Προσωπικά δεν θεώρησα ποτέ τόσο "μέγα" τον κ.Τσουρινάκη στα κείμενά του, με την έννοια πως τα review του πολλές φορές δεν με βρίσκανε σύμφωνο και ουκ ολίγες φορές με "εκνεύριζαν" αρκετά τα γραφόμενά του. Πιστεύω δηλαδή πως ακόμα και νεότεροί του στο χώρο, κάνανε "καλύτερη" δουλειά όσο αφορά το "reviewing"...
Σαν Δημήτρης όμως δηλώνω θαυμαστής του γιατί όλα αυτά τα χρόνια δείχνει ένα προφίλ "παιδιού". Αυτό είναι που λάτρεψα στον κ.Τσουρινάκη. Να μιλάει για τα video games με τόση απλότητα, αγάπη, παιδικότητα, που προσωπικά εμένα με άγγιζαν όσο κανείς άλλος. Συμπεραλμβανομένου φυσικά πως ξέρουμε όλοι ότι παίζει video games κάποιες δεκαετίες...Ο Πατριάρχης των Adventure Games!
Aλλά ειλικρινά δεν θυμάμαι ποτέ να είπα την εξής φράση: "δεν θα παίξω αυτό το Game, άν δεν δώ την άποψη του ΑΠΤ" κάτι που συνέβαινε με τον Χαλκίδη/Κηπουρόπουλο (αν και συνομιλικοί μου, πραγματικά τους λάτρεψα/ω ώς συντάκτες)
Για να μη μακρυγορώ και γίνομαι κουραστικός, προσωπικά δεν με αγγίζει το γεγονός πως αποχωρεί, διότι αφενός έχω πάψει και εγώ να αγοράζω χαρτί για την ενημέρωσή μου και αφετέρου (το σημαντικότερο), δεν νομίζω πως έχει πλέον μέλλον ένα περιοδικό (οποιοδήποτε περιοδικό) σήμερα με φάτσα κάρτα το ίντερνετ! (ίντερνετ=ατελείωτη+άμεση+δωρεάν πληροφόρηση). Μακάρι να τον δώ να γράφει σε κάποιο site/blog/forum ή ο,τιδήποτε άλλο. Μόνο και μόνο γιατί μου αρέσει να ξέρω πως υπάρχουν και άλλα τέτοια "παιδιά" σαν και μένα.