E3 2011

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Wally
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Νότη καλό ταξίδι και να μας κρατάς ενήμερους!!!!!! Ωραίος!!!!!

Τελικά δεν ξέρω τι λέτε, fanboiz και μη, εγώ θα το πάρω το project fraffo (tm by Maddog - Γιατρέ μην είσαι αχάριστος, ολόκληρη κονόλα ονομάσανε προς τιμήν σου!!!!! ) και ας βγω στη Συγγρού σε πουροηλικία. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχω όλες τις κονσόλες της νέας γενιάς.

Αει μη πω. Ήμουν ένα ευτυχισμένο παιδάκι και από τότε που έμπλεξα στο GRM έχω ξεπαραδιαστεί με τις κονσόλες. :P :P Θα έρθει ο λογαριασμός στο Herco.

Ευτυχώς που θα τη διαθέσει το 2012 δεν λέτε;

Χώρια τη πλάκα, αναμένω με ανυπομονησία την ανακοίνωση της Ninty μια και τα παπαγαλάκια τα απεχθάνομαι και δεν ασχολούμαι με φήμες. Για να δούμε......

Εγώ προσωπικά δεν ξανα αγοράζω κονσόλα από την Nntendo αν συνεχίσει το ίδιο βιολί, δηλαδή να ασχολείται με το hardware και ελάχιστα με το software, όπως έκανε με το Gamecube και το Wii. Την εποχή του N64, έφτιαξε η ίδια καταπληκτικό software και τίμησε σχεδόν όλα τα franchise της με τον καλύτερο τρόπο (εκτός από το Metroid που δεν βγήκε ποτέ).

Στο Gamecube και το Wii την έπιασε η τεμπελιά και έδωσε τα μισά project της σε τρίτους, όπως Namco, Sega και Retro Studios. Στην περίπτωση της Retro δεν μπορώ να πω ότι παραπονιέμαι, η εταιρία έβγαλε ένα φοβερό Metroid, Tα Starfox και F-Zero όμως από Namco και Sega δεν έπιαναν μία μπροστά στις εκδόσεις του N64 από την μαμά Nintendo (ναι, ναι το GX έχει φοβερά γραφικά, αλλά σαν gameplay και ατμόσφαιρα δεν φτάνει το X). Και αν είχε βγάλει και ένα Metroid ανάλογης ποιότητας, ίσως να έλεγα το ίδιο και για την Retro. Στο Wii, ούτε λόγος για Starfox η F-Zero. Και να πεις ότι έβγαλε ένα νέο καλό παιχνίδι που να μην είναι sequel να πω ok... Αλλά πάει και μου βγάζει τα Mii series (Wii Party, Wii Music, Wii sports Resort, τα οποία στην ουσία είναι tech demos). Βάλε και το Zelda το οποίο ήταν στην ουσία παιχνίδι του gamecube που θα έπρεπε να είχε βγει από πιο νωρίς, βάλε και το χειρότερο Mario kart, το μόνο καλό που μένει είναι το Mario Galaxy. Και να πεις ότι το 3rd party support συμπληρώνει τα κενά, να πω ok, αλλά δυστυχώς ούτε αυτό συμβαίνει. Α, χάθηκε και η Rare, που το πας αυτό....

Και με το 3DS τι κάνει? Μα ότι έκανε και με τα GBA-DS. Αντί να βγάλει ένα νέο τρανταχτό launch game, βγάζει remake. Εντάξει, δεν λέω, φοβερό και τρομερό το Ocarina of Time, υπάρχει όμως σε όλες τις κονσόλες από το N64 και μετά αν θες να το παίξεις. Οπότε η μόνη δουλειά που κάνανε στην ουσία είναι ότι ανανέωσαν τα γραφικά. Δεν με χαλάει ένα OOT με ανανεωμένα γραφικά, θα έπρεπε όμως να είναι side project, ίσως καποιο bonus μέσα σε ένα πακέτο ενός νέου παιχνιδιού.

Αγοράζω μια κονσόλα για να παίζω κανένα καλό παιχνίδι, όχι να ασχολούμαι με τα harware features της. Το Project cafe φαίνεται ότι θα είναι μηχάνημα με αρκετά features και βλέπω την Nintendo να φτιάχνει πάλι tech demos για να φανεί ότι τα αξιοποιεί. Ελπίζω να κάνω λάθος, μιας και λένε ότι θα ασχοληθούν με το "hardcore" κοινό. Παρόλα αυτά με βλέπω την επόμενη γενιά να ασχολούμαι με PC αποκλειστικά (αφού ούτε τα PS3 και XBOX με κάλυψαν και γενικώς προτιμούσα από παλιά την Nintendo/Sega).

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Στο gaming όποιος θέλει να ασχοληθεί σοβαρά, ασχολείται με όλες τις κονσόλες και με το pc. Αυτή η άποψή μου είναι αμετάβλητη και δεν αλλάζει, ούτε θα αλλάξει ποτέ. Το πιστεύω ακράδαντα.

