[El Greco] Μικρό μου Πόνυ G1 και G2

Eleni έχει σ'ένα παλιατζίδικο εδώ στην Αθήνα, αλλά ο ιδιοκτήτης είναι βλαξ! :p

Έλα να με βοηθήσεις να τα πάρουμε!!

Α ναι, αυτή η αποστολή :p Ναι, δεν ξέρω σαν να μου φαίνεται ότι είναι λίγο πολύ στάνταρ, μου φαίνεται ότι ενώ το σώμα γυαλίζει το κέφάλι είναι πιο ματ, σε όλα τα G4 singles που έχω μέχρι τώρα (3)...ουφ!
 
Λενε οτι η οσφρηση ειναι αμεσα συνδεδεμενη με την μνημη. Ειχα παραγγειλει ενα κουτι ακρυλικα χρωματα της Andrea, για μοντελισμο. Οταν το ανοιξα και εβγαλα το πλαστικο μπουκαλακι, η μυρωδια του, μου φαινοταν απιστευτα οικεια. Εσπαγα το κεφαλι μου μερες να θυμηθω τι ηταν. Τελικα αφου απεκλεισα ενα σωρο πραγματα, ηρθε η επιφοιτηση οταν επεσε το ματι μου στο παρον θεμα. Μου θυμιζαν την μυρωδια του πλαστικου απο τα Πονυ! Εγω δεν ειχα, αλλα ειχαν οι ξαδερφες μου και θυμαμαι ποσο μου αρεσε η μυρωδια τους. Τυφλα να χαν οι αρωματικες γομες! Τωρα καθε φορα που βαφω εχω ενα ηλιθιο χαμογελο χεχε.
 
Ουάου, ακρυλικές μπογιές με τόσο ωραία μυρωδιά;!
 
Ισως πρέπει να πάρω τέτοιες μπογιές για να κάνω μερικά custom πόνυ!!!
 
Συμφωνώ!Πρέπει να αγοράσουμε τις μπογιές αυτές και να τις βαλουμε αρωματικές χώρου! :p
 
Για όσους ενδιαφέρονται για μικρά μου πόνυ, βρήκα αυτό στο ιντερνετ. Είναι το διαφημιστικό της el greco.

http://www.youtube.com/watch?v=O8oTSljCek4
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Γεια σας φίλοι των πόνυ! Μήπως θα μπορούσε κάποιος να μου πει δυο λόγια για το πόνυ της φωτογραφίας? Στα πόδια του γράφει HONG KONG 1982. Ευχαριστώ! :)

attachment.php
 
Αυτή mytinyworld νομίζω είναι η bluebelle είναι πονυ πρώτης γενιάς και κυκλοφόρησε το 1982 για πρώτη φορά. Ηταν από τα πρώτα έξι αυθεντικά πόνυ.
 
Το πλαστικο ειναι μαλακό? Αν εχεις πονυ απο Ελ Γκρεκο βλέπεις διαφορές?
 
Είναι περίπου το ίδιο μαλακά (ίσως το κεφάλι της Ζιζής el greco που έχω να είναι μια ιδέα πιο μαλακό). Η μόνη διαφορά που βλέπω είναι όταν τα βάζω να ενώνουν τις πατούσες τους, το γαλάζιο έχει λίγο πιο "ανοικτά" πόδια. Δηλαδή δεν εφαρμόζουν οι πατούσες τους, είναι μισή πατούσα πιο ανοικτά. Δεν ξέρω αν έγινα κατανοητή! :p

