[El Greco] Happy happy sisters!

Happy happy sisters! [el Greco]

El_Greco_Fanatic μου σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση αν και είχα μία απειροελάχιστη ελπίδα!Μία τόση μικρούλα αλλά μάλλον ελπίδα θα μείνει και μόνο ελπίδα....
 
Καλημέρα!

Σε ένα μαγαζάκι, αγόρασα εχτές το σπιτοβαλιτσάκι με το οδοντιατρείο, και σχεδόν όλα τα έπιπλα για όλα τα δωμάτια των happy happy!!

Και φυσικά είμαι πολύ χαρούμενη!!

Θα σας επισυνάψω και φωτογραφίες το απογευμα!! :) :) :)

Y.Γ 1 Αν θέλετε πληροφορίες για το που μπορείτε να τα βρείτε (γιατι έχει πολλά ακομα και πραγματικά σε εξεφτελιστική τιμη) π.μ!

Υ.Γ 2 Αν έχετε δει και καμία κουκλίτσα happy happy να πωλείται...πολύ θα την ήθελα!!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Happy happy sisters! [el Greco]

Penny να σαι καλά να τα χαίρεσαι και περιμένουμε φωτογραφίες από τα υπέροχα νέα επιπλάκια σου! ;)
 
Ένα ακόμα σετάκι Happy happy sisters

picture.php


(Η φωτογραφία είναι από την προσωπική συλλογή του Μακισιμου)
 
το φουστανακι της Happy Happy!

Την θυμαστε αυτην την τσαπερδονα μικρη?

picture.php


Κι ομως τωρα εχει και δευτερη ενδυμασια :D

Δεν ειναι σαν καραμελιτσα?

Μακισιμακο :thanx2:
 
Happy happy sisters! [el Greco]

Λατρεμένη Αναστασία πανέμορφη είναι με το καπελάκι της και της πάει και το χρώμα πολύ! :D
 
Σε ευχαριστω πολυ Rapunjel μου αγαπημενη! :)

Εδω στο φορουμ μας εμαθα να αγαπω ολα τα παιχνιδια, ακομα και εκεινη την μικρη Happy happy Sister, που την σνομπαρα οταν μου την ειχαν φερει προ εικοσαετιας και βαλε, γιατι τοτε ονειρευομουνα μια ξανθια μπιμπιμπο οπως ολα τα κοριτσακια του 80... #)
 
Αυτά είναι τα δικά μου επιπλάκια Happy Happy Sisters αλλά θα τα χαρακτήριζα Sad Sad furnitures... Κάπου είναι και μία πρασινομαλλούσα Happy... στα υπόψιν.

picture.php


picture.php
 
Happy happy sisters! [el Greco]

Καλή μου soufle είναι πολύ γλυκά,όπως πολύ γλυκές είναι και οι Happy happy sisters!Να τα χαίρεσαι!

Λατρεμένη Αναστασία εγώ τις λατρεύω τις Happy happy sisters.Είναι πολύ αγαπησιάρικες.Δίκαια κέρδισαν την αγάπη σου!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Χαίρετε! Είχα καιρό να μπω στο συγκεκριμένο θέμα, αλλά κάλλιο αργά... Soufle μου, τα επιπλάκια είναι πολύ όμορφα, να τα χαίρεσαι! Επιτέλους απέκτησα κι εγώ μία Happy Happy Sister από... σπόντα ( :p ), μιας και ήταν ξεχασμένη σε κάποιο παλαιοπωλείο ανάμεσα σε άσχετα πράγματα... Να 'ναι καλά ένας καλός φίλος που την πρόσεξε, εγώ δεν θα την έβλεπα ποτέ! :sleep:

picture.php


Λίγα λόγια για τις Happy Happy Sisters, τα οποία νομίζω πως έχουν ενδιαφέρον... Πρόκειται για συμπεράσματα από τη... μελέτη των διαφημίσεων στα Μίκυ Μάους της εποχής.

Έχουμε και λέμε λοιπόν... Οι Happy Happy Sisters κυκλοφόρησαν στα μέσα περίπου του 1986. Λανσάρονται ως τέσσερις μικρές αδερφούλες, με διαφορετικό χρώμα μαλλιών η κάθε μία. Κάθε Happy Happy Sister έχει το δικό της δωμάτιο -βαλιτσάκι, οι αποχρώσεις του οποίου, όπως και τα αντίστοιχα έπιπλα, είναι ανάλογες με το χρώμα των μαλλιών της κουκλίτσας. Έτσι, έχουμε την ξανθούλα Happy Happy, η οποία ασχολείται με το σαλόνι, τη Happy Happy Day με τα ροζ μαλλάκια (αυτή που έχω κι εγώ #) ) που ασχολείται με την κρεβατοκάμαρα, τη Happy Happy Lou με τα πράσινα μαλλάκια που ασχολείται με το μπάνιο, και, τέλος, τη Ηappy Happy Kouki με τα μωβ μαλλάκια που ασχολείται με την κουζίνα. Κάθε κουκλίτσα είχε και το κλειδάκι της, με το οποίο άνοιγε το δωμάτιό της.

Μαζεμένες τις έχουμε δει από τον φίλο bibi-bo εδώ: http://www.retromaniax.gr/vb/showpost.php?p=196921&postcount=28

Την επόμενη χρονιά, οι Happy Happy Sisters... ονειρεύονται τι θα γίνουν όταν μεγαλώσουν και κυκλοφορούν τα αντίστοιχα βαλιτσάκια -σύνεργα και φορεσιές πάλι: γιατρίνα, ζαχαροπλαστίνα, κομμώτρια και baby sitter.

