Mandrake
RetroDB Feeder
- Αντιδράσεις
- 192
Giorgino_19 είπε:Να καλησπερίσω το group... & τους συμμετέχοντες σε αυτό.Θα ήθελα πρώτα απ'όλα να δώσω συγχαρητήρια στο δημιουργό του & στα μέλη που συμμετέχουν ενεργά & ενημερώνουν κι εμάς για ό,τι νέο κυκλοφορεί στα περιοδικά σε σχέση με τις ελληνικές σειρές & όχι μόνο... (με πρόσφατο παράδειγμα την "περιλιπτική" έκδοση της Maria La Del Barrio...)
Φανατικός των συλλεκτικών εκδόσεων ελληνικών σειρών σε dvd, ακόμη & από τα περιοδικά, προσπαθώ να συνεισφέρω σε ο,τι βγάζουν (ακόμη & αν δίνουν μισοτελειωμένους κύκλους... τουλάχιστον κάτι δίνουν. Από το να σταματήσουν να δίνουν... Τουλάχιστον μπορείς να ελπίζεις.)
Στα 23 μου πλέον περιμένω σε dvd σειρές όπως... "Η Τράπεζα", "Ντόλτσε Βίτα", "Δύο Ξένοι", "Δις Εξαμαρτείν", "Με 2 μαμάδες", "Στάβλοι Εριέττας Ζαΐμη", "Αναστασία", "Τρίτο Στεφάνι", "Οι Μεν & οι Δεν", "Ο κακός Βεζύρης", "7 θανάσιμες πεθερές", "Χάι Ροκ", "Της Ελλάδος τα παιδιά" & πολλές, πολλές άλλες... Πολλές από αυτές κυρίως για "ιστορικούς"λόγους.
Λυπάμαι που δεν είχα καταφέρει να αγοράσω τη σειρά "& οι παντρεμένοι έχουν ψυχή" & το "Κλείσε τα μάτια"... Τώρα δυστυχώς δε μπορώ να τα βρω με τίποτα, πουθενά (μπορεί μήπως κάποιος εδώ να βοηθήσει??? :-Ρ)
Ας ελπίσουμε να συνεχιστεί η προσπάθεια...
Υ.Γ. Η πρώτη κασετίνα για το 50 - 50 φαινομενικά είχε θέσεις για 7 dvd, αν παρατηρήσεις όμως καλά η κάτω δεξιά θέση ανασηκώνεται για να αποκαλύψει άλλες 2. (όχι 1, αλλά 2 θέσεις... Μια ακριβώς από πίσω από την πάνω - εμφανή θήκη & άλλη μία στη βάση - κάτω) Σύνολο, λοιπόν για την πρώτη κασετίνα 9 dvd. Αυτά για τους φίλους που το είχαν απορία.
Φίλοι μου, καλοί μου φίλοι! Άλλο πράγμα να είσαι συλλέκτης κι άλλο πράγμα να είσαι κορόιδο! Δεν λέω κορόιδα εσάς, προς θεού, αλλά επειδή η αγορά είναι κάτι το παγκόσμιο και όχι Ελληνική αποκλειστικότητα κι επειδή λεφτά για πέταμα δεν υπάρχουν, καλές είναι οι προθέσεις του "αγοράζω για να βγάζουν" αλλά έτσι πέφτεις στην παγίδα και "σαβούρα" να αγοράζεις, και βελτίωση στην ποιότητα να μην υπάρχει ποτέ αλλά και να τα σκας χαρίζοντάς τους κέρδος 300%! Κι αυτά είναι αποτελέσματα του "αγοράζω για να συνεχίζουν να βγάζουν". Γιατί; Κάνανε τα τηλεπεριοδικά 3-4 καλές κινήσεις, τις ακολουθήσαμε όποιοι όντως κάνουμε συλλογή και τα θέλουμε αυθεντικά (ανεξαρτήτως αν πονούσε η τσέπη μας), είδαν ότι έχει "ζουμί" η υπόθεση και θα συνεχίσουμε με ότι σαχλαμάρα μας σερβίρουν; Όχι! Για ΚΑΝΕΝΑ λόγο προσωπικά δε θα παίξω αυτό τους το παιχνίδι!maltezos_extreme είπε:συμφωνω κι εγω μαζι σου. βλεπω πολλους στο forum που λενε αρνητικα σχολια για τις σειρες που βγαινουν τωρα σε dvd (50-50, στο παρα πεντε) οτι δεν υπαρχει λογος αφου τις βαζει συχνα επαναληψη κλπ κλπ αλλα το οτι προβαλει ενα καναλι συχνα μια σειρα ή μια ταινια δεν σημαινει οτι δεν πρεπει να κυκλοφορησει και σε dvd. εγω ειμαι συλλεκτης ταινιων και σειρων και χαιρομαι πολυ που μπορω να τις εχω στη συλλογη μου τουλαχιστον σαν ολοκληρωμενα επεισοδια.
Έρευνα αγοράς λοιπόν για να δεις τι κυκλοφορεί "εκεί έξω" γενικά και πόσο κοστίζει ή θα 'πρεπε να κοστίζει και μην "πετάμε" ότι να 'ναι για τους δήθεν "γκρινιάρηδες"... Μισούς κύκλους, εταιρεία διανομής δεν κυκλοφορεί φίλοι μου ούτε στις τρικοκοσμικές χώρες! Εδώ πάλι, το είδαμε κι αυτό! Αυτή την εμπορική νοοτροπία θα πρέπει εγώ να στηρίξω και να υποστηρίξω; Την λαμογιά; Γιατί αυτό είναι! Ας τα έδιναν μισά και σε box απ' την αρχή, να σου έλεγα εγώ ποιος θα τ' αγόραζε (κι εσάς βάζω μέσα)!!
Εάν υποτεθεί ότι έναν κύκλο επεισοδίων μιας σειράς την έδιναν με 45 ευρώ (και πολλά λέω!!) και μια συσκευασία αξιοπρεπή (και όχι τις promo case που αναγκαζόμαστε να αφήνουμε τα δισκάκια μιας και οι περισσότερες χάρτινες τα καταστρέφουν), τότε ναι, να αγοράσω και κάποια που δεν "ψηνόμουν" ιδιαίτερα λόγο του ότι είναι χιλιοπαιγμένη. Αντιλαμβάνεστε ότι υπάρχουν Αμερικάνικες σειρές που οι Ελληνικές εταιρείες διανομής εισάγουν, ΜΕΤΑΦΡΑΖΟΥΝ και ο κύκλος τους ξεκινάει από 13 ευρώ; Κι εγώ θα δίνω από 60 ευρώ για κάθε κύκλο εγχώριας παραγωγής, με χαλασμένα DVD, είτε αλλοιωμένη εικόνα λόγω "συμπίεσης" ή δεν ξέρω τι; Γιατί; Εγώ θα τους κάνω την επόμενη καινούργια παραγωγή τους; Ας τα αγοράσουν οι ίδιοι! Μέχρι τότε τους γράφω στο στεατοπυγικό μου υποσύστημα (που λέει κι ο Ζουράρης) και περιμένω να δω ποιά θα είναι η επόμενη σειρά που θα "προσφέρουν".