[El Greco] Happy happy sisters!

Ετσι εξηγειται λοιπον!!!χαχαχαχααααχχχααα!!! :D

Το βρακακι που φοραει ειναι σαν πάνα, γιατι ειναι ασπρο και δενει αριστερα και δεξια με δυο κομπους.

Τι διαφορετικα που ειναι τα ρουχαλακια της!!! Στο φουστανι εχει την μικρη Ντειζι Ντακ να κλαιει θυμωμενα!!! :D :D Σαν να μου λεει:

Αμα την κουρεψεις και αυτην την Happy Happy θα σε δειρω :xm:

Να ειναι απο καμια λαμπαδα... δεν ξερω τιποτα για αυτην την μικρουλα8)
 
Α, ρε Αναστασία! Να'σαι καλά, μ'εχεις κάνει πολύ να γελάσω σήμερα! :D
 
Aγαπητε bibi-bo, μας δινεις ιστορικα στοιχεια και φωτογραφιες και σε ευχαριστουμε πολυ γι αυτο..!!!!!!!!!!! Νομιζω επιτελεις θεαριστο εργο εδω μεσα, μας δειχνεις παιχνδιια που δεν ειχαμε ιδεα γι αυτα..!!

Παντοτε αναρωτιομουν τι κανει αυτο το κλειδι..!!! Τωρα εμαθα-αργησα βεβαια γιατι το πεταξα-..!!! :D

ΥΓ. περιμενουμε την σελιδα που ετοιμαζεις με την bibi bo και με τα στοιχεια και πληροφοριες που εχεις και ειμαι σιγουρος οτι θα μας αφησεις αναυδους..!!!

Προτεινω να δειτε το site που εχει φτιαξει με τα ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΠΟΝΥ..!!! Απλα καταπληκτικο..!
 
Happy happy sisters

Γλυκέ bibi-bo σε ευχαριστούμε για τα τόσα όμορφα πράγματα που μας δείχνεις και για την αγάπη και τη φροντίδα που δείχνεις σε αυτά τα παιχνίδια!

Λατρεμένη μου Αναστασία το ίδιο βρακί φοράνε και οι bibi-bo Β' περιόδου. Ας το αφήσω ασχολίαστο!
 
Αναστασια είπε:
Ετσι εξηγειται λοιπον!!!χαχαχαχααααχχχααα!!! :D
Να ειναι απο καμια λαμπαδα... δεν ξερω τιποτα για αυτην την μικρουλα8)
Πρέπει να παραδεχτούμε, οτι τα βρακάκια που τους φτιάχνανε ήταν πολύ εποχή Μαρίας Αντουανέτας. :biglaugh: Πολύ δαντέλα ρε παιδί μου. χεχε. Αναστασία έχεις δίκιο αυτό το μικρο κουκλάκι με τη μικρή Ντειζι Ντακ να κλαιει θυμωμένα, κυκλοφορούσε μαζί με τη bibi-bo σε λαμπάδα αλλα και μέσα στα ρόζ οκταγωνικά κουτιά με τον Τζον Τζον η και τη bibi-bo. Υπήρχαν τα ίδια και σε πιο μεγάλα. Αυτο που έχεις στη φώτο Αναστασία το έχω δέι και σε πιό μεγάλο. #) Επίσης κυκλοφορούσαν και μόνα τους σε κουτακια μικρα ανοιχτα σαν κάρτες με βάση και το κουτάκι βάση τους, είχε αστερακια η χρυσές καρδιές παντου. Μοιάζουν αρκετά με τις Happy happy, αλλα τα μαλλιά τους ειναι ξανθά και οχι χρωματιστά. Επίσης έχουνε και άλλο στυλ μαλλί. Απλά η el greco χρησιμοποίησε το ίδιο σώμα και σε αυτά τα κουκλάκια. Οπότε δεν ανήκουνε στη Happy sister κατηγορία. Έψαξα και βρήκα μια φωτογραφία με αυτο παράδειγμα που ανέφερα πιο πάνω. ;)

005.jpg
 
HAPPY HAPPY

Χμμμμ...... Στην φωτογραφια που επισυναπτω -και η οποια τονιζω ειναι απο το ιντερνετ για να μην υπαρξουν παρεξηγησεις- αναγραφει οτι ειναι happy happy parτy..!! Οποτε και αυτες ανηκουν στις happy happy αλλα δεν ειναι οι sisters..!!
 
Μολις χθες μαζι με την ΒΙΒΙ ΒΟ νυφη , βρηκα μια Happy Happy ακομη...!!!!

Ηταν χωρις το κουτακι της, οπως και η ΒΙΒΙ ΒΟ ηταν παραπεταμενα πισω απο καποιο ραφι, μιας και τα χρησιμοποιουσε ο παιχνιδοπωλης στην βιτρινα του παλιοτερα,,!
 
Καλα....Bibi-bo και Makisimo ειστε φοβεροι γιατι τωρα δηλαδη βρηκαμε και παραλλαγη της Happy Happy Sister!!! Tην Happy Happy Σκέτη!!!! :D

Οποτε να την κουρεψω δεν υπαρχει προβλημα!:burn:

Ποσο γελασα με την φωτογραφια που εβαλες bibi-bo, με τον Τζον Τζον ψηλο και αγερωχο, και διπλα την Happy Happy Σκέτη στον αερα σαν πετουμενη μπουμπουνιερα!!! :D
 
Καλα Αναστασια τι αλλο παρατηρησα..!!! Αυτη λοιπον η happy happy party, που ειναι ιδια με την δικη σου, αλλαζει μονο το σχεδιο στο φουστανακι, δεν εχει ουτε αυτη καλσον που ρωταγες..!!!!