Τα βαλιτσάκια τους τα είδαμε από τον φίλο bibi-bo εδώ: http://www.retromaniax.gr/vb/showpost.php?p=197352&postcount=38

Αυτά!
 
Φραουλίτσα, σε ευχαριστούμε για τις πληροφορίες που μας έδωσες και μας κατατόπισες περί της ιστορίας τους..!

Η χαπυ-χαπυ που έχεις λογικά είναι αυτή που έχω κι εγώ γιατί και οι δύο έχουν ροζ μαλλί...!!

Μεσα στο κουτί είχε δυο φορεσιές..!! Η ροζ που έχεις κι εσύ και η άλλη που φοράει στην φωτογραφία που παραθέτω..!

picture.php
 
Ναι, ναι, η ίδια είναι! Η Happy Happy Day (έχει και μεγάλο όνομα, όχι αστεία! :p ) Ωραία η μωβ φορεσιά, να τη χαίρεσαι! Επειδή είμαι περιεργη... είναι εύκολο να μας δείξεις το φυλλαδιάκι που φαίνεται στη φωτογραφία;

Ευχαριστώ!
 
Τι μου θυμήσατε!!!! Είχα κ εγώ Happy Happy!!! Τις λάτρευα!!! Αυτό το κλειδάκι το είχα ξεχάσει!!! Θυμήθηκα κ αυτά τα "χοντροκομμένα" αλλά χαριτωμένα ποδαράκια κ παπουτσάκια!!!!!!!! ΑΑΑΑΧΧΧ!!!! Δεν έχω απολύτως καμία ιδέα τι απέγιναν... το μόνο που θυμάμαι ειναι ότι είχα το κρεβατάκι κ μια μέρα η αδερφή μου κατά λάθος το πάτησε κ έγινε χίλια κομμάτια.................................... :( :(

Σας ευχαριστώ για τις υπέροχες φωτος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Butterfly αφιερωμένη σε εσένα λοιπόν η φωτό που σου ξυπνά παιδικές αναμνήσεις..!!! :)

picture.php
 
Σ'ευχαριστώ ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αυτό ακριβώς ήταν το κρεβατάκι!!!!!!!!!!!!! Έχω κ μία φωτο από ένα πάρτυ μου που κάθομαι με άλλα παιδάκια στο κρεβάτι κ εγώ κρατάω όλο καμάρι αυτό το κρεβατάκι!!!! Μάλλον τότε μου το είχαν κάνει δώρο!!

Επίσης έχω μια κασέτα που ηχογραφούσαμε διάφορα με την αδερφή μου κ σε κάποια φάση ακούγεται που της λέω "έλα να παίξουμε με τις Happy Happy":cool: :cool: :cool: :cool: :cool:
 
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΕΝΝΥ

Penny είπε:
Καλημέρα!Σε ένα μαγαζάκι, αγόρασα εχτές το σπιτοβαλιτσάκι με το οδοντιατρείο, και σχεδόν όλα τα έπιπλα για όλα τα δωμάτια των happy happy!!

Και φυσικά είμαι πολύ χαρούμενη!!

Θα σας επισυνάψω και φωτογραφίες το απογευμα!! :) :) :)

Y.Γ 1 Αν θέλετε πληροφορίες για το που μπορείτε να τα βρείτε (γιατι έχει πολλά ακομα και πραγματικά σε εξεφτελιστική τιμη) π.μ!

Υ.Γ 2 Αν έχετε δει και καμία κουκλίτσα happy happy να πωλείται...πολύ θα την ήθελα!!

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΕΝΝΥ ,,Θα σου ήμουν παραπάνω απο ευγνόμων εαν μου έδινες πληροφορίες σχετικά με το μαγαζάκι.... σ ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων... :) :) :)
 
Αυτή η μικρή happy lou, που φροντίζει το μπάνιο :p , βρέθηκε στα σκουπίδια! Ηταν όμως τυχερή γιατί είχα ρουχαλάκια να τη ντύσω! :D

picture.php


picture.php


Εχμ, όχι, δεν ψάχνω τα σκουπίδια... Απλά βρέθηκε στο δρόμο μου!! ;)
 
Μπράβο mytiny αγνώριστη την έκανες :thumbup:

Eσωσες ακόμα ένα παιχνίδι από τον φαταούλα αυτό και μόνο αρκεί :clap:

Επίσης μου θύμισες τώρα ότι πρέπει να ανεβάσω και εγώ φωτογραφία από της 2 μονάκριβες και κακομαθημένες happy που έχουμε στην συλλογή μας ;)
 
MYTINY πραγματικα ΑΓΝΩΡΙΣΤΗ όμως..!!! Ειλικρινά είναι σαν να βγήκε από κουτί..!! Πόσα τέτοια παιχνίδια καταλήγουν στα σκουπίδια καθημερινά..!! Κρίμα πολύ κρίμα γιατί τέτοιες φωτογραφίες όπως αυτές που μας έδειξες, δείχουν πόσα παιχνίδια θα μπορούσαν να είχαν σωθεί και να είχαν ξαναδώσει χαρά σε παιδιά ή και....συλλέκτες-παιδιά..! ;) :p :D
 
Να τη χαίρεσαι mytinyworld μου τη Happy Happy Lou σου! Σαν καινούργια την έκανες, μπράβο! :) Aκόμη ένα παιχνίδι σώθηκε κι είναι πολύ όμορφο αυτό! Makisime, μπορεί να μην μπορύμε να κάνουμε κάτι για τα παιχνίδια που καταλήγουν στα σκουπίδια ενώ θα μπορούσαν να σωθούν, αλλά μπορούμε να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά και να σώζουμε όσα βρίσκονται στο δρόμο μας! ;)
 
Πίσω
Μπλουζα