Kοιτα Πανο,απο την οποια εμπειρια μου εχω σε PC's,μπορω να σου πω οτι τα Thermaltake οντως δεν συγκαταλεγονται στα κορυφαια PSU's...
Ναι,ειναι 1000+ W,ναι,κανει 327 ευρω,αλλα αυτο δεν λεει οπωσδηποτε κατι,ουτε σαφως καθε χιλιαρι+ τροφοδοτικο ειναι de facto παρα πολυ καλο...
Δεν λεω,και το Tagan που εχω εγω ισως να ειναι υπερ-εκτιμημενο εδω,στο εξωτερικο ΚΑΙ αυτο δε συγκαταλεγεται στα κορυφαια PSU's,αλλα αν μιλησουμε για Enermax,OCZ,εκει ειναι κοινη παραδοχη οτι προκειται για κορυφαιες μαρκες PSU's...
Αnyway,νομιζω ομως οτι οταν μιλαμε για τετοιες μαρκες,οι διαφορες δεν ειναι και τεραστιες τελικα,π.χ φιλοι μου που εχουν Coolermaster (για την οποια εχω κι εγω την καλυτερη γνωμη,αλλα για τα κουτια της..) και Hyper τροφοδοτικα,λενε τα καλυτερα...!
Οι εποχες των κινεζικων τροφοδοτικων εφυγε ανεπιστρεπτι και σχεδον καθε "σοβαρο" PC εχει μεσα του για κινητηρια δυναμη ενα επωνυμο τροφοδοτικο,εστω κι αν δεν ειναι το top...
Συμπερασμα:Τι κι αν δεν εχεις το 100% καλυτερο PSU;Ας ειναι μιας σοβαρης εταιρειας και θα ειναι,το λιγοτερο,καλο...
Στην τελικη,προσωπικα,327 ευρω για PSU,δεν θα εδινα,κακα τα ψεμματα...!