Αν και δεν γνωρίζω πως ονομαζόταν το παιχνίδι στα αγγλικά, ίσως το βρεις στο ebay.georgeangel είπε:Είμαι και εγώ ένα από τα θύματα που ότι όμορφο και retro είχε κατέληξε να σαπίζει κάτω από τα χερια διαφορων συγγενικών χεριών και ποντιων ηλικίας 3-10 χρόνον. Όταν το πήρα χαμπάρι ήταν πλέον αργά διότι ότι είχα και δεν είχα ήταν πλέον σκόνη. Είχα πολλά και ίσος ότι έβγαζε εκείνη η εποχή από games playmobil και επιτραπέζια ηλεκτρονικά και ότι μπορείς να φανταστείς. Anyway αυτό που θέλω να βρω και ψάχνω είναι τα κάστρα και οι πολιορκητές. Ψάχνω σε παλαιοπωλεία σε παλιά ψιλικατζίδικα και τέτοια αλλα τίποτα so far. Αν κάποιος θέλει να το δώσει προς υοθετήσει σε πολύ καλή οικογένεια το συζητάμε. Πάντως πρέπει έχει πλακα να προπόνησε kai9 μετά να χτυπάς τα "κατστρα" με 3-4 χτυπήματα...
Νομίζω ότι στα αγγλικά λεγόταν CROSSBOWS & CATAPELTS (δηλ. Βαλίστρες και Καταπέλτες)telonio είπε:Αν και δεν γνωρίζω πως ονομαζόταν το παιχνίδι στα αγγλικά, ίσως το βρεις στο ebay.
Χαιρετώ τον κόσμο!billy είπε:...αχ τι μου θυμίσατε πάλι...Ολα αυτά πρέπει να πετάχτηκαν "χαλαρά", απο την mother !!
...εν τω μεταξύ θυμήθηκα και τους "Μικροναύτες" (τους θυμάστε και εσείς φαντάζομαι και απο τις σελίδες του "Σπάιντερ Μαν". Βαρώνος Κάρζα, Emperor, Force Commander, κλπ).
Είχε ο καθένας και τα "άλογό" του θυμάμαι, και μπορούσες να τους ενώσεις και να φτιάξεις "κενταύρους". Εκτόξευαν και τα χέρια τους, κλπ...
Το θέμα είναι πως δεν είμαι σίγουρος για το όνομα που είχαν στα ελληνικά (δεν νομίζω ότι το κουτί έγραφε "μικροναύτες"...).