Αρα η el greco ειχε κυκλοφορησει προφανως τις πραγματικες αδερφες των happy happy, οι οποιες και ηταν περισσοτερο ξεπεταγμενες απο τις προηγουμενες.!

Ηταν πραγματικα animal party..!! :D :D :D

bibi-bo οι φωτο σου ειναι απιστευτες..!! Εσυ πρεπει να ανοιξεις μουσειο παιχνιδιων απο μονος σου..!!!
 
makisimos είπε:
Χμμμμ...... Στην φωτογραφια που επισυναπτω -και η οποια τονιζω ειναι απο το ιντερνετ για να μην υπαρξουν παρεξηγησεις- αναγραφει οτι ειναι happy happy parτy..!! Οποτε και αυτες ανηκουν στις happy happy αλλα δεν ειναι οι sisters..!!
Ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια. #) Έιναι η καλύτερη ανταμοιβή μετά από όλα αυτά τα χρόνια έρευνας αυτών των όμορφων παιχνιδιών. Φίλε makisimε ευχαριστώ για τη φώτο, αυτό είναι το κουτί σαν της happy happy party που εννούσα στο προηγούμενο μήνυμα μου. Έβγαινε σε διάφορα σχέδια. Τώρα πάλι με έβαλες σε σκέψεις. χεχε, Λές αυτές να είναι οι μεταγενέστερες των happy happy, αλλα μετά που μεγαλώσανε, να μείνανε απλά happy αλλα όχι sisters?? λέω τώρα εγώ. :p Αναστασία είσαι απίστευτη. :biglaugh:) Είναι πραγματικά λές και αιωρείται μέσα στο κουτί η μικρή happy happy νεράιδα του Τζον Τζον. μπουαχαχα. :D
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Happy happy sisters!

Πάντως είτε αιωρείται,είτε όχι είναι πιο όμορφη από τα διδυμάκια και ίσως για αυτό να την βάλανε στις bibi-bo ή λόγω του ότι η bibi-bo πουλούσε πολύ περισσότερο...
 
Ζαχαροπλαστίνα

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Happy happy sisters! [el Greco]

nik2010 πολύ ωραία φωτογραφία και μιας και ήταν τόσο γλυκειά της πάει να είναι ζαχαροπλαστίνα!
 
Αναστασια είπε:
Εδω θα πω την αμαρτια μου παιδια, και συγχωρηστε με για πολοστη φορα... Μια μερα, ημουν πολυ μικρη θυμαμαι, ειχα την φαενη ιδεα να λουσω την Happy Happy Sister... η οποια μετα δεν ηταν καθολου Happy Happy. Και επειδη το μαλλι της εγινε χαλια ειπα να της το κουρεψω κιολας, να γινει Happy Happy Brother, ακου τωρα..8). Η αδερφουλα μου εκλαιγε με λιγμους κι εγω οταν συνειδητοποιησα τι εκανα αρχισα και εγω να κλαιω και να μην ξερω τι να κανω να διορθωσω την κατασταση. Η μαμα μας τοτε για να με παρηγορησει μου πηρα μια αλλη αλλα εγω ειχα παντα τυψεις...

Απο τοτε δεν ξαναπηραξα κουκλα, αληθεια σας λεω. Και οταν μεγαλωσα εβαλα ενα σωρο μαλλια σε πολλες καραφλες κουκλες που μαζεψα απο τα παζαρακια...
Awwwww!! *hugs* xD /emoticons/laugh@2x.png 2x" width="20" height="20" />

Ούτε εγώ πείραζα το παραμικρό toy :)
 
Nα και η ιταλική εκδοχή των happy happy sisters ως "CUORE CALDO"

Ετσι έλεγαν και την ιταλική παπαπούφα ή κάνω λάθος? :xm:
 
Ετσι ακριβως Penny!!!! Σημαινε Ζεστη Καρδια!!! :)

Τι μανια ειχανε αραγε στην Ελ Γκρεκο με την Ζεστη Καρδια; :eek:
 
Happy happy sisters! [el Greco]

Penny ευχαριστούμε για την ιταλική έκδοση των Happy happy sisters! Το μόνο που με θλίβει είναι ότι η el greco τα αντέγραψε όλα.
 
Πολύ όμορφη πραγματικά :)

Rapunjel μου δεν την αντέγραψε απλά την πουλούσε Ιταλία με ιταλικό όνομα :)
 
Happy happy sisters! [el Greco]

El_Greco_Fanatic σε ευχαριστώ για την πληροφόρηση!Πάντα ευγενικός και πρόθυμος! Να σαι καλά φίλε μου!

Καμιά bibi-bo δεν πούλησε;
 
rapunjel είπε:
El_Greco_Fanatic σε ευχαριστώ για την πληροφόρηση!Πάντα ευγενικός και πρόθυμος! Να σαι καλά φίλε μου!Καμιά bibi-bo δεν πούλησε;

Στο θέμα bibibo δεν έχω ιδέα :eek: αλώστε και εγώ από εσάς ότι μαθαίνω και με κάνατε να την δω και με άλλο μάτι #) αλλά από ότι φαίνετε αυτή ήταν μονό για Ελλάδα ;)
 
Πίσω
Μπλουζα