Καλά εγώ θέλω σε DVD να βγάλουν όλα τα επεισόδια των Α.Μ.Α.Ν. αν το δεχτεί ο Κανάκης, που μόνο για την Παπουτσάκη και τις διακοπές του είχε χρόνο και για το ραδιόφωνο όχι. Επίσης θέλω σε DVD Αυθαίρετους και Εκμέκ Παγωτόsunset89 είπε:Όσο για τα DVDs μη μου αγχώνεστε βρε, ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Εννοείται ότι κάποιος θα παραξενευόταν με αυτήν την είδηση όχι για να αμφισβητήσει κάποιον άλλο, μα δεδομένου του χαρακτήρα και της νοοτροπίας της Παπαδοπούλου κάτι τέτοιο παλιότερα θα ήταν απίθανο! Αλλά μπράβο που τελικά θα τα δώσει στο zapping. Παιδιά η μόνη λύση πια είναι τα dvd των περιοδικών. Και μακάρι να μη μείνουν μόνο στις κωμωδίες, αλλά να αρχίσει ο διαμοιρασμός δραματικών, αστυνομικών και εποχής και από τα δύο κανάλια! Όχι τπτ, για να μην έχουμε και την έννοια αν θα αξιωθούν ποτέ οι Λεβεντο-μπούτοι να τιμήσουν την ιστορία των σταθμών που εργάζονται.
Το διευκρινιζει, γραφει "τα 16 πρωτα επεισοδια" αρα φυσικα και θα συνεχιστει.mix24p είπε:Oι "Απαράδεκτοι" στο tv zapping από την επόμενη εβδομάδα.
Θα κυκλοφορήσουν σε συλλεκτική κασετίνα 8 dvd, με δύο επεισόδια στο κάθε δισκάκι.
Το περιοδικό θα δίνει κάθε εβδομάδα ένα dvd (στην τιμή των 6,90ευρώ), ενώ η κασετίνα κλείνει στο 16ο επεισόδιο ("Πληρωμένη Εκδίκηση").
Επειδή, όμως, γράφει πάνω "1ος Κύκλος" θέλω να πιστεύω ότι δε θα σταματήσει εκεί η προσφορά, ωστόσο πουθενά δεν αναφέρεται ότι θα δοθούν και τα επόμενα 31 επεισόδια της σειράς, χωρισμένα σε άλλους δύο "κύκλους" (θέλω να πιστεύω πως θεωρείται αυτονόητο).....
Με ένα απλό υπολογισμό, αν κάθε εβδομάδα παίρνουμε δύο επεισόδια στα χέρια μας, η προσφορά θα ολοκληρωθεί το Μάρτιο του 2010.
Την επόμενη Παρασκευή, λοιπόν, τρέχουμε στα περίπτερα...
sunset89 είπε:Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να πάρουν κι άλλα σήριαλ σειρά... Η αρχή έγινε με τους Απαράδεκτους... Προς γνώσην και συμμόρφωση για μερικούς όταν δουν τι πωλήσεις θα κάνει το περιοδικό... (δε μπορούσαν να βάλουν 4 επεισόδια? μη μου πείτε ότι δεν έχουν χώρο στο δίσκο... εκτός και αν έχει extras μέσα....)
Να τανε η ζήλια ψώρα.... Πάντως μπράβο που παίρνουν μπροστά τα κανάλια, αν πραγματικά ισχύει βέβαια!ChristosM είπε:Μου ειπαν οτι ξεκιναει και αυτο σε DVD απο τηλεπεριοδικο. Βγηκε και διαφημιστικο! Ξερει κανεις περισσοτερα?
Ειδα το σποτακι, απο αυτη την Παρασκευη με το ΤΗΛΕΡΑΜΑ, 3 επεισοδια στο καθε dvd και σε πολυ ελκυστικη τιμη!sunset89 είπε:Να τανε η ζήλια ψώρα.... Πάντως μπράβο που παίρνουν μπροστά τα κανάλια, αν πραγματικά ισχύει βέβαια!