ChristosM
RetroNuts!
- Αντιδράσεις
- 1.043
Παρασκευη.XristosMS είπε:Επειδή έχω να πάρω tv περιοδικό εδώ και χρόνια, ποιά μέρα βγαίνουν Πέμπτη, Παρασκευή??
Παρασκευη.XristosMS είπε:Επειδή έχω να πάρω tv περιοδικό εδώ και χρόνια, ποιά μέρα βγαίνουν Πέμπτη, Παρασκευή??
Πάντως πέρισυ που είχα πάρει 2 τεύχη,τα είχα πάρει Πέμπτη που μόλις είχαν έρθει!Αθήνα πάντως Πέμπτη βγαίνει,μάλλον Παρασκευή είναι για την υπόλοιπη ΕλλάδαChristosM είπε:Παρασκευη.
Ακριβως το αντιθετο! Πεμπτη κυκλοφορουν στην περιφερεια, Παρασκευη νομιζω στην Αθηνα.thebest20 είπε:Αθήνα πάντως Πέμπτη βγαίνει,μάλλον Παρασκευή είναι για την υπόλοιπη Ελλάδα
Πολυ σωστα.drspiros είπε:Ακριβως το αντιθετο! Πεμπτη κυκλοφορουν στην περιφερεια, Παρασκευη νομιζω στην Αθηνα.
Αναφέρθηκε ότι το περιοδικό κοστίζει ?6.90.mideia83 είπε:παιδια στο συνολο ποσο θα κοστισει ολη η φαση ? ;p
mix24p είπε:Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο μπράβο στο "Τηλέραμα" που δεν... "ξεφραγκίζει" τους αναγνώστες του αλλά και τους φανατικούς αυτής της σειράς - σταθμό για τα Ελληνικά τηλεοπτικά δεδομένα, και δίνει 3 επεισόδια σε κάθε dvd, σε τιμή κάτω των 5ευρώ. Αυτά προς γνώση και συμμόρφωση ανταγωνιστών.
Good job, guys!
Συνολικά είναι 65 επεισόδια.Οπότε λογικά 22 τεύχη θα βγουν,επομένως γύρω στα 110 e θα κοστίσουνmix24p είπε:Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο μπράβο στο "Τηλέραμα" που δεν... "ξεφραγκίζει" τους αναγνώστες του αλλά και τους φανατικούς αυτής της σειράς - σταθμό για τα Ελληνικά τηλεοπτικά δεδομένα, και δίνει 3 επεισόδια σε κάθε dvd, σε τιμή κάτω των 5ευρώ. Αυτά προς γνώση και συμμόρφωση ανταγωνιστών.
Good job, guys!
Καλά δεν συγκρίνονται αυτές οι δύο σειρές...Τα ''εγκλήματα'' είναι μια από τις 5 καλύτερες κωμωδίες της ελληνικής τηλεόρασης και η καλυτερότερη σειρά που ο ΑΝΤ1 έβγαλε ποτέ. Οι ''απαράδεκτοι'' είναι Η καλύτερη σειρά της ελληνικής τηλεόρασης (κατά την προσωπική μου γνώμη). Από πολλές απόψεις η προσφορά των Απαράδεκτων σε dvd είναι πολυτιμότερη. Χωρίς να θέλω να υποβαθμίσω βεβαίως, σε καμία περίπτωση, τα Εγκλήματα. Και τα δύο περιοδικά θα τρέξω/καλπάσω να τα πάρω αύριο το πρωί. Απλώς σε μια φανταστική κλίμακα σημαντικότητας της προσφοράς(ουάου..) τα Εγκλήματα πιάνουν 98/100 ενώ οι Απαράδεκτοι 100/100.DianaTheSuperstar91 είπε:Καλά δίνει απάντηση ο ΑΝΤ1 στους Απαράδεκτους που δίνει άλλο περιοδικό[...]
Η ποιότητα είναι αρκετά καλή , το μενού φτωχό , μην περιμένετε υπότιτλους και extras...Οι τίτλοι της αρχής υπάρχουν , του τέλους όχι...Είχε άραγε???Δε θυμάμαι...Τελειώνει με το "Τέλος επεισοδίου".theoritikos είπε:Όποιος πάρει το περιοδικό ας μας πει πόσο καλή είναι η ποιότητα της εικόνας, και αν έχει τους τίτλους αρχής - τέλους!
Έτσι τελείωνε κανονικά. Δεν έχουν κόψει τίποτα, από ότι μας περιγράφεις. Όλοι οι συντελεστές αναγράφονταν στους τίτλους αρχής (εξού και η μεγάλη διάρκεια τους...)tonytony είπε:Η ποιότητα είναι αρκετά καλή , το μενού φτωχό , μην περιμένετε υπότιτλους και extras...Οι τίτλοι της αρχής υπάρχουν , του τέλους όχι...Είχε άραγε???Δε θυμάμαι...Τελειώνει με το "Τέλος επεισοδίου".