kostikas11 είπε:
ποιες εχεις πες μας και εμας φιλε
metalcandymanδεν υπαρχει σειρα το σοι της μωπως εννοεις Η ΚΑΤΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΙ ΤΗΣ??????????
εγω θα ηθελα τα εγκληματα και τον dr.ρουλη
Tα εγκληματα αρχισα προχθες να τα ξαναβλεπω γιατι τα πεθυμησα
Το σοι μας υπαρχει και παραυπαρχει και οπως ειπα σκοτωνω για να το αποκτησω και αυτο και το εκμεκ παγωτο.
http://www.youtube.com/watch?v=ku2WJjH6m5g
Eχω το ρετιρε,τους μικρομεσαιους,τα εγκληματα,10η εντολη,κοκκινος κυκλος,504 χιλιομετρα βορρεια της αθηνας,κωνσταντινου και ελενης,τα 7 κακα της μοιρας μου,ολα τα κακα της μοιρας μου,Βιg bang,cheek to cheek,saγαπω μαγαπας,sinngles 1,2,3,αγγιγμα ψυχης,ολη η δοξα ολη η χαρη,αγρια παιδια,αερινες σιωπες,αληθινοι ερωτες,αστυνομος μπεκας,βαμμενα κοκκινα μαλια,βαρβαροτητες,Beta queen,δεκα λεπτα κυρηγμα,δυο ξενοι,ειμαστε στον αερα,εισαι το ταιρι μου,εκεινες και γω,εκεινος και εκεινος,εμεις και εμεις,εντιμοτατοι κεραταδες,εραστης δυτικων προαστιων,σκορπιος,ταυρος με τοξοτη,επτα θανασημες πεθερες,εργαζομενη γυναικα,ετσι ξαφνικα,ευτυχισμενη μαζι,η εξαφανιση του τζων αυλακιωτη,ο θανατος του τιμοθεου κωνστα,και οι παντρεμενοι εχουν ψυχη,λαβ σορυ,η γενια των 500 ευρω,λογο τιμης,λουφα και παραλαγη,μανα ειναι μονο μια,μανταμ σουσου,μαυρα μεσανυχτα,με λενε βαγγελη,λογο τιμης,μια γυναικα απο το παρελθον,μιλα μου βρομικα,να με προσεχεις,νταντα για ολες της δουλειες,ο ανδροκλης και τα λιονταρια του,ο κακος βεζυρης,ο κηπος με τα αγαλματα,ο θησαυρος της βαγιας,με θεα στο πελαγος,ο τριτος νομος,οι απαραδεκτοι,οι μεν και οι δεν,οι σταβλοι της εριετας ζαιμη,οι τρεις χαριτες,ορκιστειτε παρακαλω,πισω στο σπιτι,σαββατογενημενες,στο καμπινγκ,στο παραπεντε,της ελλαδος τα παιδια,τι ψυχη θα παραδωσεις μωρη,τμημα ηθων,το δις εξαμαρτειν,το καφε της χαρας,το κοκκινο δωματιο,το νησι,το τριτο στεφανι,ψιθυροι καρδιας,ειμαστε στον αερα,κρις κρος,βεντετα,LAPD,τεσσερις,safe sex,η αγαπη της γατας,η νταντα,κατι τρεχει με τους διπλα,κλινικη περιπτωση,λατρεμενοι μου γειτονες,M&M,ντολτσε βιτα,ο ιος του πατερα,οι φρουροι της αχαιας,ουκ εν λαβοις παρα του μη εχοντος,φρουτοπια,το μυστικο του αρη μπονσαλεντη,με δυο μαμαδες,lifting,τα μυστικα της εδεμ,βερα στο δεξι,κλινικη περιπτωση,κλεμενα ονειρα,ο επισκεπτης της ομιχλης,ανατομια ενος εγκληματος.Αυτες εχω φιλε απο ελληνικες σειρες και σιγουρα θα ληπει καμια που ξεχασα.