Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Eιμαστε! Ειμαστε!Starbuck είπε:Μακάριοι οι διατηρήσαντες!
o ξαδερφος μου το βρηκε στην Σκυδρα πριν ενα χρονο περιπου καπου στα 20 ευρω σε ενα μεγαζι που εκλεινε η κατι τετοιο(τυχερακιας ακομη του το παζαρευωplintiriopiaton είπε:παιδιά υπάρχει κανένα μαγαζί Αθήνα η κάπου αλλού που να έχει τα κάστρα και Πολιορκητές ακόμα η παλαιά επιτραπέζια? ( τύπου Μοναστηράκι) η κάπου αλλού? εδώ στην Θεσσαλονίκη (Λαμία-Δράμα-Αλεξανδρούπολη-Καβάλα) σχεδόν τα εξάντλησα τώρα ψάχνω σε κάτι παλιά ψιλικατζίδικα μήπως και βρω κανένα κιτρινισμένο με 2.100 δρχ όπως βρήκα κάποια άλλα με 800 δρχ. Επίσης εχω βρει και BiBibo (για συγγενικά μου πρόσωπα που τα έκανα ευτυχισμένα) και playmobil σε κάποιο ξεχασμένο βιβλιοπωλείο και κάποια lego....καλό το ebay αλλά ακόμα καλύτερο να βλέπεις τι παίρνεις...
α δεν λεει ετσι η τα εχεις ολα η τιποτα, λοιπον σου στελνω τα στοιχεια μου να μου τα στειλεις να τα ξεφορτωθειςPlaymolover είπε:Τι είναι τα κάτω βλήματα; Εγώ γιατί δεν είχα τέτοια; Πείτε μου και μένααααα.....
Δυστυχώς έχω διασώσει πολύ λίγα κομμάτια από το παιχνίδι αυτό. Κάτι τουβλάκια, όχι όλα, κάτι βλήματα όπου στα περισσότερα τα αυτοκόλητα έχουν ψιλοκαταστραφεί, το ένα πυργάκι και τους δύο καταπέλτες που δυστυχώς είναι σπασμένοι και κολημένοι.... Κάπου έχω και τον ένα μεγάλο πύργο χωρίς όμως τον καταπέλτη του.
Πείτε μου που μπορώ να βρώ ένα κουτί και εγώ.....