Παιδια καλησπερα. Θα ηθελα την βοηθεια σας σε κατι που ισως εγινε και δεν μου αρεσει καθολου! Πριν απο κανενα μηνα περιπου εκανα ανταλλαγη με ενα μελος απο το foroum δινοντας του μια lili lei με ροζ τουαλετα και περνωντας οπως μου ειπε και οπως τον πιστεψα το αυγο του birthady pony γιατι ναι μεν το ειχα αλλα μετα απο τοσα χρονια αυγο δεν υπηρχε. Μεχρι πριν λιγο ημουν σιγουρη οτι ηταν το γνησιο του birthday ελα που ομως οπως με ενημερωσε φιλος πριν λιγο το αυγο αυτο ειναι fake γιατι οπως μου ειπε εχει το birthday μεσα σε αυγο καινουργιο και το αυγο ειναι του ειναι ματ ενω εμενα αυτο που μου δοθηκε ειναι γυαλιστερο. Ειναι και αυτο μια παραλλαγη της el greco οπως με τα ρουχα της bibi bo? Η εχω εξαπατηθει? Γιατι οπως συγκεκριμενα μου ανεφερε το προσωπο αυτο το ειχε απο την παιδικη του ηλικια οπως με ενημερωσε ομως ο φιλος πριν λιγο αυτη την ιστορια την εχει πει και αλλου και εχει δωσει και αλλου τετοια αυγα. Και εμενα φυσικα αν μου εχει δωσει το πραγματικο αυγο του birthday δεν μου πεφτει λογος ας εχει και ας δινει οσα θελει αλλα σε περιπτωση που εχω εξαπατηθει θα ηθελα να το ξερω. Γι αυτο σας παραθετω δυο φωτογραφιες γι το αυγο που μου δοθηκε και οποιος ξερει κατι παραπανω παρακαλω ας με ενημερωσει. Ευχαριστω!