E-mail στον Αντρέα Παρασκευά Τσουρινάκη....

Ευτυχώς οι μέρες που αγόραζα "χαρτί" για ενημέρωση έχουν τελειώσει ανεπιστρεπτί.

Αν είναι αλήθεια πάντως, η ανακοίνωσή 1η Απριλίου αγγίζει τα όρια του "άρρωστου" αστείου.

Anyway, nothing lasts for ever. Back 2 gaming.
 
Τι να πω μπορεί να είναι αλήθεια μετά από τόσα χρόνια που γράφει ο άνθρωπος να κουράστηκε με το αντικείμενο. Βέβαια θυμάμαι τα άρθρα του προ έτους στο PC MASTER (για τα 20 χρόνια κυκλοφορίας) και μου έδινε την εντύπωση ότι θα μπορούσε να συνεχίσει για άλλα τόσα.

Well, nothing lasts forever.
 
Μα γιατί δεν ακούτε το geek; (Δηλ. εμένα) :boss:
 
Παιδιά μπορώ να το επιβεβαιώσω κι εγώ, ΔΕΝ είναι Πρωταπριλιάτικο αστείο...

Δεν ξέρω παραπάνω λεπτομέρειες (λόγους αποχώρησης κ.λπ.) παρά μόνο ότι η απόφαση είχε παρθεί εδώ και μερικές μέρες...
 
Κρίμα....

Το "τέλος εποχής" για μένα, είχε έρθει όταν σταμάτησε να γράφει για το PIXEL και πήγε στο PC Master, καθότι δεν είχα καμμία σχέση με το PC-Gaming/Adventuring εκείνη την εποχή (ούτε και σήμερα)...

Όμως, μπορώ να πω οτι αγόραζα το PC Master κάποιους μήνες, μόνο και μόνο για το PIXEL feeling και για τις στήλες του Αντρέα-Παρασκευά...

Μπορεί να σταματά η συνεργασία του με το PC-Master, όμως τα γραπτά του, μέχρι σήμερα, υπάρχουν και σαν παλιός αναγνώστης του PIXEL, θα εξακολουθήσω να τα επισκέπτομαι, μέσα από τις σελίδες του περιοδικού ξανά και ξανά...

Εύχομαι ότι καλύτερο στον φίλτατο κ. Τσουρινάκη, στα νέα του επαγγελματικά βήματα (αν υπάρχουν) και γενικότερα στη ζωή του...

Σε ευχαριστούμε...
 
Ότι κι αν έχει συμβεί, σίγουρα ο κ. Τσουρινάκης δεν πρόκειται να χάσει από αυτή την αποχώρηση και σίγουρα το σκέφτηκε καλά πριν το αποφασίσει. Το μόνο που μπορώ να πω γι'αυτόν τον άνθρωπο είναι :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:
 
Κριμα ... πραγματικα κριμα .
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Καλή συνέχεια κ. Τσουρινάκη σε ότι και να κάνετε. Ο τελευταίος μεγάλος της παλιάς φρουράς αποχωρεί. Μην το δραματοποιούμε περισσότερο όμως. Η ζωή αναγκαστικά συνεχίζεται.
 
Olorin είπε:
Παιδιά μπορώ να το επιβεβαιώσω κι εγώ, ΔΕΝ είναι Πρωταπριλιάτικο αστείο...
Δεν ξέρω παραπάνω λεπτομέρειες (λόγους αποχώρησης κ.λπ.) παρά μόνο ότι η απόφαση είχε παρθεί εδώ και μερικές μέρες...
....ή απλά είσαι και εσύ στο κόλπο!!!!!!!!! :p :p
 
Και μονο που ανακοινωθηκε τετοια ημερα ειναι υποχρεωση μας να το θεωρησουμε Hoax.

Ως γνωστο παντου ιντερνετικα και παγκοσμια το Retromaniax εχει τα εξυπνοτερα παιδια!!

Αν συνεχιστει και αυριο εδω ειμαστε.

Κατα τα αλλα σας δηλωνω κατηγορηματικα και υπευθυνα οτι ειναι φαρσα!!

Αυριο βλεπουμε.
 
δεν είναι φάρσα... όσο για τον ΑΠΤ φυσικά και δε θα σταματήσει να ...παίζει :)
 
Παίδες, άνθρωποι σαν τον Τσουρινάκη είναι τυχεροί διότι έκαναν το χόμπι τους επάγγελμα! Αυτή είναι η αιτία που το κάνουν τόσο καλά! Ο Τσουρινάκης δεν θ' αποχωρούσε έτσι απλά!

Θα μας είχε προϊδεάσει από καιρό με χαμηλότερης ποιότητας κείμενα και θέματα που θα εξέπεμπαν ότι είναι διατεθειμένος να τα παρατήσει!

