ισως να μην ειναι και τοσο λιγοι αυτοι που βλεπουν τουρκικες σειρες, κατα συνεπεια τις αγοραζουν κιολας σε dvd..τα περιοδικα προσπαθουν να χτυπησουν πανω στη μοδα, δεν τους ενδιαφερει να "προσφερουν" αλλα να κερδισουν. Πάντως κι εγώ εκπλήσσομαι με τον αριθμο των τουρκικων σειρων που κυκλοφορουν..χωρια του οτι τις δινουν ολοκληρες βεβαια χωρις καμια περιπτωση να τις κοψουν..εδω κανουν και συνδυασμους, δινουν πχ τα επεισοδια 3-4 και μαζι τα 37-38 γιατι τα τελευταια δεν εχουν παιχτει ακομα στην τηλεοραση και θελουν να προλαβουν ... και για τις ελληνικες σειρες δεν δινουν δεκαρα..Rapide είπε:Από την επόμενη εβδομάδα ξεκινάει σε DVD άλλη μία τούρκικη σειρά με τον Τηλεθεατή. Πότε επιτέλους θα τελειώσουν μ' αυτές τις τούρκικες σειρές; Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν βγάζουν παλιές ελληνικές; Πότε θα καταλάβουν ότι ο κόσμος τέτοιες θέλει; Δεν μπορώ να σκεφτώ ότι οι Έλληνες τηλεθεατές προτιμούν τις τούρκικες παρά τις ελληνικές σειρές. Μου φαίνεται αδιανόητο. Αφού κανένας δεν τις αγοράζει γιατί συνεχίζουν να κυκλοφορούν τούρκικες σειρές; Δεν είναι περίεργο;
Η θήκη για το δεύτερο κύκλο ξεκινάει από την αρίθμηση του 37ου επεισοδίου- αντί του 35ου επεισοδίου που ξεκινάει κανονικά- και γράφει ότι θα περιέχει 15 dvd!!!maltezos_extreme είπε:οχι το 7 ΜΕΡΕΣ TV δεν ειχε θηκη. Είχε μόνο το 18ο DVD του 50-50. (που στην ουσια θα ηταν το 1ο της 2ης σεζον)
πιπερι στο στομα!Mandrake είπε:Δηλαδή αν η θήκη που προσφέρουν δημιουργεί φθορά και γρατσουνιές στα δισκάκια, δεν πρέπει να με νοιάζει; Ή το να πληρώνω 65 ευρώ για αγοράσω έναν κύκλο και καλά ως "box set", ΧΩΡΙΣ στην πανάκριβη αυτή τιμή να υπάρχει το "box" παρά μόνο το "set" (για τον λόγο που ανέφερα παραπάνω), πάλι δεν πρέπει να με νοιάζει; Και τι πρέπει να με νοιάζει δηλαδή; Τα επεισόδια τα 'χω ήδη (ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ) και σε αρκετά καλή ποιότητα. Η διαφορά των 64 ευρώ, είναι στο ότι γλυτώνω το σήμα του καναλιού κι έχω ελαφρώς καλύτερη ποιότητα; Τι θα πρέπει λοιπόν να κοιτάξω στην τιμή που τα αγοράζω αν όχι και την συσκευασία; Πριν λέμε οτιδήποτε, καλό θα ήταν να σκεφτόμαστε λιγάκι πρακτικά.
Αλήθεια πότε ακριβώς τελειώνει, ώστε να περιμένουμε νέες ανακοινώσεις;;;tonytony είπε:Πάντως το έχω ξαναπεί και θα το ξαναπώ , πως το TV ΖΑΠΙΝΓΚ απέδειξε πως είναι το καλύτερο τηλεπεριοδικό μακράν! Ότι έχει ανακοινώσει το έχει δώσει χωρίς ΠΟΤΕ να το κόψει στη μέση και επίσης οι κασσετίνες του είναι σαφώς ανώτερες από τους άλλους! Μπράβο τους! Ελπίζω μετά το "Παρά πέντε" που τελειώνει σε λίγο να συνεχίσει με κάτι αξιόλογο...