kostikas11
RetroN00b
- Αντιδράσεις
- 0
ειναι ολες καλες πρεπει να εχεις ξοδεψει πανω απο 10 χιλιαδες ευρω το κατι τρεχει με τους διπλα ειναι πολυ καλο και λυπαμαι που το εχασα?????????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Πότε καλέ βγήκε το "Σ'αγαπω Μ'αγαπας" σε dvd????? είμαι απολυτα σιγουρος οτι δεν εχει βγει, τι εννοεις με αυτο;kostikas11 είπε:απο ολα αυτα που λετε το σ'αγαπω μ'αγαπας χλωμο να ξανα βγει εχει ηδη βγει μια φορα
Φιλε μου δεν ανεφερα ποτε οτι ολες αυτες της σειρες που εχω της εχω σε συλεκτικη κασετινα.Παρα πολλες απο αυτες ουτε σε χιλια χρονια δεν θα της δουμε στα περιοδικα.πιστευω να με πιανεις γιατι δεν μπορω λογο των κανονισμων του φορουμ να επεκταθω παραπανωkostikas11 είπε:αφου δεν βγηκε ο metalcandyman πως το εχει στην συλλογη του με συλλεκτικη κασετινα
Το ότι κάποιος έχει κάποιες σειρές, δε σημαίνει απαραίτητα ότι έχουν κυκλοφορήσει. Θα μπορούσε π.χ. να τις έγραφε στο βίντεο και να τις έχει σε κασέτες.kostikas11 είπε:αφου δεν βγηκε ο metalcandyman πως το εχει στην συλλογη του με συλλεκτικη κασετινα
μπαααα νεκρα τελειως επεσε!Daffy Duck είπε:Παιδιά έχουμε κανα νέο για καινούρια σειρά??
Αυτό ακριβώς σκέφτηκα και γω φίλε μου μόλις το είδα. Μάλλον κάπως έτσι μας θεωρούν...peter είπε:Το ''Tv zapping'' μου φαίνεται ότι μας κοροϊδεύει τελείως. Μόλις πριν τρεις βδομάδες τελείωσε ο διαμοιρασμός του ''Ευτυχισμένοι μαζί'' και τώρα, από αυτή την Παρασκευή θα διανέμει 4 dvd (τουτέστιν 12 επεισόδια) την φορά με την ίδια τιμή αν δεν κάνω λάθος. Κι εμείς που τα μαζεύαμε ένα-ένα dvd την χρονιά που μας πέρασε τι είμαστε; Κορόιδα;
Τι εννοείς τέλος; Σταματούν τη κυκλοφορία τους;;;jimbcn είπε:τελος τα περιοδικα 7 μερες τν και τηλεκοντρολ.
Σώπα βρε παιδιά! Που το μάθατε;;; Ειδικά για το 7 Μέρες TV μου κάνει τρομερή εντύπωση!tsalk είπε:Ακριβως. Σταματα η εκδοση τους.