Masquerade
Banned
- Αντιδράσεις
- 15
Παιδιά αν και αγόρι από πόνυ έχω πάρα πολλά πράγματα!! lol Έχω γύρω στα 200 πόνυ (μόνο από El Greco και Hasbro), το σπίτι τους που έδειχνε στα επεισόδια (Paradise Estate ή στα ελληνικά Παράδεισος ) που είναι πραγματικά τεράστιο και το έχω σε πάρα πολύ καλή κατάσταση! Μετά έχω το ροζ κάστρο τους (Dream Castle), το παγωτατζίδικο, το άλμπουμ panini ολοκληρωμένο, ενα βιβλίο που δείχνει όλα τα πράγματα από πόνυ και τα πόνυ που είχαν κυκλόφορήσει εκείνη την εποχή, όλα τα επιτραπέζια που είχαν κυκλοφορήσει τότε (συνολικά αν θυμάμαι καλά είναι γύρω στα 6), όλα τα ζωάκια πόνυ (The Pony Friends), ένα κουτί accessories (διάφορα ρούχα, ρούχα που φορούσαν στη ταινία του 1986, κοκαλάκια) κτλ...Τον Σπάικ τον δράκο τον είχα 2 φορές και το ένα το έδωσα, 3 γοργονάκια πόνυ (νομίζω 4 ήταν συνολικά) και τέλος είχα τον στάβλο και το κομμωτήριο, αλλά τα χάρισα Θα σας ανεβάσω φωτογραφίες να τα δείτε όλα! Από βδομάδα όμως, γιατί από αύριο θα λείπω εκτός Μπορεί να ξέχασα κάτι, αλλά θα τα δείτε στις φωτογραφίες όλα χεχε Γενικά είμαι συλλέκτης και έχω μεγάλη συλλογή (όχι μόνο από πόνυ) Αυτά!!!
Και κάτι τελευταίο Τα Πόνυ ήταν τα μόνα κοριτσίστικα παιχνίδια που μου άρεσαν
Όπως και η σειρά ήταν τέλεια!
Και κάτι τελευταίο Τα Πόνυ ήταν τα μόνα κοριτσίστικα παιχνίδια που μου άρεσαν
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: