Toυ Αλκη το desktop ειναι διακριτικα φιλαθλο, αλλα το δικο σου DINO ειναι να φυλαγεσαι μην σου ερθει τιποτα στο κεφαλι μεσα απο το monitor!! Red rules bro!DINO είπε:Μου αρέσει που δίνεις και το οπαδικό (φίλαθλο) σου, στίγμα, διακριτικά!
:animlaugh: Ολυμπιακός ΑΕΡΟΒόλου...phil_vr είπε:Toυ Αλκη το desktop ειναι διακριτικα φιλαθλο, αλλα το δικο σου DINO ειναι να φυλαγεσαι μην σου ερθει τιποτα στο κεφαλι μεσα απο το monitor!!
Εδώ είμαι!manos426f είπε:(ναι,ο P-III μπαίνει στην άκρη τελικά,πού είναι τώρα ο Maddog ν' αναφωνήσει ένα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ )
Pits, περιμένω και εγώ pm με το desktop σε κανά Imageshack γιατί θα με φάει η περιέργεια.pitsunami είπε:Ας βάλω και εγω το main home pc desktop μου...
[edit | Εντυπωσιακο μεν, αλλα λιγο "βαρυ" για το κλιμα του forum ]
Κι εγώ περιμένω pm από σένα Mad, μην πάθει υπέρβαση bandwidth o PitsMaddog είπε:Pits, περιμένω και εγώ pm με το desktop σε κανά Imageshack γιατί θα με φάει η περιέργεια.
Ε δε θα το...ξεφορτωθώ κιόλας,μα αμάν πια κι εσύ,απλά εφεξής θα έχει μόνο retro καθήκοντα!Maddog είπε:ΕΕΕΕΠΙΤΕΕΕΛΟΥΣ!!!
Δεν το πιστεύω ότι αποφάσισες να ξεφορτωθείς το χάρβαλο...
Ναι! Ήταν για τον Άλκη...manos426f είπε:Προφανώς απευθύνεσαι στον Άλκη μ' αυτό που έγραψες DINO,διότι τα δικά μου ερυθρόλευκα αισθήματα τα γνωρίζεις πιστεύω...
Χεχεχεχε!!! Έτσι έτσι!phil_vr είπε:Toυ Αλκη το desktop ειναι διακριτικα φιλαθλο, αλλα το δικο σου DINO ειναι να φυλαγεσαι μην σου ερθει τιποτα στο κεφαλι μεσα απο το monitor!! Red rules bro!
Κορυφαίο!!!!!!!!!alkis21 είπε::animlaugh: Ολυμπιακός ΑΕΡΟΒόλου...
Εκζάκτλυ. Θενκς!Paspartoo είπε:Gapan, αυτο ειναι Salix με e16 ? (οτι και να ναι, ειναι κουκλι παντως)
Κορυφή ο Pooky..με τον καφέ μονιμα στο γραφείο και σημειωματάριο για να γράφεις τα quests και βλεπω εχεις κρεμάσει και του χάρτες του Oblivion στο τοίχο...και εγώ έχω κάνει κάτι ανάλογο με κάδρο τον χάρτη της Middle earth...pooky(1) είπε:Το setup του πραγματικού desktop από αριστερά προς τα δεξιά.
Τα δύο τερατάκια μου (το δεύτερο χωρίς κάρτα γραφικών) οθόνες και κονσόλες.
Οι κονσόλες και τα μηχανάκια είναι όλα συνδεδεμένα στο κεντρικό οθονάκι που είναι και tv. Η αριστερή οθόνη απλά βοηθητική στο main rig.
Δεν υπάρχουν τα φορητά μου που μετακόμισαν.