Το να αποκλείσουμε το Wii είναι λάθος. Το μηχάνημα εκτός από τις χιλιάδες Shovelware παιχνίδια που έχουν βγει, έχει δώσει, ίσως, τα πιο απίστευτα διαμάντια όλων των εποχών. Και σίγουρα περιμένω την επόμενη κίνηση. Τόσο από την Ninty, όσο και από τις άλλες δύο.

Α, και επόμενη γενιά στο gaming αναφορικά με το pc, δεν υπάρχει αν δεν έρθει η νέα γενιά κονσολών.

pooky(1) είπε:
Στο gaming όποιος θέλει να ασχοληθεί σοβαρά, ασχολείται με όλες τις κονσόλες και με το pc. Αυτή η άποψή μου είναι αμετάβλητη και δεν αλλάζει, ούτε θα αλλάξει ποτέ. Το πιστεύω ακράδαντα.
Την τελευταία γενιά δεν ευχαριστήθηκα. Και στις 3 κονσόλες μαζί δεν μπορώ να μαζέψω όσα αξιόλογα παιχνίδια μπορώ να μαζέψω από το PS2 ή το N64 μόνα τους. Παλιότερα αγόραζες μια κονσόλα και σε κάλυπτε, τώρα θες και τις τρεις. Και πάλι εμένα προσωπικά δεν με καλύπτουν ούτε και οι 3 μαζί.

ΟΚ εδώ δεν μπορώ να επεκταθώ, μια και προσωπικά τα δύο τελευταία χρόνια ασχολήθηκα με τις κονσόλες. (3 αν βάλεις το Wii που ήρθε πρώτο. )

ΟΚ και πάλι, είναι και αρκετά τραβηγμένο, ειδικά στη σημερινή εποχή, να λες έτσι απροκάλυπτα (αναφέρομαι σε μένα μη παρεξηγηθώ με κανέναν) "πάρε 3 κονσόλες και ένα μαμάτο pc για να παίζεις" τη στιγμή που άλλοι κάνουν οικονομία και στο ψωμί της οικογένειάς τους. Τα χρήματα δεν υπάρχουν ούτε για δείγμα, οπότε αναγκαστικά η συντριπτική πλειοψηφία θα πάει σε μια και μοναδική πλατφόρμα, αναγκαστικά αυτό που έχουμε το υπερασπιζόμαστε, αναγκαστικά θα χωριστούν σε ομάδες και θα γίνουν fanboiz τελικά.

ΟΚ εις την τρίτην, δεν την κατάλαβα ποτέ αυτή τη νοοτροπία και ούτε θα τη καταλάβω.

Μένω στα λόγια σου ότι οι παλιότερες κονσόλες σε κάλυπταν περισσότερο από ότι οι σημερινές. Ίσως να είναι έτσι, αυτό δεν θα το μάθω ποτέ.

Χμμμμμ...E3 2011....χμμμμ :)

X720 στην E3

Καθώς πλησιάζει η ημερομηνία διεγαγωγής της E3, αρχίζουν να οργιάζουν οι φήμες για επικείμενη ανακοίνωση του XBOX 720 στην E3. Λέγεται, ότι το μηχάνημα προορίζεται για κυκλοφορία στο τέλος του 2012 και ότι δεν θα παρουσιαστεί στην τελική μορφή του.

Προφανώς, η M$ δεν θέλει να κλέψει την παράσταση η Nintendo. Για να δούμε!!

FAIL. καραFAIL. Ή έχεις κάτι χειροπιαστό ή τίποτε. Αν βγουν και ανακοινώσουν αοριστίες θα είναι άξιοι της μοίρας και του πανικού τους. Με εκνευρίζουν αφάνταστα αυτά τα "μπορεί" "έρχεται" "κατά πάσα πιθανότητα" "ίσως ναι, ίσως όχι" και όσο και αν δεν συμπαθώ την Ninty θα είμαι υπέρ της αυτή τη φορά.

Πάλι θα τους πάρει όχι τα σώβρακα, αλλά και τις συσκευασίες από δαύτα και σε αυτή τη γενιά κονσολών, τι λέμε τώρα!!!!! Και καλά θα κάνει.

8ae55dd6258966d3a6439375a51961d53d6b3f0e.jpg

73237f3cea8c5ad992089cd5ea905e5c26100043.jpg

(το south-hall ειναι διπλασιο απλα δεν ειναι scaled σωστα η φωτο μεσα στο Post)

Η Σονυ εχει 3 η Νιντυ 2 και η Μ$ ενα και κεντρο!

scea_e3_11_01.jpg

Τα εξτρα 4 της SCEE ειναι meeting rooms :)

Αφού είναι η Bethesda εκεί στο δι@0LOL όλοι οι άλλοι!

SKYRIM RULEEEEZZZZZZZZZZZZZ!!!!!!!!!

Τους χάρτες τους θέλουμε για να μη χαθούμε όταν θα πάμε? λολ

Shock είπε:
Τους χάρτες τους θέλουμε για να μη χαθούμε όταν θα πάμε? λολ
Ε ναι, δεν ειναι κρίμα να ονειρευτείς ότι είσαι εκεί και να μην ξέρεις που να πας?

First console specs?

Σαν αν λέμε η Πυθία και η παρέα της παρουσιάζουν........

Ε ρε ξύλο που θέλουν μερικοί..........

Πίσω
Μπλουζα