Πολύ καλό το αστείο σας λοιπόν...να είμαστε όλοι καλά και... του χρόνου! :)

Στο πνεύμα της ημέρας και ενθυμούμενος περσινά αντίστοιχα ποστς μου θα υπενθυμίσω ότι αγαπώ την αταρι, το ατάρι στ συγκεκριμένα και ότι θέλω να τα φτιάξω με την μικρή κόρη του Jack Tramiel (όχι την χοντρή την άλλη που έχει ...εξώγαμη με την μοντέλα)

:) :p
 
Γνωριζω τον Ανδρεα πολλα ετη και οχι μονο απο το pixel η το pc master ως αναγνωστης αλλα και ως εργαζομενος στην οικογενεια που λεγετε compupress εκεινη την εποχη! μεχρι και μερικα χρονια πριν, ητανε o δικος μου μεντορας, και οχι μονο στα adventures αλλα και ως ανθρωπος! Δεν ξερω αν ειναι προταπριλιατικο αστειο για την αποχωρηση του αλλα μακαρι να ειναι, αλλιως πραγματι θα ειναι μια σημαντικη απωλεια για τον χωρο..
 
Δεν ειναι πρωταπριλιατικο.

Υποθετω ομως οτι κατι θα ετοιμαζει.
 
Ειναι πρωταπριλιατικο,εχω πληροφοριες απο μεσα.

 


Η μηπως ειναι το παραπανω πρωταπριλιατικο!!!

 
 
Προσωπικά δεν θεώρησα ποτέ τόσο "μέγα" τον κ.Τσουρινάκη στα κείμενά του, με την έννοια πως τα review του πολλές φορές δεν με βρίσκανε σύμφωνο και ουκ ολίγες φορές με "εκνεύριζαν" αρκετά τα γραφόμενά του. Πιστεύω δηλαδή πως ακόμα και νεότεροί του στο χώρο, κάνανε "καλύτερη" δουλειά όσο αφορά το "reviewing"...

Σαν Δημήτρης όμως δηλώνω θαυμαστής του γιατί όλα αυτά τα χρόνια δείχνει ένα προφίλ "παιδιού". Αυτό είναι που λάτρεψα στον κ.Τσουρινάκη. Να μιλάει για τα video games με τόση απλότητα, αγάπη, παιδικότητα, που προσωπικά εμένα με άγγιζαν όσο κανείς άλλος. Συμπεραλμβανομένου φυσικά πως ξέρουμε όλοι ότι παίζει video games κάποιες δεκαετίες...Ο Πατριάρχης των Adventure Games!

Aλλά ειλικρινά δεν θυμάμαι ποτέ να είπα την εξής φράση: "δεν θα παίξω αυτό το Game, άν δεν δώ την άποψη του ΑΠΤ" κάτι που συνέβαινε με τον Χαλκίδη/Κηπουρόπουλο (αν και συνομιλικοί μου, πραγματικά τους λάτρεψα/ω ώς συντάκτες)

Για να μη μακρυγορώ και γίνομαι κουραστικός, προσωπικά δεν με αγγίζει το γεγονός πως αποχωρεί, διότι αφενός έχω πάψει και εγώ να αγοράζω χαρτί για την ενημέρωσή μου και αφετέρου (το σημαντικότερο), δεν νομίζω πως έχει πλέον μέλλον ένα περιοδικό (οποιοδήποτε περιοδικό) σήμερα με φάτσα κάρτα το ίντερνετ! (ίντερνετ=ατελείωτη+άμεση+δωρεάν πληροφόρηση). Μακάρι να τον δώ να γράφει σε κάποιο site/blog/forum ή ο,τιδήποτε άλλο. Μόνο και μόνο γιατί μου αρέσει να ξέρω πως υπάρχουν και άλλα τέτοια "παιδιά" σαν και μένα.
 
spyros_s είπε:
Θα μας είχε προϊδεάσει από καιρό με χαμηλότερης ποιότητας κείμενα και θέματα που θα εξέπεμπαν ότι είναι διατεθειμένος να τα παρατήσει!
Καλά αυτό δεν υπήρχε περίπτωση να γίνει ποτέ. Άνθρωποι που σέβονται τον εαυτό τους δεν μειώνουν την ποιότητα της δουλειάς τους για κανένα λόγο. Πολύ περισσότερο πριν την αποχώρησή τους.
 
Εννοώ ότι αυτό θα συνέβαινε όταν δεν θ' αγαπούσε πια αυτό που κάνει!
 
Διαβάζοντας τα τελευταία posts, και χωρίς βέβαια να αμφιβάλλω για την καλή προαίρεση όσων τα έγραψαν, μου έρχεται στο μυαλό μια φράση που είπε ο Αντρέας σε εκείνο το μήνυμά του που δημοσιεύτηκε στο GRM το καλοκαίρι:

πολλοί μιλούν για μένα, χωρίς στην πραγματικότητα να με ξέρουν
 
Παντως δεν ειπωθηκε κατι προσβλητικο.

Αν μη τι αλλο, ο παρον χωρος εχει αποδεδειγμενα εκφρασει πολλακις την απεριοριστη εκτιμηση προς το προσωπο του Ανδρεα Τσουρινακη.

Αποδειξη ειναι η θερμη συμμετοχη σε οποιαδηποτε ειδηση αφορα το προσωπο του αλλα και οι πολλες προσπαθειες προσεγγισης του.

Εκλεισε μια σελιδα και περιμενουμε εναγωνιως να μαθουμε τα μελλοντικα του σχεδια.
 
Πίσω
Μπλουζα