tonytony είπε:
Όντως πήραν φόρα!!!Τελειώνουνε σιγά σιγά και οι ταινίες της Φίνος ( ο Λαζόπουλος έχει ακόμα 26 dvd γμτ) και πιστεύω ότι τώρα πια οι προσφορές θα είναι τηλεοπτικές σειρές!Η Ραδιοτηλεόραση ως πότε άραγε ακόμα θεατρικά???
Προσωπικά, και ιδιαίτερα μετά από αυτή την υπερ-προσφορά Ελληνικών σειρών σε DVD, έχω "ξενερώσει" με τους 10 Μικρούς Μήτσους: ούτε είναι και τόσο προσεγμένη έκδοση, είναι πανάκριβο και τα επεισόδια
(από ό,τι έχουν πει φίλοι στο forum) έχουν συχνά υποστεί
(κάποιο) editing...
Αν μιλούμε για την πιο προσεγμένη έκδοση σήμερα σε DVD, αυτή είναι των Απαράδεκτων. Τα Εγκλήματα είναι η γνωστή προχειροδουλειά του συγκεκριμένου περιοδικού που έχουμε ξαναδεί στο παρελθόν, ας ελπίσουμε ότι τα Βαμμένα Κόκκινα Μαλλιά
(διότι η άλλη σειρά που θα είναι μαζί της ούτε που με ενδιαφέρει) θα είναι κάποια αξιοπρεπής έκδοση!
Όσο για την ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ φίλε
tonytony, εμένα σήμερα μου αρέσει η προσφορά της: είναι πιο "εναλλακτική" και το σημαντικότερο μας προσφέρει έργα με σημαντικότατους συντελεστές, πολύ καλές διασκευές και έργα που δεν έχουν παιχτεί για χρόνια ολόκληρα από την κρατική τηλεόραση. Το καταλαβαίνω ότι για αυτούς που έχουν δει τα θεατρικά λίγους μόνο μήνες
(ή εβδομάδες) πριν από το ΣΙΝΕ+ δεν είναι και ό,τι καλύτερο, αλλά καλό είναι τα έργα αυτά να βγουν σε DVD και να διατεθούν στο ευρύ κοινό. Βεβαίως, δεν θα έλεγα όχι σε κάποιο μελλοντικό DVD της ΕΡΤ με τα 8 επεισόδια από "Τα Ανάποδα" του Δαλιανίδη που κάθονται στο Αρχείο τους, ή με μία συλλογή από τα μοναδικά επεισόδια από σβησμένες σειρές που βρίσκονται στο Αρχείο τους
(όπως "Κοκκορόμυαλη", Άγνωστος Πόλεμος", "Παράξενος Ταξιδιώτης", "Λούνα Παρκ", "Πανθέοι" και άλλες), αλλά αυτό μάλλον αποτελεί όνειρο απατηλό...