nick είπε:Το καλύτερο πάντως θα ήταν να αρχίσει να διατίθεται καμιά σειρά του MEGA απο τις αρχές του '90. Ποιος δεν θα ήθελε να δει ξανά τους Αιθαίρετους, το Εκμέκ Παγωτό (για σένα το λέω Άλκη), Το ρετιρέ, τους μικρομεσαίους κ.α[/QUOT
Ναι δεν θα ήταν και άσχημα να τις έβγαζαν σε dvd, όχι βέβαια ότι μου λείπουν. (καταλαβαίνεις τι εννοώ)
Κι εγώ θα το ήθελα πάρα πολύ σε ποιότητα DVD αλλά αμφιβάλλω για το αν θα διαμοιραστεί ποτέ. Και είναι κάπως δύσκολο να δοθεί για πολλούς λόγους που δε μπορούν να αναλυθούν στο παρόν thread.Rapide είπε:Εγώ χάρηκα όταν είδα ότι βγάζουν σε DVD το "Εκείνες κι εγώ", είχα χρόνια να το δω.Εγώ θα προτιμούσα η επόμενη να είναι η "Πρόβα νυφικού" (αυτό κι αν έχουν χρόνια να το προβάλουν!).
Έχει να κάνει με τα δικαιώματα της σειράς; (αν δε θέλεις/μπορείς, φυσικά δεν απαντάς sunset89)sunset89 είπε:Κι εγώ θα το ήθελα πάρα πολύ σε ποιότητα DVD αλλά αμφιβάλλω για το αν θα διαμοιραστεί ποτέ. Και είναι κάπως δύσκολο να δοθεί για πολλούς λόγους που δε μπορούν να αναλυθούν στο παρόν thread.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι πωλήσεις πιθανών DVDs της σειράς "Της Ελλάδος τα παιδιά" θα ήταν ανάλογες των πωλήσεων της σειράς "Εκείνες κι εγώ". Ξέρει κανείς αν πουλάει το 7 Μέρες TV;nick είπε:Μπορεί να μην είναι κάτι πρωτότυπο αλλά σίγουρα είναι κάτι που θα ήθελαν πολύ να ξαναδούν. Μπέζος είναι αυτός!... Ελπίζω πάντως να το βάλουν προς πώληση στο περιοδικό! Θα έχουν απίστευτες πωλήσεις.
Aπό 2-3 σημεία πώλησης (στην Βέροια) μαθαίνω ότι η έκδοση με το εκείνες και εγώ πουλάει. Δεν ξέρω αν ισχύει και γενικά αυτό.bernard.c είπε:Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι πωλήσεις πιθανών DVDs της σειράς "Της Ελλάδος τα παιδιά" θα ήταν ανάλογες των πωλήσεων της σειράς "Εκείνες κι εγώ". Ξέρει κανείς αν πουλάει το 7 Μέρες TV;
Πότε σταματάνε?tonytony είπε:Τελικά πιο αναξιόπιστο περιοδικό από το Τηλέραμα δεν υπάρχει! Οι άνθρωποι εκεί είναι εντελώς απαράδεκτοι! Οι Χάριτες σταματάνε ακριβώς στη μέση και ΔΕΝ ολοκληρώνονται!!! Ευτυχώς που δεν είχα μπει στη διαδικασία να τα πάρω δηλαδή...Όπως ακριβώς έκαναν στα Εγκλήματα το ίδιο και τώρα. Το αφήνουν μισό!!!...
Δεν το πιστεύω!!!tonytony είπε:Τελικά πιο αναξιόπιστο περιοδικό από το Τηλέραμα δεν υπάρχει! Οι άνθρωποι εκεί είναι εντελώς απαράδεκτοι! Οι Χάριτες σταματάνε ακριβώς στη μέση και ΔΕΝ ολοκληρώνονται!!! Ευτυχώς που δεν είχα μπει στη διαδικασία να τα πάρω δηλαδή...Όπως ακριβώς έκαναν στα Εγκλήματα το ίδιο και τώρα. Το αφήνουν μισό!!!...
Χμμμμ! Πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία!tonytony είπε:Οι πληροφορίες μου λένε ότι θα μπει μάλλον το Τρίτο Στεφάνι χωρίς να βάζω το χέρι μου στη φωτιά! Το μόνο σίγουρο είναι πως σειρές με πάνω από έναν κύκλο είναι επίφοβες πως μπορεί να μην ολοκληρωθούν ποτέ ενώ σειρά με έναν και μοναδικό κύκλο δε μπορεί να την κόψουν στη μέση στο άσχετο έχοντας δώσει και την αρχική κασετίνα!!!...Αν και για όλα τους έχω ικανούς πια...