Αναστασια
RetroNuts!
- Αντιδράσεις
- 81
Η Νταιανα στα χερια της MytinyWorld μας εμεινε αμολυντη, γιατι αγαπιεται σαν να βρεθηκε στα χερια ενος μικρου κοριτσιου. Για αυτο ειναι μαγικη. Η μαγεια δεν χανεται. Απλα κρυβεται και περιμενει καποιος να την ανακαλυψει. Οπως στα εργα τεχνης, οπως στις σπανιες ψυχες.mytinyworld είπε:Ακόμα και αν η Νταιάνα μου λερώθηκε από ένα αλισιβερίσι που πάτησε στις στάχτες της ανάμνησης και της λαχτάρας να αποκτήσω κάτι που πριν 26 χρόνια, όντας παιδί, λαχταρούσα και δεν μπορούσα να αποκτήσω, καθόλου δεν λέρωσε την ομορφιά της, τη γλύκα της, τη μοναδικότητά της και την αγάπη μου για εκείνη. Και εγώ σήμερα, που έφαγα τον τόπο να βρω μια ρόλερ αλλά δεν τα κατάφερνα (όχι λόγω χωματερής, αλλά λόγω κουκλομαζώματος) μπορώ σήμερα να την βάζω να καβαλάει τη μηχανάρα της ή το άλογό της και να ανεμίζουν τα μαλλιά της στον αέρα της εξοχής, γιατί ΕΤΣΙ την ονειρεύτηκα όταν ήμουν παιδί... Και αυτό δεν μπορεί να μου το στερήσει κανένας έμπορας.
Και βεβαια το ιμπει ξυπνησε κι εμενα που κοιμομουνα τον υπνο του δικαιου,
οταν συνειδητοποιησα οτι καποια πραγματα για καποιους που τα ποθουν, πχ ενα Μικρο μου Πονυ της Ελ Γκρεκο, μπορει να κοστισει και ισα με μια Barbie Silkstone. 8)
Μεχρι τοτε εδινα μεγαλυτερη αξια στην Barbie Silkstone, φυσικα. Οταν ειχε να κανει με το Πονυ της αδερφης μου...
Ευτυχως προλαβα και εσωσα το δικο μου.
http://www.retromaniax.gr/vb/showpost.php?p=197107&postcount=48
Και εδω συμφωνω με τον Μακισιμο μας, για την αγνοια, και την παραμεληση στις βιτρινες.8) Αλλα πρεπει αμεσως να προσθεσω οτι αυτο μου ετυχε μονο με το Πονυ. Γιατι μια ΒΙΒΙΒΟ την εβαζα σιγουρα πανω απο την Silkstone. Και δυστυχως οντας μακρυα απο την Ελλαδα την κουκλα αυτη ποτε δεν την πετυχα σε μια βιτρινα, ή σε παζαρακι. Ακομα κι αν ηταν σε χαλια κατασταση θα την αγοραζα για να την σωσω, οπως κανει η Rapunjel μας.
Πρεπει επισης να προσθεσω οτι την αγαπη για ολα τα υπολοιπα ελληνικα παιχνιδια, εκτος δηλαδη απο τα κοριτσιστικα, μου την ξυπνησε το Ρετρομανιαξ και ολα τα ρετροφιλαρακια εδω, οπως ο Μακισιμος μας που εχει τετοια συλλογη με τοσο κοπο, αγαπη και ενθουσιασμο φτιαγμενη.
Τον σπιρτουλη πχ τον εβλεπα με μισο ματι γιατι επειδη ηταν μικρος και πιο φτηνος τοτε μου τον εφερνε η μαμα μου αρκετα συχνα, αντι για την ρημαδα την ΒΙΒΙΒΟ.
Οποτε καταλαβαινεις El_greco_fanatic ποσοι σπιρτουληδες πηραν τον δρομο του μη γυρισμου, και μαλιστα εδω και παρα πολλα χρονια....πριν το ιμπει, πριν το ιντερνετ...
Εαν δεν ησουν εσυ να μου δειξεις ολη αυτην την ιστορια του μικρου Σπιρτουλη εγω ακομα θα τον θεωρουσα σαν τον αντιπαθητικο μικρο που προσπαθουσε να παρει την θεση της ΒΙΒΙΒΟ, χωρις καμια ελπιδα... :xm: :xm:
Και απευθυνομενη σε ολα τα παιδια που για καποιον λογο τους περασε στο παρελθον εστω και για λιγο, εστω και για μια στιγμη, η τρελη ιδεα να ξεγραφτουν απο αυτην την παρεα, γιατι καποιος αθελα του τους πληγωσε, οτι εδω περα ακομα και με ενα ποστ τους μπορει καποιο ελληνικο παιχνιδι να σωθει απο τα σκουπιδια, και να παρει τον δρομο μιας συλλογης, ή ακομα καλυτερα να ξανααγαπηθει, οπως το Πονυ μου και να μεινει μαζι με τις αλλες κουκλες.