Λοιπόν,Turrican,άκουσε να δεις αφού το ψάχνεις τόσο πολύ το θέμα,διότι παραπαίξαμε με σένα κι ασχοληθήκαμε πολύ περισσότερο απ' όσο αξίζει !
Ή έστω αυτό έκανα εγώ προσωπικά....
Tα κουκιά είναι λίγα και μετρημένα.
Άρθρο 1ο:Το ότι μπαίνεις στο forum μόνο και μόνο για να προκαλέσεις αναστάτωση κι ανακατωσούρα,το βλέπει κι ένας μονόφθαλμος πλέον.
Άρθρο 2ο:Το ότι παριστάνεις ότι δε καταλαβαίνεις τι σου λέει ο Ηρακλής τόση ώρα και πας την κουβέντα από 'δω κι από 'κει,,δείχνει απλά ότι δε ξέρεις τι να πεις πλέον και λες ότι να 'ναι για να θολώσεις τα νερά.
Άρθρο 3ο:Το ότι μπήκες στο mamouni,τα έκανες άνω-κάτω,μου επιτέθηκες φραστικά κι εκεί απλά αποχώρησα μόνο και μόνο για να μη σου κάνω το χατήρι ν' ασχοληθώ μαζί σου -μια κι είχα σαφώς πιο εποικοδομητική δουλειά να κάνω,π.χ εδώ μέσα- το ξέρουν κι όλοι όσοι πέρασαν από εκεi.
Άρθρο 4ο:Το ότι η παρουσία σου εδώ μέσα δε προσφέρει τίποτα απολύτως,το ξέρεις κι εσύ ο ίδιος,διότι χαζός (πιστεύω) δεν είσαι,όπως σίγουρα η παρουσία αυτή δεν είναι και καθόλου τυχαία πλέον φυσικά...
Άρθρο 5ο:Το ότι είσαι ο πρώτος που ζητά κιόλας να του πούμε κι ευχαριστώ,απλά μιλάει από μόνo του για σένα,εγώ τι να πω...;
Άρθρο 6ο:Το ότι σου έχουν φερθεί με πάρα πολλή,με περίσσια υπομονή οι διαχειριστές του forum,επίσης είναι πασίγνωστο κι οφθαλμοφανές...
Άρθρο 7ο:Το ότι με προκαλείς προσωπικά τόση ώρα με φτηνότατο τρόπο να σου απαντήσω (και μη μου πεις κι εδώ άλλα αντί άλλων,είπαμε να μιλήσουμε αντρίκια και να μη κάνουμε τους χαζούς) αποκαλώντας με "παιδί που πρέπει να στείλει ο Ηρακλής" και τελικά σου κάνω τη χάρη αυτή για μία και μόνο φορά,δείχνει -το λιγότερο- ότι απλά ξεχνάς εύκολα πολλά πράγματα από τη μέχρι τώρα "θητεία" σου στο GRM.Κι εδώ καταλαβαίνεις εσύ τι λέω...
Άρθρο 8ο:Το ότι το profile σου είναι για γέλια,το ότι η υπογραφή σου είναι το λιγότερο γραφική,το ότι δε σου αρέσει εδώ αλλά πάλι εδώ είσαι,το ότι νομίζεις ότι σου χρωστάμε κιόλας,το ότι έχεις πραγματικά κουράσει με την αμπελοφιλοσοφία σου.....θες να συνεχίσω ;
Λοιπόν,ΟΚ,είπες ό,τι είχες να πεις,πολύ αμφιβάλλω προσωπικά ποιοι και πόσοι ενδιαφέρονται για όλ' αυτά,ε το κούρασες το όλο θέμα για μία ακόμη φορά,είπαμε,υπάρχουν κι όρια...
Εγώ ΔΕΝ θα ξανασχοληθώ και πάλι μαζί σου,ξαναλέω έχω απείρως σοβαρότερα πράγματα να κάνω,απλά κούρασες ως εκεί που δεν παίρνει.
Κάτι που εμείς φυσικά δε κάναμε στο ελάχιστο εκεί που εσύ συχνάζεις,δεν είχαμε κανένα λόγο άλλωστε.
(Κι επειδή ξέρω ότι θα αρχίσεις πάλι δήθεν να απορείς και να ρωτάς εκ μέρους ποιων ομιλώ κι άλλα τέτοια παρόμοια ωραία,σου λέω ότι τζάμπα κόπος να το προσπαθήσεις,απάντηση δε θα πάρεις..)