν του λέει ότι θα φύγει... (Παρεπιπτόντως αυτό το "αν ήμουν εγώ στη θέση της, δεν ξέρω αν θα σε έσωζα", είναι + μια γροθιά στο στομάχι γιατί όλοι ξέρουμε ότι η Candy θα έδινε και τη ζωή της ακόμη...

(Στη σκάλα)

-Candy όχι! Όχι, δεν μπορώ! Δε θέλω να φύγεις! Αν μπορούσα να σταματήσω το χρόνο...

-Terry...

-Μη λες τίποτα! Μ' ακούς Candy...

-Σου εύχομαι να είσαι ευτυχισμένη Candy! Να μου υποσχεθείς ότι θα είσαι ευτυχισμένη! Πες μου το!

Αλλιώς δε θα σε αφήσω να πας πουθενά;;;

(Ο Terry σκέφτεται στο δωμάτιο του νοσοκομείου)

"Η Candy έφυγε... Έφυγε για πάντα απ΄τη ζωή μου. Έτσι! ΕΤΣΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ! Θα μείνω λοιπόν κοντά στη Σουζάνα. Στη Σουζάνα Μάρλοου. Αντίο αγοροκόριτσο! Αντίο για πάντα! Οι μέρες που περάσαμε μαζί χάθηκαν για πάντα. Θα μείνουν όμως οι αναμνήσεις... ΗΡΘΕΣ ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΕΣ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΦΩΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑ... ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΥΟ..."

Και κλάαααααμα η κυρία nessie.... :icon_cry:

Επίσης στο επεισόδιο 100, η Candy κλαίγοντας διηγείται στον Albert τι έγινε και ακολουθεί ο πιο όμορφος -κατά την άποψή μου- διάλογος του anime:

-Η Σουζάνα ήθελε να θυσιάσει τη ζωή της για μένα και για τον Terry. Δεν μπορούσα να της πω μην τον πάρεις από μένα... Δεν είχα αυτό το δικαίωμα...

-Αν ήμουνα στη θέση σου Candy, θα έκανα ακριβώς το ίδιο. Ο Terry σε αγάπησε επειδή ήξερε την αγνή ψυχή σου, τα ευγενικά σου αισθήματα. Πρέπει να είσαι υπερήφανη για ό,τι έκανες...

-Ναι... ΚΑΙ ΓΩ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΣΑ...ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΘΥΣΙΑΖΕΤΑΙ...

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι και στην περίπτωση του Terry, η ζωή ή η Mizuki τελοσπάντων, δε φέρθηκε με τον καλύτερο τρόπο.

Τον απομάκρυναν από τη μητέρα του όταν ήταν μικρός, η μητριά του ήταν για πολλές σφαλιάρες, ο dad σκεφτόταν μόνο το όνομα της οικογένειας, η μαμά Σουζάνας το χαβά της (ποιος θα παντρευτεί τώρα την κόρη μου) και η Σουζάνα να γυρεύει φράουλες στο καταχείμωνο:animeek:... Πώς να μην καταλήξει ύστερα ο άλλος αλκοολικός; :help:

Επειδή είμαι σίγουρη ότι σας κούρασα, θα κλείσω ως εξής:

"Υπάρχει ελπίδα πάντοτε, δεν τελειώνει εδώ η ζωή...";) Και για του λόγου το αληθές:

[edit] This video is no longer available because the YouTube account associated with this video has been closed. [edit]
Καλή μου nessie εδώ έχεις κάνει τρομερή δουλειά! Η περίπτωση του Terry με απασχόλησε σήμερα και γενικά θέλω να την ξανά ψάξω!

nessie εισαι καταστροφη. Διαβαζω το ποστ σου Σαββατο πρωι και μου εχεις ηδη καταστρεψει το σ/κ :toilet: Ααααααχχχχχ Τεεεερρρυυυ....τα εν λογω επεισοδια τα εχω δει απειρες φορες, και παντα μενω ξεπνοη στο τελος....μα δεν μπορει να τελειωσει ετσι αυτη η αγαπη :whothehell: Δεν χωριζουν ετσι οι ζωες των ανθρωπων που αγαπηθηκαν με τοσο κοπο !

Οχι καταραμενη Μιζουκι :axer:

Ο Τερρυ ειναι ενας απο τους πιο υπεροχους χαρακτηρες, τους πιο ενδιαφεροντες και γηινους, τους πιο απτους και αληθινους. Σιγουρα δεν του αξιζει το τελος που του δινει η Μιζουκι. Και ναι, το παραδεχομαι, ειναι ο αγαπημενος μου, ο πρωτος μου ερωτας! Γι'αυτη τη σχεση καθισα και εγραψα τις κασετες και κρατησα 20 χρονια 10 VHS στα ντουλαπια μου :pistolies:

Και τα ελαττωματα του Τερρυ ειναι που τον κανουν ακαταμαχητο :love: γιατι γοητευομαστε απο την δυναμη καποιου, αλλα αυτο που μας κανει να τον αγαπαμε ειναι οι αδυναμιες του. Και οπως εχει πει και μια αλλη candy-sister: μελαγχρινος, μελαγχολικος, βασανισμενος, κατατρεγμενος, στερημενος αγαπη κλπ....πως να ξεφυγει η Καντυ μας :lotsofolove: Α, να προσθεσω και την υπεροχη φωνη του!!!!!!!

Για 70 επεισοδια επενδυουμε σ'αυτη τη σχεση, οποτε το τελος της, ειδικα ετσι οπως γινεται, ειναι ειλικρινα απιστευτο και αρνουμαστε να το πιστεψουμε. Αλλα και παλι η Καντυ μας βρισκει κουραγιο και προσπαθει να το ξεπερασει. Το ξεσπασμα της στο επ. 100 ειναι τραγικο: υποφερει τοσο, και μαζι της υποφερουμε κ'εμεις. Αχ, δεν μπορω να τα θυμαμαι :icon_cry:

Νομιζω τελικα οτι η συγγραφεας επιφυλασσει την χειροτερη μοιρα για τον Τερρυ. Η Καντυ θα βρει την προσωπικη ευτυχια, γιατι υπαρχει ο Αλμπερτ. Ο Τερρυ εχει καταδικαστει για παντα...

Γενικα οι ηρωες της σειρας ειναι αναποσπαστο κομματι των παιδικων μου χρονων και τους αγαπαω ολους βαθια. Δεν μπορω να ξεχωρισω κανενα, ολοι ειναι φτιαγμενοι για να αγαπηθουν και να μεινουν αξεχαστοι, ο καθενας για τους δικους του λογους. Γι'αυτο και δεν μπορω να αποφασισω, οπως με κατηγορουν οι λοιπες candy-sisters :cool: Aπλα θα ηθελα παρα πολυ, τελειωνοντας η σειρα να τους δειξει ολους ευτυχισμενους :indeed:

Χμμμ! Έψαξα να βρω επιχειρήματα που να τεκμηριώνουν ότι ο Terry έμεινε στο τέλος με τη Σουζάνα από έρωτα αλλά απέτυχα..... Είμαι βέβαιος τώρα ότι έκανε από αλτρουισμό!!!

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Πίσω
Μπλουζα