Επισης, ήθελα να ρωτήσω αν είναι καλή ιδέα να βάλω stain remover στα σημεία που η Ζιζή έχει ξεβάψει. Αν το απλώσω στα καπούλια της καλύπτοντας και τα σχεδιάκια της, κινδυνεύουν να φύγουν και αυτά μαζί με τους λεκέδες? Οι λεκέδες είναι ξέβαμα στα καπούλια της και στο κεφάλι της από τη σέλα και στα πόδια της απο τα παπούτσια που φορούσε!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Αυτό το πόνυ είναι όντως η Bluebelle, και είναι Αμερικάνικη έκδοση. Φαίνεται καθαρά απο τα μάτια του και τα σύμβολα του. Επίσης η χαίτη και η ουρά είναι καρα Hong Kong! :p Δές αν το κεφάλι είναι κολλημένο στο σώμα. Πολύ βασική διαφορά με τα πόνυ της el greco! :D Όσο για stain Removers, ξέρω οτι το Remove Zit κάνει τέλεια δουλεία στο κίτρινο που είναι η Ζιζί. Πολύ καλά αποτελέσματα, έχει και στο άσπρο, αλλα όχι τοσο καλά στα άλλα χρώματα. ;) Η ζέστη του ήλιου έξω βοηθάει αρκετά για σβήσιμο κλασσικών σημαδιών σάν της σέλας η και απο μαρκαδόρο. Είναι η κατάλληλη εποχή. Δοκιμασμένο!!!! χεχε.. ::)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Έχεις ντοκτορά στα πόνυ bibi-bo ?

Μάλλον ... :)
 
Τα πόνυ και οι bibi bo ειναι το φόρτε του..!! Ρωτα για τις βλεφαρίδες να δεις εντριβή που έχει κάνει..!! χαχα
 
Το κεφάλι δεν είναι κολλημένο και κινείται κανονικά.

Οπότε, βάζω το ρεμούβερ και το βγάζω για ηλιοθεραπεία! :D

Ευχαριστώ! :)
 
mytinyworld είπε:
Γεια σας φίλοι των πόνυ! Μήπως θα μπορούσε κάποιος να μου πει δυο λόγια για το πόνυ της φωτογραφίας? Στα πόδια του γράφει HONG KONG 1982. Ευχαριστώ! :)
attachment.php
την Ελση την ειχα κι εγω,διπλη μαλιστα!!!θυμαμαι που την ακουμπησα για λιγο σε μια τριανταφυλλια και πρασινισε λιγο κατω απ τη μουσουδιτσα της...

Κατι ασχετο : ειχαν βγει και σε γαριδακια τα μικρα πονυ που ειχαν την ονομασια "πονυρα" , εδω υπαρχει και το σακουλακι http://www.retrodb.gr/ark/?q=node/226
 
Κάτι που δεν περιμενα ποτε να βρω λογω της ζητησής τουε, ειναι πονυ της Ελ Γκρεκο σε κουτι..!! Ειχα παραιτηθει απο κατι τετοιο μιας και δνε πιστευα οτι μπορει να συμβει..!!

Κι όμως, ο καλός θεούλης, όχι μονο μου έστειλε ενα τετοιο....αλλα μια κουτα με 8 πονυ και μάλιστα ολα διαφορετικά..!! Με λιγα λόγια απέκτησα και τα 8 πόνυ..!!!! όλη την συλλογή..!! Έσκασα εναν σκασμο λεφτά αλλά ουσιαστικά πλήρωσα τόσα, όσα θα έδινα για 2 με 3 απο αυτα στο ΕΒΑΥ..!! :)

attachment.php


Σίγουρα το πιο σπάνιο και το πιο δημοφιλές ήταν η ΛΕΜΟΝΙΤΣΑ , την οποία και σας παρουσιάζω με μεγάλο καμάρι..!! :)

attachment.php
 
Μπράβο Μακίσιμε :D
 
Wow!!!

Πού το πέτυχεσ τέτοιο εύρημα βρε θηρίο;; Μην πεις σε παλιό μαγαζί!!
 
συγχαρητηρια makisime για το νεο σου αποκτημα: ολοκληρη τη συλλογη με τα πονυ πρωτης γενιας!!μα πού τα βρηκες;! :)
 
Πίσω
Μπλουζα