Αυτό παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον! γιατί αν γίνονται ανάρπαστα τα τεύχη σημαίνει ότι όχι απλά υπάρχει ζήτηση παλαιών καλών προγραμμάτων, αλλά ο κόσμος διψά να παρακολουθεί τέτοια εκλεκτά πραγματάκια.... ΑΥΤΟ ως απάντηση στον Μπούτο που απαξιεί να τα δείξει on tv. και ναι δεν έχουμε όλοι μηχανάκια για να αποδειχθεί πώς τιμάμε τις επαναλήψεις "δις εξαμαρτείν" και "χάριτες".whatohh είπε:Παιδιά , μην κοιτάμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος. Αρκεί που έχουμε τα dvd. Aυτό πρέπει να μας νοιάζει. Τώρα και η θήκη καλή είναι. Και σε πλαστική διάφανη, να μας το έδιναν, πάλι θα μου άρεσε. Όσο για την απόκτηση του περιοδικού,ο τίτλος είναι...
Το κυνήγι του χαμένου περιοδικού...
Χρειάστηκα 2 περίπτερα για να το βρώ... Εσείς το βρήκατε εύκολα???Νομίζω σε πολλά που είδα φευγαλέα , πρέπει να είχε εξαντληθεί.
Αν εχουν καλες πωλησεις τοτε πολλα σηριαλ θα ακολουθησουν. Γι αυτο και πρεπει να υποστηριζουμε τα περιοδικα που μας προσφερουν τα σηριαλ που αγαπαμε και ζηταμε...mideia83 είπε:αντε σειρα εχουν οι αυθαιρετοι!!!!!♥♥
Πες τα! μαζι σου...Εγω παιρνω κ τις 3 σειρες που κυκλοφορουν..ChristosM είπε:Αν εχουν καλες πωλησεις τοτε πολλα σηριαλ θα ακολουθησουν. Γι αυτο και πρεπει να υποστηριζουμε τα περιοδικα που μας προσφερουν τα σηριαλ που αγαπαμε και ζηταμε...
Ναι τοσα ηταν τα επεισοδια, οποτε ολα καλα. Μακαρι να ακολουθησουν και αλλα mega classics...tonytony είπε:Σχετικά με τους Απαράδεκτους κάτι. Μόλις πήρα το ΖΑΠΙΝΓΚ και γράφει πως η δειρά θα ολοκληρωθεί σε 24 dvd (48 επεισόδια) και 3 κασετίνες. Τόσα ήταν τα επεισόδια βρε παιδιά???Είμαι στη δουλειά τώρα και δε μπορώ να δω το βιβλίο...
Ναι γιατί δεν θα βάλουν το Πρωτοχρονιάτικο που διαρκεί 2 ώρες!ChristosM είπε:Ναι τοσα ηταν τα επεισοδια, οποτε ολα καλα. Μακαρι να ακολουθησουν και αλλα mega classics...
5.40 + 1.50 που κάνει το περιοδικό στην απλή του μορφή=6.90mideia83 είπε:παιδια επεσε η τιμη τους στο περιοδικο η οχι γιατι ενω ελεγε 6 και 90 ειχε ενα κιτρινο αυτοκολητο που ελεγε 5 και 40 και εγω η χαζη πληρωσα 7 ευρω
Πολύ καλή προσφορά. Μετα από αυτό να περιμένουμε και την ανατομία ενος εγκλήματος ;sunset89 είπε:Η ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ!Τo 7 ΜΕΡΕΣ TV θα μοιράσει τα ΒΑΜΜΕΝΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΜΑΛΛΙΑ!!! Αυτό γίνεται πρώτη φορά στα χρονικά και καλά θα κάνετε να τα αγοράσετε όλοι! Να δουν ότι υπάρχει ενδιαφέρον να μας δώσουν όλες τις σειρές τους!!
Άντε η επόμενη σειρά να είναι η Πρόβα του Νυφικού και θα πάω να τον φιλήσω τον εκδότη!
Μαζί θα μοιραστούν και τα επεισόδια του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ.ήξεραν ότι μόνο του το σήριαλ κανείς δε θα το πάρει..
Αν και έχω τα Βαμμένα Κόκκινα Μαλλιά, θα ενισχύσω το περιοδικό. Καλά θα κάνετε, να πράξετε όλοι το ίδιο και να αφήσετε το ίντερνετ! Τέτοιες προσφορές σπανίζουν!
Θα πάρω τηλέφωνο την Πέμπτη να ρωτήσω και θα σας ενημερώσω.tzias57 είπε:Πολύ καλή προσφορά. Μετα από αυτό να περιμένουμε και την ανατομία ενος εγκλήματος ;